nahodou jsem dnes narazil na tuhle stranku a je tam
m3 e30 v praze na prodej
m3 e30 v praze na prodej
http://www.arho.cz/cenik.htm -> tam najdi M3
Nemam teď prachy, jinka bych ji hned (po prohlidce) bral 
snad sis v tom nadšení všimnul v jakým je stavu...a motor nech před koupí poslechnout někoho kdo tomu opravdu rozumí...ARMAN píše:Jakmile budu mit prachy tak jí koupim/ jestli tam ještě bude
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
za studena zněl jako dizlak, je pravda že autum moc nerozumim a samozřejmě bych nejdřiv chtěl vědět nazor někoho kdo tomu rozumi
Cena je 180.000
Chapy řikaly že v motoru bylo vyměněno vše kromě pistů.
Jinak jaka šance koupit M3ku tady zbejva?
Moc jich v ČR neni a jestli to chapu spravně jedina jina možnost je dojet do Německa nebo prostě někam zapad a dovezt odtamtuď, ale jak ji pak přihasit? Chapu spravně že se musej tady koupit papiry na stejne/už neexistujici auto a pak vše předělovat?
Chapy řikaly že v motoru bylo vyměněno vše kromě pistů.
Jinak jaka šance koupit M3ku tady zbejva?
Moc jich v ČR neni a jestli to chapu spravně jedina jina možnost je dojet do Německa nebo prostě někam zapad a dovezt odtamtuď, ale jak ji pak přihasit? Chapu spravně že se musej tady koupit papiry na stejne/už neexistujici auto a pak vše předělovat?
M 3 na volnoběh zní jako rozbitá...
, to je normální
chlapi říkali...znáš to, co si sám neuděláš, to jako bys neměl...
asi před týdnem byla jedna v Annonci, US verze za 160 000,-, ta je celkem ok a má i vybavu-klima, BC, výhřev sedaček, tady je kontakt-608 240 250, je to v Praze
v cizině začínají M 3 na 6 000 EU, ale když jí přivezeš, p. Stehlík ti jí bez problémů přihlásí, stačí mít papíry na čtyřválcový kupé....on má BMW rád.
chlapi říkali...znáš to, co si sám neuděláš, to jako bys neměl...
asi před týdnem byla jedna v Annonci, US verze za 160 000,-, ta je celkem ok a má i vybavu-klima, BC, výhřev sedaček, tady je kontakt-608 240 250, je to v Praze
v cizině začínají M 3 na 6 000 EU, ale když jí přivezeš, p. Stehlík ti jí bez problémů přihlásí, stačí mít papíry na čtyřválcový kupé....on má BMW rád.
jake kupe..chromak/plastak?Mirek píše:v cizině začínají M 3 na 6 000 EU, ale když jí přivezeš, p. Stehlík ti jí bez problémů přihlásí, stačí mít papíry na čtyřválcový kupé....on má BMW rád.
jen tak ze zvedavosti
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
M 3 vychází z chroma, ale myslím, že pro přestavbu je to úplně jedno.Wolferine píše: jake kupe..chromak/plastak?
jen tak ze zvedavosti
Prostě přivez M 3 a sám uvidíš jakou bude mít p. Stehlík radost, že si někdo přivez pořádný auto...
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Minulý tden jsem tam byl a byl jsem na 160.Předchozí majitel ji 2 krát kousnul na klice a pak ji prodal.Tenhle ji prý zgenerálkoval zase.Ten předchozí majitel mi řek,že je natažená ojnice a když ji neviměnili tak se to vysere zas.Když jsem řek že ji vemu ,ale že chci starý ojnice který prý měnil tak byl najednou klid a už se mi nikdo neozval.Takový ty kaci že majitele znaj,že je poctivej... Když jsem chtěl číslo na nynšjšího majitele tak taky nee.No proč by to asiprodával přez bazar?Protože ví že se to vysere.V bazaru v protokolu vždy podepíšeš že je vše v prdeli.Ten motor jde fakt dost blbě.Ta americká jde líp,ale má obyč.řazení.
za par let moznaMirek píše:M 3 vychází z chroma, ale myslím, že pro přestavbu je to úplně jedno.Wolferine píše: jake kupe..chromak/plastak?
jen tak ze zvedavosti
Prostě přivez M 3 a sám uvidíš jakou bude mít p. Stehlík radost, že si někdo přivez pořádný auto...
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
o těch ojnicích vím, u tý americký by mi řazení vadilo nejmíň...tomik píše:Minulý tden jsem tam byl a byl jsem na 160.Předchozí majitel ji 2 krát kousnul na klice a pak ji prodal.Tenhle ji prý zgenerálkoval zase.Ten předchozí majitel mi řek,že je natažená ojnice a když ji neviměnili tak se to vysere zas.Když jsem řek že ji vemu ,ale že chci starý ojnice který prý měnil tak byl najednou klid a už se mi nikdo neozval.Takový ty kaci že majitele znaj,že je poctivej... Když jsem chtěl číslo na nynšjšího majitele tak taky nee.No proč by to asiprodával přez bazar?Protože ví že se to vysere.V bazaru v protokolu vždy podepíšeš že je vše v prdeli.Ten motor jde fakt dost blbě.Ta americká jde líp,ale má obyč.řazení.