Prvni auto, prvni laska...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.

Jak sem se loucil s prvnim autem?

Bylo to v pohode, ani to se mnou nehnulo (sem bezcitnej!)
3
14%
Slo to, sem prece chlap! (ale nic moc)
5
23%
V rozpacich...
1
5%
Smutne... Bylo to fakt divny...
10
45%
Dva tejdny sem se s nikym nebavil a jen plakal nad jeho fotkou...
3
14%

Celkem hlasů: 22

gatbois

Příspěvek od gatbois » 09. 08. 2004 11:47

no moje prvni karka byla manta b 1.9 v bily barve s cernou strechou 8) , lital jsem s ni asi pul roku na nemeckejch znackach a moc sem ji miloval. super sportacek, pak jsem ji prodal a s jednim hajzlem, kteryho jsem povazoval za kamarada jsem se domluvil na odkoupeni jeho golfa1 za slusnej peniz. golfik byl fajn, ale zustal na parkovisti v Dusseldorfu, kdyz na zpatecni ceste z Amsterdamu odesli krouzky, starter, volnobeh a nakonec prasknul chladic. to sem byl docela trochu nasranej :evil:
no a protoze jsem se kazdej den vometal kolem vyhlaseny cerny burzy na pankraci, tak netrvalo dlouho a skocil jsem do nadherny e21 320i v zeleny metalize na krasnejch backorach. akorat mi ji po !!3!! dnech ukradli ty sami borci co mi ji prodali, nasla se uhnana s prasklou hlavou.
no a pak uz pres dva golfiky az k soucasnymu mazlikovi. ale na prvni mantu nikdy nezapomenu(uprimne kdybych mel 80.000 zbytecnejch, tak si nejakou vymazlenou poridim :twisted:
bmw positive e30 320i 87 ------- e36 320i 97

allda

Příspěvek od allda » 09. 08. 2004 16:06

mnó já měl jako první auto 325ie. Ale bohužel jsem to s ním nacpal do MHD :cry:
A jelikož jsem si už v tý době zvykl na BMW a chtěl jsem auto hned, tak se mi naskytla příležitost na 318i v dobrém stavu. Tak jsem ho hned vzal.
Ještě si vzpomínám na první setkání. Přišel jsem k autu s mladou a první co jsem od ní slyšel jééééé červenýýýýýýýý :) ( a když to tak vezmete, ženskou snad vždycky zaujme a zajímá jen ta barva auta. To ostatní jde mimo nich. To snad mají v genech, nebo co. Fakt nevim).
Ale asi považuju až tuto 318ctku za moje první auto, možná proto že ho mám dýl a jaksi stačilo přirůst k srdci.
A z domu nepůjde. Už mám pro něj místo na chalupě, až doslouží.
Holt prostě jsem už nějaký sentimentální, že nebo co to :? :D :D

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 09. 08. 2004 17:45

POL píše:Podle tech fotek bawo je auto po te supe ani celni sklo neprasklo
Ale prasklo. Jak je vidět na fotce. Ale jenom kuli tomu že sem byl mladej a hloupej (od tý doby sem už aspoň vyrost :) )a tudíž nepřipoutanej. Ale šlupka to byla taková že se sklopily zrcátka směrem dopředu a to který chtělo vydržet sem pro jistotu urazil hlavou :? Motor sem musel vypnout...
Obrázek
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 09. 08. 2004 20:23

Svoji první 21 jsem koupil asi před 6 lety.Asi po dvou letech jsem si ji sám zgenerálkoval dal nastříkat a ted asi 4 roky čeká až přijde její čas.První vytoužeý auto se nedá prodat.

Iwan

Příspěvek od Iwan » 12. 08. 2004 00:22

První sem měl Forda Sierru 2,3D...hroznej šrot, ale motorově o.k. za 14k sem jí pořídil...skoro po 2letetch a asi 30 000 najetech km bez vážnějších oprav sem jí prodal za 15k (nějakýmu maníkovi na stavbu...řikam si, jooo ta toho eště nalítá..já s tim taky natahal bawců...) a za 14dní když du předat přepsaný papíry, tak mi bylo oznámeno, že auto už je prodáno za 3k na vrakáč...stálo na parkovišti, koukal sem na ní a bylo mi líto, že tak chudinka dopadla...asi osud nebo co....

A o prodeji 323 e30.... to mě trochu štve eště ted, ale ...bude jiná... a lepší 8)
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O... :arrow: nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html

Odpovědět