Já mám zkušenost jen se sebringem a hodně kladnou... o remusu nemůžu soudit... ale i dobrý sportovní výfuk má svá pozitiva..
Asi budu muset,ale já chtěl,aby je sem někdo hodil oskenovaný,protože kamarád má možnost sehnat papíry s atestem,ale je prý víc druhů,tak by potřeboval vědět,který ty papíry má donést...Zavarenec píše:Pokud máš výfuk od Remusu musíš k tomu mít doklady. Měl jsem u všech aut, co měli Remus. Pokud tomu tak neni, bejt tebou zajedu nebo napíšu mejl s oskenovanou fakturou za nákup vejfuku přímo na tento model at ti ty doklady pošlou....
MarfyE34 píše:Všecko co jsem tady přečetl má něco do sebe, ale mě osobně to přijde od příslušníků PČR, jako prachsprostá buzerace a šikana a léčení se na člověku který se neumí bránit!!! Pryč od PČR s těmahle "lidma", dotyčný má kliku, že ho naši drsní strážníci ještě za ten ATOMOVÝ MEGANEBEZPEČNĚ HLUČNÝ výfuk nezmlátili!!!! Znám osobně spoustu příslušníků PČR a všichni jsou to super lidičky, s kterýma se o takových to věcech bavím a jen nevěřícně kroutěj hlavama že jejich cizí kolegové jsou takový BASTARDI!!! Je to fakt o povaze jednotlivce, mám k tomuto tématu podobnou zkušenost, na Kladně mě zastavila hlídka státní pořádkové policie na běžnou silniční kontrolu, vyskočili dva maníci, jeden tak cca. 35 let a druhý tak 18 let (hubený, zrzavý a velký drsňák) a začal oblejzat mojí nastartovanou pětku a hledat něco, za co by si na mě schladil svou závistivou žáhu!!! Já stál venku s jeho kolegou což byl docela rozumnej člověk a bavili jsme se na téma spotřeba, zrychlení, ceny dílů a tak. Když najednou malej zrzavej mindrák zvolal, pane co ten výfuk??? To asi nebude originál že? A začal ho zkoumat, ihned jsem přiskočil a začal s okecáváním, že je to naprostý originál a že je na autě již od začátku a tak. Mimochodem opravdu je to seriový origo výfuk kde možná někdo předemnou lehce poničil uvnitř poslední tlumič a na volnoběh dělá lehce bublavej zvuk a ve vysokých otáčkách je slyšet o něco lépe než zdravá série. No už se chystal mě nějak osolit, když mě napadla moje spolužačka a kamarádka, která u PČR tam u nás pracuje už od střední školy, a tak jsem použil její jméno na toho staršího kolegu a jestli je dnes v práci a jestli jí znaj a tak, a díky tomuto zneužití jejího jména a díky tomu, že je v kolektivu asi oblíbená tak starší příslušník zavelel že je vše oukej a mladej zacvak zuby sednul do Felcky a pápá buzerovat někam jinam!!!! Tak takové mám zkušenosti s blbama u PČR.
A proto plně soucítím s KEJZEM a i kdyby tam měl jen lešenářskou trubku od svodů až k prdeli tak se maj policisté chovat jako profesionálové a třeba ho poslat někam na STK nebo na zkušební ústav do kotěhůlek ale nemachrovat nad ním bůhví jakejma megapokutama a pravomocema ale objektivně posoudit situaci a jednat bez emocí!!!! Ale to umí jen málokterý policista asi!!! A víte co mě zaráží nejvíc??? Ten malej skřet lítal okolo výfuku ale fungl nových zimních pneu (bylo to v lednu) si ani nevšiml, kola ho prostě nezajímali, asi neměl u sebe vzorkoměr![]()
No prostě a jednoduše né každý má nervy a žaludek na to hádat se s orgánem a já patřím mezi ně ale když jde do tuhého snažím se být na ně slušný a mluvný a doufat že to dopadne oukej.