E30 325i automat, pojizdne. motor bezi hezky, neni to lestenka ale ani zadna tragedie, cervenej kozenej interier ve spatnym stavu, strecha s dirou na klasickym miste, jinak tempomat, klimatizace 4Xel. okna, servo, ABS. triramenej volant, velkej BC, el. antena, el. vyhrejvany zrcatka, veskere prislusenstvi je v anglictine, checkcontrol pocitac i budiky v milich, auto ma americky narazniky s pozickama, je to chromak...bez TP
nema zrezly dvere ani pr. blatniky, mechanismus strechy funguje dobre(manual)
vse je o dohode, mozno rozebrat na dily ale radsi bych nejdrive v kuse
pouze telefon, na nic jinyho nereaguju!!!!
775410786
SMAZAT, ROZEBRANO
SMAZAT, ROZEBRANO
Naposledy upravil(a) adam320 dne 11. 11. 2009 00:00, celkem upraveno 1 x.
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Sorry za OT, ale neni to náhodou tohle, který prodával magistrát? http://magistrat.praha-mesto.cz/zdroj.a ... =481912712
E30 320i 87' Zinnoberrot
Byla tam červená kůžeWilD píše:Ne, není, tam byla béžová kůže a vůbec víc věcí nesedí. Sry Adame, jen aby si tu někdo nemyslel, že to stálo 4 stovky

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
To jsem ja ADAM, pisu od znamyho:Zavarenec píše:Byla tam červená kůžeWilD píše:Ne, není, tam byla béžová kůže a vůbec víc věcí nesedí. Sry Adame, jen aby si tu někdo nemyslel, že to stálo 4 stovkyTo auto byl vrak a měl vyžeraný čísla pod oknem
Popis sedí dokonale, byl jsem se na to auto podívat. Slušenej vejvar
vubec nevim co je komu do toho...auto nema tp TO JE NAPSANO V INZERATU, cisla tam nejsou...k auto jsem dostal ucet takze je vsechno OK, jestli mas nakej problem tak se jdi treba vozrat...kolik na cem videlam je ciste moje vec...rozhodne jsem ho nekupoval z magistratu, koupil jsem ho na vrakaci v Brezanech, nemam se cim tajit...
Tvoji odpoved povazuju za drzost, a timto te posílám do prdele, nasirej si cokoli kamkoli, to auto nikdo nekoupi za otresnych 39tis. a to jsem rekl hned jako prvni vsem kdo volali...jiste nekdo odsud potvrdi...tvuj nazor na vrak me taky nezajima jelikoz pochybuju ze jsi vc tom jel, rozhodne jsem to totiz startoval v tomhle stavu poprve ze vsech... na budikach je 80tis. mil a ten motor jde tak ze tomu klidne verim
az se svezes v tolika tricitkach ktery ja jsem rozebral nebo koupil a prodal tak ti bude sedesat a bude jen tise vzpominat, takze se zahrab nekam pod zahonek a nechme bejt, nekurvi me inzerat, kazdej kdo se se mnou dohodne na cemkoli z toho auta za nic neda vic nez kdekoli jinde
maucta, az si prectes moji odpoved tak to sem dej vedet, potom to moderatori doufam smazou
Lepší prohrát s rachotem než vyhrát bez povyku!!!!