zloději zase řádili
- Dušan M10B18
předek budu lakovat celej znovu, ted to nějek vyklepu a ošetřím at to nevypadá jak z destrukcion derby a na jaro na to pujde asi už ten m3 bodykit, jinak ty smažky bych raději seznamil s míma rukama 

E30 325i wait for renovation
E30 325i Mt1 maybe for rescue - fuck it, Rest In Pieces
Felicia pick-up briketa power renovation in progres
Opel vectra b daily use
Opel vectra b daily use
- Dušan M10B18
to je v poho..me nekdo cirou nahodou ukrad uplne novej rozdelovac a ne aby odpojil konektory a kabely ke svickam vytrhal, ale ten amater je musel preriznout

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ja nemuzu za to, ze probehnou pred pistoli kdyz budu strilet varovnej vystrelcmelak píše:Ani nevim jak bych se zachoval videt to na vlastni oci jak by mi nekdo takhle nicil E30, predpokladam ze by se mi zatemnilo pred ocima a nejakej ten cakanec od krve bych na sobe mel, jeste u nejaky hubeny fetky bych si to tuplem vychutnal. ZMRDI!
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
a tech varovnych vystrelu by u me zrejme bylo vic aby to ty jejich vyfetovy kebule vubec slysely (naposled)Max-Max píše:ja nemuzu za to, ze probehnou pred pistoli kdyz budu strilet varovnej vystrelcmelak píše:Ani nevim jak bych se zachoval videt to na vlastni oci jak by mi nekdo takhle nicil E30, predpokladam ze by se mi zatemnilo pred ocima a nejakej ten cakanec od krve bych na sobe mel, jeste u nejaky hubeny fetky bych si to tuplem vychutnal. ZMRDI!

koukam že názor na zlodějský fetky a co s nima máme stejný
známý od mamky (policajt), který u toho byl, když jsem k autu doběhl, tak říkal, že jsem vypadal na infarkt a před výbuchem zároveň.
Vidět ty zmr*y a chytit je u toho, tak by byli ve stavu mírně více kašovitém
to Iwan: co bys chtěl po fetkách
inteligenci těžko
jinak to rádio šlo vytáhnout jednou rukou, výsledek rojebaná polubovka
EDIT: jak na to vzpomenu, jsem naranej a je to samej překlep

známý od mamky (policajt), který u toho byl, když jsem k autu doběhl, tak říkal, že jsem vypadal na infarkt a před výbuchem zároveň.
Vidět ty zmr*y a chytit je u toho, tak by byli ve stavu mírně více kašovitém

to Iwan: co bys chtěl po fetkách

jinak to rádio šlo vytáhnout jednou rukou, výsledek rojebaná polubovka

EDIT: jak na to vzpomenu, jsem naranej a je to samej překlep
Naposledy upravil(a) georgij.d dne 07. 11. 2009 11:18, celkem upraveno 2 x.
E30 325i wait for renovation
Opel vectra b daily use
Opel vectra b daily use
Ja ho chytit při činu,tak ani nevolám poldy.Po svích by neodešel a do smrti by ho musel někdo krmit.Taky sem měl podobnej případ s fetkou,ale naštěstí tam bylo spousta světků a hned se vědělo o koho jde.Byl sem kvůli toho i u soudu,tam mu hrozili rokem za katrem a teh hajzl si chodil za měsíc po městě jako by se nic nedělo.S takovíma šmejdama žadné slitování!
- Jech
- Kontaktovat uživatele:
jojo něco podobnýho jsem zažil s prvnim tourem, ze kterýho se díky podobnejm hajzlům stal vrak :-/.
ale určitě to dáš do kupy
.
ale určitě to dáš do kupy

e46 330d, e46 325i cabrio, e46 320i LPG
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html