Bastl-Strep Rally

Každopádně mně to oslovilo právě kvůli těm východním státům převážně. A ta Albánie by byla taky gut, tam by se jezdilo bokem

Tu Ukrajinu bych si hodně rád dal

No smoke, no fun...

No ja udelal prave ten kompromis v tech krajinach, aby byli takove, i takove. Zase aby nevzniklo nedorozumeni. Auta musi byt technicky naprosto spusobile provozu na pozemnich komunikaciich. To znamena oficialne - musis mit funkcni svetla, zadne ostre hrany, atd. Ani policajt te nebude drbat za to, ze se ti zrovna neco posralo.marlin píše:jako dal bych limit na km a pak bych podle toho odvíjel. S tím že asi cíl by byl Sosonová.
pokud by mělo být tak 500km denně, tak to vychází cca 3000km okruh... No, to bybylo asi čechy, slovensko, ukrajina, polsko a pak zpět do čr. Ty okruhy co sem dáváš mi přijdě strašně dlouhé a na západ bych s těma vrakma moc nechtěl, už jenom kvůli polišum. A nehledě na to, že v zakarpatské rusy můžeme dát terén jak nám bude libo. A nebude to tolik pak drahé jako drandit někde v itálii ebo v chrovatsku. KDyž dobrodružství tak se vším všudy a bez civilizace.

Pro me je prave tohle na tom pritazlive...jak se rika...bude prdelTUŇÁK píše:Nesmíme zapomenout, že jedeme autama do 5tis...takže je víc než pravděpodobné že někomu se něco posere, proto si myslím že až taková dálka je moooc

A to Rakousko bychom dejme tomu vypustili a strihli to pres Madarsko. Ale to Chorvatsko bych fakt nechal...za sebe... Tam jeste ti policajti nejsou tak jebli jak Rakusaci, nebo Nemci. (obecne a s nadsazkou).
No, at se vyjadri vic lidi.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
panacci, ukrajina tam a zpatky je 2,5 dne. Myslete, akce v rozsahu jak ste se nadchli je uz ted tak na 2 tydny minimalne. A navic, pokud planujete ukrajinu, tak jen na care budete stat nekolik hodin. Nejmene jsou 2, nejvic co slysim od lidi je 18.
pokud pojedete napr cez polsko, nezapomente ze polaci maji prisnej zakaz antiradaru jen mit v aute.
pokud pojedete napr cez polsko, nezapomente ze polaci maji prisnej zakaz antiradaru jen mit v aute.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Za Albansko, ja jsem pro. Jinak tyhlety veci o Ukrajincich, Albancich, Rumunech, atd... Jde o to do jake miry tomu veris, do jake je to pravda a jak moc budes mit smulu, nebo stesti. Kamos byl dva roky po sobe na bicyklu v Albanii. Vsechno v pohode, dokonce ho tam nejaci domaci nechal prespat u sebe a udelali mu z prdele foto jakoze ho drzi za rukojmyho miric na nej kalachemMíšánek píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Každopádně mně to oslovilo právě kvůli těm východním státům převážně. A ta Albánie by byla taky gut, tam by se jezdilo bokem![]()
![]()
Tu Ukrajinu bych si hodně rád dalAle to už by fakt muselo jít závodění trochu stranou a nejspíš by to chtělo trochu týmové práce, protože nebudu tvrdit, že do takové dálky se s takovým vraždama fakt bojim. A aby mně pak někde po nocích znásilňovali nějací albánští teroristi jenom kvůli tomu, že se mně kousla někdě v horách převodovka tak to fakt nic moc no...

Ale pokud se do nikoho neseres a nevystrkujes hlavu...coz myslim, ze cestovani treba v Oltcitu tomu celkem odpovida, tak by to melo byt ok.
Dva tyzdne az nie, je to cosi cez tyzden no. Mylsim, ze keby sa to vymyslelo nejak na ten tyzden bolo by to akurat.Max-Max píše:panacci, ukrajina tam a zpatky je 2,5 dne. Myslete, akce v rozsahu jak ste se nadchli je uz ted tak na 2 tydny minimalne. A navic, pokud planujete ukrajinu, tak jen na care budete stat nekolik hodin. Nejmene jsou 2, nejvic co slysim od lidi je 18.
Vsade sa stoji jednu noc a zase dalej.
A vyzera to tak, ze Rakusko je out.
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Chtel jsem videt neco noveho zase. Myslim, ze to Albansko by byla pecka. Ale jak jsem rikal...udela se hlasovani a bude jasno
Max - To sa budes musiet velmi snazit lebo ja uz som isiel cez ine bahna a lesy. Je to taka moja zaluba
Inak napadlo ma dalsie hodnotenie bodov. Najoriginalnejsie alebo najburanskejsie riesenie nejakej zavada, ktora nastala. Inymi slovami najvacsi bastl
A zase prve miesto - pocet bodov, druhe - pocet bodov, atd...

Max - To sa budes musiet velmi snazit lebo ja uz som isiel cez ine bahna a lesy. Je to taka moja zaluba

Inak napadlo ma dalsie hodnotenie bodov. Najoriginalnejsie alebo najburanskejsie riesenie nejakej zavada, ktora nastala. Inymi slovami najvacsi bastl

- andilek
- Kontaktovat uživatele:
favorita voleTUŇÁK píše:Ne každý sežene to samé do 5tis a každopádně všechny auta stejná, to by nebyla ta podívaná...počkejte, až vám ukážu co mám ja za wreck

MAZDA - RX-7 FC- V8
MAZDA 323GTX AWD
TEL:603 966 950

MAZDA 323GTX AWD
TEL:603 966 950

hele hele taky přemýšlím o fávuandilek píše:favorita voleTUŇÁK píše:Ne každý sežene to samé do 5tis a každopádně všechny auta stejná, to by nebyla ta podívaná...počkejte, až vám ukážu co mám ja za wreckberu si taky favo ale pickup a plnou korbu ND
jinak porizovacka byla 4tis tak se vlejzam

BMW e30 1.8i
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz