Repase differencialu
Repase differencialu
Nazdárek, neznáte nekdo někoho kdo dělá repase differencialů??? Resp někoho slušnýho, slyšel jsem, že je prý problém bmw differencialů s ložisky, nevím, jen jsem to slyšel
. Chtěl bych ho nechat raději repasovat, aby byl klid. Díky

Také jsem se po tom sháněl, ale na nic ani nikoho jsem nenarazil. Potom jsem uznal, že nejlepší oprava je výměna. Chápu, že když máš třeba samosvor, tak se to hůř shání. Kdyby jsi na někoho kápnul, tak dej vědět, ale i tak si myslím, že repase vyjde na pěknou sumu. Porovnávám to s generálkou převodovky.
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
To jsou lehké počty, pokud není v háji ozubení či u samosvoru lamelový komplet tak zpravidla hučí některé z ložisek. Pokud mě zrak neklame v ETK jsou slovy čtyři ložiska která mají pořizovací cenu něco okolo 6000 Kč
Připočítáme-li nějaký ten simering a samojistící matici na pastorku je to zhruba dalších 1000 Kč, dále pak nový olej za 1200 Kč. Pokud pak tedy máš potřebné vybavení na demontáž a opětovnou montáž a seřízení talířového kola a pastorku je výsledná cena zhruba 8200 Kč.
pokud pak nejsi tak šikovný nebo to vybavení nemáš je třeba počítat s nejakou úplatou šikovnému mechanikovi což je dle mého skromného odhadu do 2000 Kč. pak se již cena vyšplhá na 10200 Kč a to je pouze výměna ložisek za předpokladu že vše ostatní je v pořádku.
Připočítáme-li nějaký ten simering a samojistící matici na pastorku je to zhruba dalších 1000 Kč, dále pak nový olej za 1200 Kč. Pokud pak tedy máš potřebné vybavení na demontáž a opětovnou montáž a seřízení talířového kola a pastorku je výsledná cena zhruba 8200 Kč.
pokud pak nejsi tak šikovný nebo to vybavení nemáš je třeba počítat s nejakou úplatou šikovnému mechanikovi což je dle mého skromného odhadu do 2000 Kč. pak se již cena vyšplhá na 10200 Kč a to je pouze výměna ložisek za předpokladu že vše ostatní je v pořádku.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
ceny viz Hanis......kup druhej nehučící (ceny od 500-1500,- za obyč samosvor 3000,- a víš) a máš zase spoustu tisíc kilometrů v pohodě

difer repas
No tak mě řekl za repas diferu Bohm v Počernicích 25000,-...tak sem se na to vykašlal ..koupil jinej za 1500,- a nebylo to taky nic moc ale po výměně těch zadních silentbloků na nápravě sem ho přestal slyšet..tak že teď je to supééér