No a teraz musim okna handrickou

nechapem ako si ho premazal ked si ho nemal vonkuslubox píše:no vcera vecer som to rozobral a premazal klzne casti a zatial to ide,
Mam este jednu otazku, Ako mozem vybrat ten venilaor?? Po bokoch su take 4 srobiky , to tie?? Diky
PS:Dik , Maranelo
No tak som na tom rovnako , tiez mi to drhne a vydava ,,pekne" zvuky , takze asi budem moset hodit novy motorcek.A ked chcem dat na 2ku tak najprv ho musim dat na 4 aby sa rozbehol a potom na 2ku na 1 mi ani nejdeTweety píše:Měl jsem stejný problém a musel jsem vyměnit komplet topení. Mě se vykloktalo to ložisko na kterém to drží a celá ta hřídel toho větráku si dělala co chtěla. Když se to o kousek posunulo, drhlo to a mě topení jelo třeba jen na 4 stupeň, jinak nikolv. A to ještě za doprovodu nepřijemných zvuků. Takže myslím že na tom asi budeš podobně
to dlouho nevydrzi,zacni schanet novej, taky uz sem to delal a dokonce na obou svych bawechslubox píše:No tak som na tom rovnako , tiez mi to drhne a vydava ,,pekne" zvuky , takze asi budem moset hodit novy motorcek.A ked chcem dat na 2ku tak najprv ho musim dat na 4 aby sa rozbehol a potom na 2ku na 1 mi ani nejdeTweety píše:Měl jsem stejný problém a musel jsem vyměnit komplet topení. Mě se vykloktalo to ložisko na kterém to drží a celá ta hřídel toho větráku si dělala co chtěla. Když se to o kousek posunulo, drhlo to a mě topení jelo třeba jen na 4 stupeň, jinak nikolv. A to ještě za doprovodu nepřijemných zvuků. Takže myslím že na tom asi budeš podobně
Max , premazal som to WDckom ku ktoremu som mal aj hadicku a ked som ju nasmeroval tak sa to premazalo no, Ale neviem ako dlho to vydrzi takze musim dat druhy motorcek.
I tam je jiný. Stačí najet na bmwfans.info , zvolit si svůj model vozu, vyhledat větrák, kliknout na číslo a ukáže ti to, kde všude byl díl s tímto číslem použit. A co jsem srovnával fotky, byly ty větráky zcela jiné konstrukce. Ale myslím že když tady podáš poptávku, něco jistě seženeš, je tu spousta lidí co rozebírá celou E30. A mám i takový pocit, že to bude levnější než od nějakýho zvrhlíka, co chce z auta na vrakovišti vyždímat 50tis.slubox píše:A ked sa v tych casoch vyrabala E34 , tak tam je tiez iny??Tweety píše:Z3 a Z1, E36 nikoliv...je uplně jiný
Bo aj ten je na vrakaci.
neviem co si zas chlastal ale mrkni si datumMetelo píše:Skoc ku mne, ja mam doma dve nahradne kureniaslubox píše:ok , diky
Este idem kuknut do vedlajsieho mesta , tam maju rozobranu E30 , a ak to nebude pouzitelne tak to budem riesit cez inzerciu..
Jaaaj, kurwa, ja som napity este od vceraslubox píše:neviem co si zas chlastal ale mrkni si datumMetelo píše:Skoc ku mne, ja mam doma dve nahradne kureniaslubox píše:ok , diky
Este idem kuknut do vedlajsieho mesta , tam maju rozobranu E30 , a ak to nebude pouzitelne tak to budem riesit cez inzerciu..
kedy som to zhanal...
15. 11. 2007Neviem ci si vtedy uz aspon snival o E30