... ve smluvenej čas na smluveným místě
Byl jsem tam in time, on mi ještě slíbil, že mi ještě pro jistotu brnkne až bude vyrážet, ale že čas platí
Po asi 2 hodinách čekání jsem mu volal - nikdo nezvedal trubku, opakoval jsem to asi 5x, napsal jsem mu 2 sms - jako kde je,...
Po 2,5 hodinách mi volá žena, kde se flákám. Vysvětlil jsem ji situaci, proč trčím cca 50km od domova v 21:30. Ona se pokusila, mu sama zavolat, on se asi přehmátl a vzal trubku - omlouval se,... keci, prdy, sračky, že prej neměl u sebe teflon, moc se omlouval, prej mi hned volá. Zavolal jsem mu radši já. Prej za 10 minut je u mě. Čekal jsem ještě hodinu, asi 10x jsem mu zkoušel volat - střídavě neodstupnej
Docela dost dlouho trvalo, než jsem uvěřil tomu, že může existovat "člověk", kterej má asi radost nebo nevim jaký příjemný pocity, když způsobuje lidem problémy a navíc třeba ani nevidí jak ten člověk ( já ) tam někde stojí a vyhlíží,...., jak se třeba trápí,...
Ten .... se mi jevil jako absolutně seriozní, hodnej kluk. Viděl jsem ho v životě dvakrát - fakt absolutně důvěryhodnej typ - např. ŠEBA od něho včera na čerňáku kupoval lízatko na plasta, myslím, že má stejný dojem, jako jsem měl já do dnešního dlouhýho podvečera
Mám další životní zkušenost - docela zajimavý a dosud pro mě nepochopitelný. Musel jsem se s vámi podělit.
Hlavně mi prosím vás nepište, že se třeba cestou ke mě zabil, nebo dostal rýmu,...
Jsem přesvědčenej, že si ze mě celou dobu dělal prdel
Nezveřejním jeho nickname, kdyby náhodou někomu z vás umřel na rýmu "kamarád", tak já v tom 100% prsty nemám
Snad jsem nějak nepochybyl, nepřekročil tlustou hranici zákona - hlasování berte jako prdel, nebudu se tím řídit = nebudete spolupachatelé.