Víte něco o tomhle autě?
Víte něco o tomhle autě?
Docela by mě zajímalo co se stalo s mým bývalým autem, které jsem měl 2003-2004. Neviděli jste ho někde někdo? Ode mě ho koupil zdejší člen Milan4x4. Já ho viděl někdy 2007 v Praze ale jen jsem ho zahlédl...

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
tak to nastesti asi nebyla ona, jinak dneska sem o dvou letech taky videl svyho kombika, pomalu se mi i slzicka n aocicku objevila a potesilo me, ze je porat stejnej jak pri prodeji, akorat mu chybi predni lizatko
preju hodne stesti v hledani 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

on jen DAN nepostřehl, že origo 2,5ku jsem tam tehdá koupil a vrátil a půlku doby co jsem to auto měl jsem s ní jezdil
celej příběh toho auta je tady -> http://bmw.zpevak.net/blau.htm
celej příběh toho auta je tady -> http://bmw.zpevak.net/blau.htm
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to jsem fakt nepostřehl - soryček.
To mění situaci - já si akorát pamatuju ten experiment s filtrama,... ale hlavně těch divných, tuším, 150 koní a 207 Nm nebo kolik ta "2,5i" ( hodnotama výko / krouťák 2,3i M20 ) měla. Tak proto jsem k tomu měl takovej negativní, nedůvěřivej, divnej vztah. A nelíbila se mi ta farma. Jinak samozřejmě kola to zvedla - pamatuju si, jak ti je Ivo přivezl a ty jsi je hned nasadil - na čerňáku. Esli se nemmejlím teda.
To mění situaci - já si akorát pamatuju ten experiment s filtrama,... ale hlavně těch divných, tuším, 150 koní a 207 Nm nebo kolik ta "2,5i" ( hodnotama výko / krouťák 2,3i M20 ) měla. Tak proto jsem k tomu měl takovej negativní, nedůvěřivej, divnej vztah. A nelíbila se mi ta farma. Jinak samozřejmě kola to zvedla - pamatuju si, jak ti je Ivo přivezl a ty jsi je hned nasadil - na čerňáku. Esli se nemmejlím teda.

BMW The Ultimate Driving Machine
jo když jsem to koupil tak tam bylo všechno 2,5kový, kromě hlavy, která byla z ety, takže výkon měl špičku v 5ti tisících, ale do nich to táhlo líp než obyčejná 2,5, kvůli tomu že byl krouťák níž - nebejt toho že mi ten motor popravili v jednom servisu, tak sem ho tam nechal mnohem déle, byl dobrej na běžný ježdění, k čemuž jsem to auto tehdá mělDAN píše:Aha, tak to jsem fakt nepostřehl - soryček.
nj a kola jsem fakt měnil na čerňáku, to byly doby...

celkově mam na to auto dobrý vzpomínky a proto zkoušim zjistit jestli eště žije a u koho a třeba i něco víc