Fx píše:Jirka325: Asi jsou dobrosrdecny a chtej chladit i lidi venku

To jsou ale hodni kluci

a ja jsem tak zlej ze se vevnitr zaviram

Ja bych spis rek, ze by nemohli pres sva tonovana okna a slunecni bryle poradne koukat na buchty na tramfajovych zastavkach a hlavne ty buchty by zase nevidely jejich mily pohledy
V pripade mensinove orientace by nemohli vyhlizet hochy v kozenejch tangach
Fx píše:Nejde o teplotu vody, ale o vyparovani. Kdyz se voda odparuje, chladi
Spravne....a kdyz se odparuje chladivo a pridaj se k tomu jeste spravny tlaky ve spravnych mistech okruhu, tak to chladi jeste vic
Ten vyrobek mi normalne pripomina muj detsky hightech pokoj, v dobe zakladni skoly a meho kutilstvi

napojovy automaty vlastni kontrukce, neb mi prislo fadni nalejvat si piti ze sklenicky...jak jsem dopad dneska ? Jsem linej a chlastam z flasky

Tenkrat kdyz se clovek dovedel tu vec, ze vyparovani latky = spotreba tepla, tak samozrejme nadseny mlady fyzik a chemik jenz nekolikrat doma malem zpusobil pozar, ohorele zaclony nepocitaje okamzite zacal konstruovat vodni klimatizaci...jak to dopada dneska ? jak vidim a v soku stale nechapu - ono se to prodava jako bezny spotrebni vyrobek
Zasnu a vzpominam na ty casy...kdyz vidim tu cenovku, za kolik se tenhle nesmysl vsech nesmyslu prodava, rikam si ze nebyl duvod, kdyz jsem byl tenkrat ze svych poznatku tak zklamany....asi zjevne ani v profesionalni vyrobe nedosahli o moc lepsiho, proto je to tak levne