Nemáte foto 318i M40 / 318iS M42
Nemáte foto 318i M40 / 318iS M42
čau,
stále si pletu motory I (M40) a IS u 318. Neměl byste někdo fota obou. Dejte to sem prosím nebo mi to mailněte.
díky Lukáš
stále si pletu motory I (M40) a IS u 318. Neměl byste někdo fota obou. Dejte to sem prosím nebo mi to mailněte.
díky Lukáš
Sahara, rozpěra, kryt pod motorem, šrouby na uchycení krytu svíček apod. se vrátily na svoje místo až po důkladném očištění motoru i jich samotných. Takže speciálně pro Stanyho, tady aktualizace

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
608 / 057 967
Mno jo, to ja jednou na kousku hliniku zkousel, ale nak se nevedlo, tak jsem se na to rychle vysral. Nedovedu si predstavit, ze bych mel vsechno takhle vylestit - to by mi z toho asi hrablo, privodil bych si infarkt a tabakovej prumysl by mel asi radost, pac bych pri tom spalil asi hodne kartonu cigaretStany píše:To by nebylo ono,na tom se musíš sám vyřádit

Holt jsem asi delal neco spatne, nebo na tohle fakt nejsem...
Nene, zapomnel jsi vycistit sroubecky, namazat vazelinkou, dat si cigaro...nelibi, pohnout, dat si cigaro, nelibi, pohnout, dat si cigaro....nelibi.....Fx píše:Nasroubovat svetlo... nelibi... pohnout... nelibi, znova pohnout, nelibi... copak mi to pripomina

No a dneska znova, pac jsem vcera ulovil na cernaku zdravej ramecek a uz se mi neklepe svetlo

Jo jo. Měl sem takový období kdy mě nic nebralo a zavíral sem se do garáže. A pak když už to bylo rozdělaný tak sem to prostě musel dodělat ať mě to jakkoli sra.o. A o cigaretách který u toho padly se nemá cenu vůbec bavit... Je to o to horší že jednak se člověk musí občas podívat jak to de, jakým směrem se to ubírá a navíc z toho ku.evsky bolí záda a člověk se musí každou chvíli narovnat. A co při tom udělá? No foukne si jedno, samozřejmě.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
608 / 057 967
608 / 057 967
Fakt moc hezký. Jak jsi to dělal? Růčo nebo kotoučem na vrtačce a brusnou pastou? Mám zrovna dovolenou...Tony píše:Jo jo. Měl sem takový období kdy mě nic nebralo a zavíral sem se do garáže. A pak když už to bylo rozdělaný tak sem to prostě musel dodělat ať mě to jakkoli sra.o. A o cigaretách který u toho padly se nemá cenu vůbec bavit... Je to o to horší že jednak se člověk musí občas podívat jak to de, jakým směrem se to ubírá a navíc z toho ku.evsky bolí záda a člověk se musí každou chvíli narovnat. A co při tom udělá? No foukne si jedno, samozřejmě.