http://www.mobile.de/SIDOLa4ORVyHcOXDWQ ... 1141289344&
(doufam ze ten odkaz pojede

Máš dobrej vkus E28 je královna. E28 se žádná ženská nevyrovná. Říká se, že láska k autu bývá silnější jak láska k ženěadam píše:Panove, asi jsem se zamiloval do E28... snad to moje pritelkyne necte![]()
![]()
Tak to už snad trochu přeháníte ne?DAN píše:Máš dobrej vkus E28 je královna. E28 se žádná ženská nevyrovná. Říká se, že láska k autu bývá silnější jak láska k ženěadam píše:Panove, asi jsem se zamiloval do E28... snad to moje pritelkyne necte![]()
![]()
to je sice pravda, ale mám takovou milou vzpomínku na podobnou akci...stála bez SPZ v Praze E 30, tak jsme do ní vlezli, otevřeli jsme kapotu a čumíme na motor...najednou se objevili dva Rusáci, Dagestánci nebo něco podobnýho a lámanou češtinou nám začaly vysvětlovat že auto je jejich a musíme ho ihned koupit za 1 000 DM (asi před 10 lety), když jsme jim řekli, že zase tolik se nám nelíbí, nakopali nás do tý E 30 (kupé) dostali jsme pár facek, pak nám vysvětlily že nás odvezou do lesa v Brně a budou nám vrtat kolena atp. Nakonec se rozhodli že si vezmou co máme u sebe-já měl asi 50 ,-Kč a to je nasralo, tak zase lítaly facky, kámoš měl jen klíče, nakonec jsme musely odevzdat bundy a boty a mohli jsme jít....nikdy nezapomenu na ten pocit jak v bílejch ponožkách jdu po ulici a sháním taxi, abych nemusel v ponožkách jet až domu....Fido píše:Když nemá SPZ tak oficiálně není na nikoho registrovaná a pokud stojí na veřejné komunikaci tak si jí můžeš klidně odvézt
mě to povídej...petr e28 píše:jestli chce jet, tak to musí s obsahem trochu vejš