1,9 TDi zvadne na 120km/h ... ta nevim jesli se mam smat nebo brecet ... ae asi budu spis jen ronitSemry píše:Nevíš že každá Skoda tuhne ve 160ti?

1,9 TDi zvadne na 120km/h ... ta nevim jesli se mam smat nebo brecet ... ae asi budu spis jen ronitSemry píše:Nevíš že každá Skoda tuhne ve 160ti?
Omlouvám se,že uhybám od tématu,ale ještě neco dodám...loki666 píše:1,9 TDi zvadne na 120km/h ... ta nevim jesli se mam smat nebo brecet ... ae asi budu spis jen ronitSemry píše:Nevíš že každá Skoda tuhne ve 160ti?
loki666 píše: souhlasim s tebou navic zivotnost bezbecnost a jizdni vlastnosti tehle "ekologickejch" karmu a celkove vlastne cela kvalita silne pokulhava nekde daleko za nesim "nabezpecnym odpadem" ...![]()
elektronika obzvalste pa u ta obhajovanych skodovek prosla takovym vyvojem za posledni 10ti leti jako u bmw a jinych kvalitnich aut za tyden
rozhodne nehodlam downgradovat (doufam ze to je dobre gramatika mi delala vzdycky problemy) a tim sednout do vice nebezpecnyho auta nez je muj kvalitne prolezenej a casem overenej "nebezpecnej odpad" kery letos oslavi 20let sve existence a i prez svuj vek previsuje ve vsech ohledech fabii co maj nasi
jen ta mimo tema:
asi pred 4ma mesicema sem se potkal ve meste s kamaradem ze zakladky bylo dyl a uz se stmivalo zacali sme se bavit a dyz doslo na auta ta on ze si koupil novy ... ze mi ho ukaze a ze me sveze ... ta sem cekal s cim pride deme k parkovisti a je koukam po autech kery je asi to jeho blizime se ke kombiku cervene barvy smutne sklapim zrak ae mlcim. on nastartoval a ja si v duchu rek no aspon ze to je 4val a ne HTP rozjeli sme se pokracovali sme mestem vyjeli z nej on to seslap ta sem se podivil co to je za motor on ze 1,8 turbo ja na nej s dotazem jesli se to ted montuje do fabie ci co ... on se zarazil a rika: "sedis v octavii vole" a ja jen aha ... na to jak to je vychvalovany prepravni prostredek ta nic moc vevnitr hrozne malo prostoru pro posadku odhlucneni zoufaly ... no co mam vypravet asi znate a kdo ne ta ani nedoporucuju navic to na 150km/h zvadlo jak dyz vypne dodavka paliva do motoru ...