Pěknej
ENERGY_BMW, KASNAR318I, TERRY, a spol.... ctete, pobavíte se
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
Re: :???
Oká tešíme semaca píše:sobota 20 00 cirkusplac, budu te cekat318ikasnar píše:Máco muj telefon je 602 842 862 kdyby jses náhodou ztratil :-d ale prosimtě přijeď
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
- Renovace světlometů
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ty vole, vis kolik holek uz tam prislo o pamnenstviApple324D píše:už jenom to místo....cirkus plac.... no nic vysmátej co za paka běhá běhá po světě jdu spátmaca píše:sobota 20 00 cirkusplac, budu te cekat318ikasnar píše:Máco muj telefon je 602 842 862 kdyby jses náhodou ztratil :-d ale prosimtě přijeď
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
Abychom nekřivdili, tak je to 2 roky starý...tzn. nyní je pánovi šestnáct...anebo jsem dva roky někde ztratil cestou... TERRY vysvětlitPů píše:Ahoj já jsem láďa.je mi 14let jsem z Mostu a chodim na 4ZŠ.Jsem už dluho sám a je to opravdu hrozné protože láska je nádherná věc.nebavi me bejt sam.tak se nekdo ozvete opdepisu na 100%.zatim pa
![]()
![]()
EDIT: já to mrdám, než to napíšu, jsem tak desátej
Naposledy upravil(a) WilD dne 09. 12. 2009 23:11, celkem upraveno 1 x.
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
tak máco čekám report, jelikož já jsem socka a nemám se tam jak dostat...maca píše:sobota 20 00 cirkusplac, budu te cekat318ikasnar píše:Máco muj telefon je 602 842 862 kdyby jses náhodou ztratil :-d ale prosimtě přijeď
No smoke, no fun...

- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
Jako sry chápu to nechci to stavět tak jako e musíš kašli na to nechci se tu furt s nikim hádat prostě já bych pro auta udělal první poslední.....máme u Žihle chatu a tam pracuji dost rukama (naposledy jsem na podzim dělal plot) ale to už je zase nico jiného....zodpovědnost taky znám asi ne tak dokonale jao ty ale už jsem si taky početnou dávku zodpovědnosti zažil a povinnosti těch věřím že máme všichni spoustu.Míšánek píše:TERRY píše:ÁÁÁÁÁ sociální případ....chlape na co to auto máš když ani nedojedeš ze srandy do Mostu. Chápu máš to asi z ruky ale tak tohle jsou věci na který se nekouká na levo na pravo.Míšánek píše:No jo to je fakt, nemám na to, auto vlastně taky ne a nevim, jestli seženu nějaký vlakový spoj... Fakt je mně to lítonechceš pro mně dojet?
![]()
![]()
![]()
cože??? No to snad ne
![]()
Ty vole Kašnare, prober se!!
![]()
Víš co znamená pojem práce, zodpovědnost vůči zaměstnavateli atd?? Ty si asi vážně úplně mimo realitu... Myslíš že kvůli nějakému šestnáctiletému děcku pojedu někam doprdele? Si už vážně debil nebo co? A pojem ironie ti asi taky nic neříká, co?
To je mazec
![]()
![]()
Jako bych viděl tu situaci:
"pane šef, potřeboval bych volno, mohl by ste si do toho bagru sednout sám a dělat místo mně?" "A co se děje? Někdo umřel v rodině nebo co?" "ne, ale jeden 16-ti letý kluk si chce dokázat jaký je frajer, tak musím jet na druhou stranu čr, protože řikal, že v takových situacích se nehledí ani na levo a ani na pravo..."
Dobré, ne?Ty si vážně úplně v pasti
![]()
Prodám jákykoli díl od firmy BOSCH na BMW E30 za nejlepší CENY!!!!
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
:???
Hele jakotože to jde jako z jedné IP adresY jako ???? to nechápu
!!
!!
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
v sobotu toho mam dost, ale zkusim to stihnoutMíšánek píše:tak máco čekám report, jelikož já jsem socka a nemám se tam jak dostat...maca píše:sobota 20 00 cirkusplac, budu te cekat318ikasnar píše:Máco muj telefon je 602 842 862 kdyby jses náhodou ztratil :-d ale prosimtě přijeď
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
:???
Myslim že TERRY MÁ HODNĚ VELKOU zodpovědnost jenom z důvodu z toho že vlastní motorku která má hodnotu jako naleštěné gabro v plené palbě 325i
HONDA CBF 125 (Šedá sport) a má řidičské oprávnění...
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
Ty voel plot jo?? Teda, to sis máknul asi co?
A v kterém roce to byl podzim? 2011 jak tady kdosi zmiňoval nebo ještě pozděj? Auta jsou pro tebe první poslední? Ty jo, to jsi fakt srdcař teda. Fakt mně mrzí že se na tak brutální session nedostanu. Nevim jestli to vůbec přežiju...
No smoke, no fun...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
cena noveho kusu 58.900... jasne, to je silenej balik318ikasnar píše:Myslim že TERRY MÁ HODNĚ VELKOU zodpovědnost jenom z důvodu z toho že vlastní motorku která má hodnotu jako naleštěné gabro v plené palbě 325i
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- TERRY
- Kontaktovat uživatele:
Tak tam určitě nebude jezdit moje máma tam i kdyby měl jezdit MÁCA tak budeMíšánek píše:![]()
![]()
Mazec
![]()
Ty voel plot jo?? Teda, to sis máknul asi co?
A v kterém roce to byl podzim? 2011 jak tady kdosi zmiňoval nebo ještě pozděj? Auta jsou pro tebe první poslední? Ty jo, to jsi fakt srdcař teda. Fakt mně mrzí že se na tak brutální session nedostanu. Nevim jestli to vůbec přežiju...Určitě to bude nářez vidět tvojí mámu jak jezdí s GLkem po place na cirkusy...
![]()
Prodám jákykoli díl od firmy BOSCH na BMW E30 za nejlepší CENY!!!!