To bude fakt skvělí ,až pojedu jednou autem a do mě to napálí nalitej řidič v náklaďáku nebo nějakej feták, kterej jak se nakonec zjistí v tom autě ani nebyl jen si doma hrál na GTA
Real auta na dálkové ovládání
- Crazytony
- Kontaktovat uživatele:
Real auta na dálkové ovládání
http://www.novinky.cz/diskuse?id=180887 ... tionId=927
To bude fakt skvělí ,až pojedu jednou autem a do mě to napálí nalitej řidič v náklaďáku nebo nějakej feták, kterej jak se nakonec zjistí v tom autě ani nebyl jen si doma hrál na GTA
. Akorát si spletl konzoli.
Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic
325ic
- Jan Kučera
ty si delas prdel,ale já byl jednou asi tejden nemocnej a furt sem pařil nejky destruction závody na PC a pak sem jel po Strakonicky kde byli svedeny 2 pruhy nejak znackama blizko vedle sebe a frajer se na mě nejak moc tlačil a už sem chtel trhnout volantem ze ho rozhodim.A teda pak sem si rek ty debile ,dyt ses v aute. /ve svym/
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Jan Kučera píše:ty si delas prdel,ale já byl jednou asi tejden nemocnej a furt sem pařil nejky destruction závody na PC a pak sem jel po Strakonicky kde byli svedeny 2 pruhy nejak znackama blizko vedle sebe a frajer se na mě nejak moc tlačil a už sem chtel trhnout volantem ze ho rozhodim.A teda pak sem si rek ty debile ,dyt ses v aute. /ve svym/
Pak se můžu divit, že co chvíli někdo práskne čelně do stromu.
Asi chtěl jen udělat hustey "GAME OVER", ale zapomněl, že je v drsným reálu...