Neuvěřitelná věc

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět

Co s ním ?

stačí zbavit navždy pohybu
1
4%
samozřejmě sejmout rozsekat na sračky a spálit
0
Žádná hlasování
rozsekat a dát sežrat prasatům
1
4%
svázat, namazat sádlem, nechat sežrat krysama,..
5
20%
ad b, c, d dohromady, pro jistotu :o)
18
72%

Celkem hlasů: 25

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Neuvěřitelná věc

Příspěvek od DAN » 28. 07. 2004 21:56

:evil: :roll: Měl jsem domluvenou schůzku s jedním ...
... ve smluvenej čas na smluveným místě
Byl jsem tam in time, on mi ještě slíbil, že mi ještě pro jistotu brnkne až bude vyrážet, ale že čas platí
Po asi 2 hodinách čekání jsem mu volal - nikdo nezvedal trubku, opakoval jsem to asi 5x, napsal jsem mu 2 sms - jako kde je,...

Po 2,5 hodinách mi volá žena, kde se flákám. Vysvětlil jsem ji situaci, proč trčím cca 50km od domova v 21:30. Ona se pokusila, mu sama zavolat, on se asi přehmátl a vzal trubku - omlouval se,... keci, prdy, sračky, že prej neměl u sebe teflon, moc se omlouval, prej mi hned volá. Zavolal jsem mu radši já. Prej za 10 minut je u mě. Čekal jsem ještě hodinu, asi 10x jsem mu zkoušel volat - střídavě neodstupnej :roll: a nebere.

Docela dost dlouho trvalo, než jsem uvěřil tomu, že může existovat "člověk", kterej má asi radost nebo nevim jaký příjemný pocity, když způsobuje lidem problémy a navíc třeba ani nevidí jak ten člověk ( já ) tam někde stojí a vyhlíží,...., jak se třeba trápí,...

Ten .... se mi jevil jako absolutně seriozní, hodnej kluk. Viděl jsem ho v životě dvakrát - fakt absolutně důvěryhodnej typ - např. ŠEBA od něho včera na čerňáku kupoval lízatko na plasta, myslím, že má stejný dojem, jako jsem měl já do dnešního dlouhýho podvečera :evil:

Mám další životní zkušenost - docela zajimavý a dosud pro mě nepochopitelný. Musel jsem se s vámi podělit.
Hlavně mi prosím vás nepište, že se třeba cestou ke mě zabil, nebo dostal rýmu,...
Jsem přesvědčenej, že si ze mě celou dobu dělal prdel :evil:

Nezveřejním jeho nickname, kdyby náhodou někomu z vás umřel na rýmu "kamarád", tak já v tom 100% prsty nemám :twisted: - to bych si nedovolil
Snad jsem nějak nepochybyl, nepřekročil tlustou hranici zákona - hlasování berte jako prdel, nebudu se tím řídit = nebudete spolupachatelé.
BMW The Ultimate Driving Machine

Mirek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek » 28. 07. 2004 22:06

podobný věci se stávaj dost často i mě...nick klidně zveřejni-možná ti to vysvětlí...
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle

Stany

Příspěvek od Stany » 28. 07. 2004 22:09

Klidně ho zveřejni to se prostě nedělá :evil:

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 28. 07. 2004 23:23

Stává se, stává. A mě už víckrát, bohužel. Ale dycky si znova řeknu: tenhle je v pohodě, nebudu ho podělávat. A nakonec se vykvajzne on na mě.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

Dymak

Příspěvek od Dymak » 28. 07. 2004 23:24

Já to nebyl :D :D :D

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 28. 07. 2004 23:34

Ja jen nechapu,zes mel takovou trpelivost. To bych tam asi tak dlouho nevydrzel.

tomashv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomashv » 28. 07. 2004 23:52

Jirka325 píše:Ja jen nechapu,zes mel takovou trpelivost. To bych tam asi tak dlouho nevydrzel.
Presne to me napadlo, kdyz jsem to cetl... Me jeste navic silene vytaci, kdyz mi nekdo nebere telefon, nebo kdyz mi to nedejboze tipne.
318iS

Melich

Příspěvek od Melich » 29. 07. 2004 01:23

Takovýhle jednání taky nesnášim, vždyť od něj stačila jedna blbá esemeska, že tu schůzku prostě nestíhá. Prostě tohle nechápu.
A nick klidně zveřejni, třeba to nějak vysvětlí... :?
Alles unter sechs Zylinder ist sozial... oder asozial!

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 29. 07. 2004 02:32

Ty si asi hned tak neuvědomíš, že hovada sou roztroušený všude :evil: :lol:
E36 323i coupé

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 29. 07. 2004 05:54

já jsem si na takovýhle chování lidí už dávno zvykl ale taky sem vždycky vytočenej když mi tohle někdo udělá :x
Život je jen náhoda .....

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 29. 07. 2004 19:58

Dal jsem mu čas, abych mu snad nějak neublížil, třeba se mu fakt něco stalo, ale tomu na 99% nevěřím.

Prostě si ze mě udělal prdel. Věřím, že by dostal snad každýho, je to fakt borec.
Půl roku mi sliboval jednu pro mě docela dost intresantní věc. Až to už už vypadalo, že se výměna uskuteční. Jestli to byl "plán", tak byl neskutečně geniální, dlouhodobej, super improvizace - půl roku - nažhavovat,.... , chvílema mi ho bylo i líto, jak se omlouval, dušoval, sliboval,...., myslel jsem, jak může existovat někdo tak hodnej, slušnej,...

Takže dělám to co jsem nechtěl udělat, ale musím vás varovat - cítím to jako svou morální povinnost.
Na srazu 27. na čerňáku byl v monterkách takovej blondýn, zarudlej xicht, modrý woči - arijec :twisted:
Jeho nickname je QUENTANTIN.
Jsem si skoro jist, že nic vysvětlovat nebude, proč by to dělal? Moc se tady nevosírá a je mu to myslím uplně jedno, pak si je jistej, že mu to projde, možná by to dokázal obrátit proti mě,... :roll: tomu bych věřil, dokáže vymyslet zajimavý věci a neváhá je použít.
Pak třeba - mluví uplně "božsky", jakoby se chtěl vcítit do druhýho - je hodňoučkej = profik.
Je to svině.
Teď jsem tady z něho udělal uplnýho démona, zas tak dobrej nejni, já jsem pablb :oops: .

Pořád ještě si přeju, abych se nějak mejlil :roll:, sem magor.
Pochopil jsem "rčení" ( to řikala dycky moje babča ) : Když satan příjde na zem tak určitě nebude mít rohy a kopyto :twisted: bude to asi nejspíš takovadle nějaká ultrasvině.

votazník

Příspěvek od votazník » 29. 07. 2004 21:50

proč svině
vobral tě vo prachy

Melich

Příspěvek od Melich » 30. 07. 2004 00:16

DAN píše: ...dokáže vymyslet zajimavý věci a neváhá je použít.
Co na tebe ten 'QUENTANTIN' použil za špinavé triky? :evil:
Aneb člověk se má z chyb poučit - když je to z chyb druhých, tak to většinou tolik nebolí. Taky už jsem párkrát v životě naletěl... :cry:
Alles unter sechs Zylinder ist sozial... oder asozial!

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 30. 07. 2004 15:07

Už se k tomu nechci moc vracet.

"votazníku", myslíš, že prachy jsou to nejdůležitější ???

Nepoužil žádný špinavý triky, je to krypl. Něco jako cikáni, prostě neváhaj plácnout nějakou "dětskou" lež -- prostě klidně žvaní uplnou hovadinu a je mu to uplně jedno, má snad toho s kým komunikuje za uplnýho debila.

Prostě mě ponížil, důvěřoval jsem mu, věřil jsem, že když slíbil, dušoval se, že na 100% přijede, tak že opravdu tak učiní. Proto jsem na něj čekal tak dlouho - prostě jsem mu věřil. Věděl jsem, že maká, byl jsem tolerantní.
Ale co mě absolutně nejvíc nasralo, bylo to ponížení, proč mi ještě ke všemu řekl, že už za mnou letí ať ještě deset minut počkám.... omlouval se,.... A přitom na mě sral - dělal si ze mě prdel. :!: :evil:

Už o tom nechci přemejšlet a ani nebudu, ten zmrd pro mě neexistuje, do tý doby než ho potkám a k tomu jednou určitě dojde, nebo si ho najdu. To mu prostě nikdy nezapomenu.

Neměl jsem tady nic psát, alespoň jsem vás varoval a mimochodem pochlubil jsem se jak jsem blbej = důvěřivost. Ale proč má člověk přistupovat ke každýmu ostražitě,...., já takhle nemůžu (nechci) přece přistupovat k lidem.
Byla to zajimavá zkušenost, dyk on tím nic nezískal, to nechápu. Absolutně iracionální myšlení. Proč ? :roll:
A ende seru na to.

Venca.

Příspěvek od Venca. » 30. 07. 2004 15:35

DAN:

Ať už je to jakkoliv, dobře se tahle story čte :twisted:

Něco mi připomíná...

Znám člověka, který používá stejný styl jednání.... 8)

:twisted: :twisted: ...je to můj vedoucí... :twisted: :twisted:

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 30. 07. 2004 20:08

To Venca:
No jo, teď jsem si vzpomněl. Podobný věci dělal i majitel firmičky, kde jsem hákoval.
Volali mu třeba věřitelé - malem ho jednou už sejmuli a on vždy kecal, jako, že prachy dneska ráno poslal,......, přitom samozřejmě neposlal ani hovno,...
A přitom si postavil super barák a chatu za půl roku. Chronickej neplatič faktur.
Zatím se má dobře hovado, trvá to tak 8 let. Přišli jsem o 99% dodavatelů, většině se vysmál, zmrd jeden. Třeba těsně před soudním jednánm to zacáloval,... :roll:

Tak wono je to tady ve zmrdystánu už vlastně normální, aha, tak to jo :roll: :evil: Tak sory fšem podobným lhářům, wojebávačům a hlavně quentymu - nesmím prostě dělit věci na špatný a dobrý - nic dvojího - normálka.

RedBaron
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RedBaron » 31. 07. 2004 05:43

DAN píše:To Venca:
No jo, teď jsem si vzpomněl. Podobný věci dělal i majitel firmičky, kde jsem hákoval.
Volali mu třeba věřitelé - malem ho jednou už sejmuli a on vždy kecal, jako, že prachy dneska ráno poslal,......, přitom samozřejmě neposlal ani hovno,...
A přitom si postavil super barák a chatu za půl roku. Chronickej neplatič faktur.
Zatím se má dobře hovado, trvá to tak 8 let. Přišli jsem o 99% dodavatelů, většině se vysmál, zmrd jeden. Třeba těsně před soudním jednánm to zacáloval,... :roll:

Tak wono je to tady ve zmrdystánu už vlastně normální, aha, tak to jo :roll: :evil: Tak sory fšem podobným lhářům, wojebávačům a hlavně quentymu - nesmím prostě dělit věci na špatný a dobrý - nic dvojího - normálka.
DANe, tohle je tu normální, protože pánové nahoře se jistí děravými zákony a holt to ostatní taky vokoukali a hojně toho využívají. Já říkám pořád, že dokud u nás bude dlužník králem, tak tu podnikat vůbec nemá cenu začít. Pokud nemáš žaludek na gauneřiny typu vymahači a pak se někde klepat co udělají tobě a tvojí rodině....
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT

Venca.

Příspěvek od Venca. » 01. 08. 2004 07:42

Jako ve zmrdistánu - bohužel :twisted:

http://dfens9.wz.cz/zmrdi/zmrdex.htm

Ale to už asi všichni znají.

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 01. 08. 2004 08:05

Z toho plyne ponauceni...
..pokud neco prodavas a nekdo se ozve tak chlapecku prijed si až ke me max k mej nejbližší pumpě..
a vždy si to nějak zařídí! věř tomi že jo :wink:

mimochodem jel sem do znojma pro BMW a strávil sem další 4 hodiny než sem sehnal toho blba co sem od nej to auto chtel koupit takže ono to je i z druhý strany stejný..nakonec sem ho našel doma eště trochu zlitýho..zase se pak dobře nechal stahnout s cenou :lol:
Tel : 773 622 822

Odpovědět