velikost E30 a E36
-
TH
velikost E30 a E36
nevíte někdo prosím jaký je rozdíl velikosti interiéru mezi E30 a E36? mám tech. nákres E36 a k porovnání mi chybý tech. nákres E30tky, na netu jsem byl a nic nenašel, hlavně proto, že nemám tolik trpělivosti to hledat, ještě jednou prosím někoho kdo má info, nebo ten nákres aby se podělil, díky.........mám necelí dva metry velikou postavu a E30 je mi jen tak tak.. tak doufám, že E36 je o něco větší, až budu (doufám někdy) měnit model, tak chci mít dopředu jasno ... 
-
Návštěvník
já mám 4dv. a když za mnou někdo sedí tak je to v poho, ale jde o to, že nad hlavou moc místa nemám, můžu si sklopit víc opěradlo, ale zase tomu za mnou ubyde místa, asi to budu muset ještě nějak vychytatDymak píše:![]()
![]()
já mám celý dva metry a e30 mě v ničem neomezuje
jinak ani v e36 nemám žádnej problém
a ja mam nizke sedacky takze nad hlavou mista dost 
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
prostor za sebou já neřešim, jelikož tam nesedimAnonymous píše:já mám 4dv. a když za mnou někdo sedí tak je to v poho, ale jde o to, že nad hlavou moc místa nemám, můžu si sklopit víc opěradlo, ale zase tomu za mnou ubyde místa, asi to budu muset ještě nějak vychytatDymak píše:![]()
![]()
já mám celý dva metry a e30 mě v ničem neomezuje
jinak ani v e36 nemám žádnej problém
Já myslim, že z nějakejch plánků stejně prd zjistíš. Chce to porovnat naživo. A dávat bacha, jestli jsou v autech standardní sedačky nebo sportovní. Sedačky dělaj co se týče prostoru dost. Jinak já mám 191cm, v e30 mám prostor tak akorát nadoraz, když sedí někdo za mnou, tak se musím posunout a jsem tam jak sardinka. Mimo to mi už lidi řikali, že se do toho auta moc nehodim, protože je k mý postavě prostě malý. Je to pravda, 850 by se ke mně hodila daleko víc. Hehe.
hm nějak tak - mam 186 a 30ca je mi akorátRotten píše:Já myslim, že z nějakejch plánků stejně prd zjistíš. Chce to porovnat naživo. A dávat bacha, jestli jsou v autech standardní sedačky nebo sportovní. Sedačky dělaj co se týče prostoru dost. Jinak já mám 191cm, v e30 mám prostor tak akorát nadoraz, když sedí někdo za mnou, tak se musím posunout a jsem tam jak sardinka. Mimo to mi už lidi řikali, že se do toho auta moc nehodim, protože je k mý postavě prostě malý. Je to pravda, 850 by se ke mně hodila daleko víc. Hehe.
vzadu za mnou většinou nikdo nesedí - - opačný případ se stal asi jen 3x a to jsem se musel posunout blíž a už to pak nejni ono
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
-
athlon_137