M30 svod
Tak ted se Ti omlouvám za mystifikacipip píše:No to zni rozhodne zajimave. Presne tuhle jo? Muzes mi hodit nejake foto prosim te?
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
a kde je problem? kozenku mam doma, radicku tiez (ano tu co si videl)pip píše:Zhanam presne tuto. Je to M-tech 1 radicka myslim a s kozou alebo kozenkou alebo co to je.
Dival som sa vtedy u teba na tu v tom druhom aute tiez, ale to je iba ta gumenna...tu aj myslis predpokladam.?
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
...
Ještě vsuvka
. Dělal jsem v BMW na náhradních dílech,tak vím,že se dá objednat všechno,co se vyrábělo,ale jen pokud to mají ještě na skladě. Já si objednal třeba tyhle drobnosti na volant M-tech 1 a plno dalších věcí na jejichž obalu byla vrstva prachu snad ještě z 80.let
. Jen se jim to v salonu musí chtít objednat,to může být někdy problém... Dole je jeden list z ETK katalogu dílů a je tam to co sháníš. Objednací číslo ale nemám,tisknul jsem si jen ty čísla,který jsem potřeboval pro sebe.Když by jsi se na to ptal,tak je to v sekci 25 neboli řazení,ale jsou dva druhy :kruhový a do oválu(podle roku výroby),tak dej bacha,aby to při objednání nezvorali. A teď už Ti tady do toho nebudu kecat. Čaues a hodně štěstí

KOukal jsem,ze ten sken neni moc videtpip píše:Tedy nepredpokladal jsem, ze prodavaji samostatne aj takovy blbiny. Takze vemu foto a jdu do Bavarie objednat jen ten plastovy stred jo? Pak to tam jen prilepit?
No...kdyz pujde okozovat ta obyc paka a sadne to do toho tak by vysledek nemusel bt spatny
AKT
Mam nachystanu prestavbu a zhanam este veci, co nemam...
- chladic - z 324 td to je myslim...?!
- el. ventilator ak mate skusenost z niecim co by tam co najlepsie zapasovalo...pocul som uz viac alternativ, nie len BMW
- co sa tyka vyfuku mam iba holu dvojruru od zaciatku po koniec, s tym ze si to uz z niecoho poskladam, takze nahodte, co mate - stredove tlmice z 535i E28, E34, E32 - neviem co tam bude najlepsie pasovat, to by sa uz poriesilo individualne. Koncove tlmice E46 330i, E28, E34 535i - tiez neviem ako je to presne rozmerovo, tak pak...
Podvozok budem kupovat tiez, ak mate niekto nejaky zanovny nastavitelny a dalo by sa dohodnut. Ale podvozok len tak na okraj, to nejak nepredpokladam nic ine, nez novy.
P.S. pre moderatorov - Clenske dnes zaplatene...konecne...
Mam nachystanu prestavbu a zhanam este veci, co nemam...
- chladic - z 324 td to je myslim...?!
- el. ventilator ak mate skusenost z niecim co by tam co najlepsie zapasovalo...pocul som uz viac alternativ, nie len BMW
- co sa tyka vyfuku mam iba holu dvojruru od zaciatku po koniec, s tym ze si to uz z niecoho poskladam, takze nahodte, co mate - stredove tlmice z 535i E28, E34, E32 - neviem co tam bude najlepsie pasovat, to by sa uz poriesilo individualne. Koncove tlmice E46 330i, E28, E34 535i - tiez neviem ako je to presne rozmerovo, tak pak...
Podvozok budem kupovat tiez, ak mate niekto nejaky zanovny nastavitelny a dalo by sa dohodnut. Ale podvozok len tak na okraj, to nejak nepredpokladam nic ine, nez novy.
P.S. pre moderatorov - Clenske dnes zaplatene...konecne...
Mam peknej chladic z D/TD a i nejakou funkční el. vrtuli ... fota zde:
dily-e30-zadni-loketka-odtrhovka-cela-c ... 74994.html
dily-e30-zadni-loketka-odtrhovka-cela-c ... 74994.html
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
Mam středovy tlumič s e28 520i dva vystupy a jeden ale dal by se upravit na dva kdyžtak pisni SZ
dohodnem se
ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau