hele, Kómo, tvoje vyjařování je na úrovni, jak jsi se tu popsal a jestli nejsi schopnej dobře opsat můj nick, který má pět písmen, tak to s tebou opravdu není žádný sláva.
Jestli jsi tak omezenej, že z textace a umístění tohodle tématu nepoznáš, že se jedná o inzerát na prodej auta, tak se divím, že jsi schopnej vůbec něco napsat a jestli k tomu máš výhrady, tak máš napsat SZ a upozornit prodávajícího na jeho pochybení a ne tady slinit.
Můžeš mi říct na základě čeho ty konkrétně usuzuješ, že to auto je vrak a že nemá tu cenu? Jestli to tady vidí nějací uživatelé, tak si to můžou vysvětlit v pokecu.
Jinak není to proti pravidlům, ale když už ti někdo kvůli nějakýmu tvýmu příspěvku napíše, že jsi pako, tak je poněkud trapný, když si ten příspěvek zpětně (po přečtení pravidel) pak jako chudák měníš
Všimni si, že auto koupit nechci, ale už jsem přes forum taky prodával a takovýhle trubky se mi tam taky pořád motaly (pošli mi prosím víc fotek .. aha, nevšiml jsem si, že jsou na prvni straně atd.)
To, že příspívám do inzerátu je na základě porušení pravidel přede mnou a nevidím důvod, proč bych se k těmhle hloupým příspěvkům neměl vyjádřit, chytrolíne - už aby to smazali.
Jinak jsem se registroval v roce 2004 (to je vidět pod nickem), aut mám přesně tolik, kolik ptřebuju, pravidla znám určitě líp než ty a podle toho, jak se vyjadřuješ klidně i řeknu, že jsem lepší a chytřejší než ty
a nezblázni se z toho a ber to v klidu - nemusí to být v osobní úrovni