Mám pouze zkušenost se třemi v Olomouci, pokud chceš víc info pošli SZRaon píše:[A muzes mi napsat kontakt na nejakou slusnou firmu, ktera se tim zabyva. Souhlasim s tebou, ze je lepsi si priplatit za kvalitu..
LPG ???
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Re: LPG ???

Jak jsem výše četl o té felicii na LPG, že je líná:
Tak po 5 autech na LPG jsem zjistil, že mnozí montéři LPG to ani neseřídí. Vždycky jsem to musel doladit sám tím ventilem, co je na hadici na sání. V praxi to vypadalo tak, že když jsem to hodně utáhnul a tím pádem to bylo líný, tak se paradoxně zvedla spotřeba LPG. Nejlepší je, vychytat moment, kdy to jede dobře a pak to ještě trošku pootevřít.
Teď si to chci dát do 318i M40, ale trochu se bojím zášlehů. Vychytali jste to někdo tak, abyste mi to mohli doporučit?
Tak po 5 autech na LPG jsem zjistil, že mnozí montéři LPG to ani neseřídí. Vždycky jsem to musel doladit sám tím ventilem, co je na hadici na sání. V praxi to vypadalo tak, že když jsem to hodně utáhnul a tím pádem to bylo líný, tak se paradoxně zvedla spotřeba LPG. Nejlepší je, vychytat moment, kdy to jede dobře a pak to ještě trošku pootevřít.
Teď si to chci dát do 318i M40, ale trochu se bojím zášlehů. Vychytali jste to někdo tak, abyste mi to mohli doporučit?
Mám 316i 1,8 M10 r.v.1988 a minulý rok v květnu jsem si nechal namontovat v Hradci Králové u firmy Autogas Kánský (firmu můžu jenom doporučit) do auta plyn a to systém ETA GAS, je to plně automatický systém s rozdělováním plynu do jednotlivých větví sání pomocí servomotorku. Nemá to možnost zpětného šlehnutí a všechno funguje parádně. Člověk se o nic nestará, stačí nastartovat a pokud je zima, chvilku to jede na benzín a potom to automaticky přepne na plyn, teďka v létě to přepíná na plyn hnedka po nastartování. Přišlo mě to na 32 tkč a musím si to pochvalovat, už jsem na tom najel zhruba 30 tkm, takže ještě chvilku a bude splaceno a budu jenom šetřit. Jezdím zhruba za 10l plynu a to jsou docela couračky a většinou po horách, když jsem jel dálku, plně obsazený a moc jsem to nešetřil, tak to vzalo kolem 9l. Já jsem s plynem spokojený, jenom ta počáteční investice je dost velká.