Reno... píše:Hanis píše:
Každej Ford je krám

No každej zase ne, takový capri, nebo mustang
Tomu bych se zas tak nebránil

no asi tak jsem to myslel s tim ford a ford ale netřeba to dál rozbírat, každej máme svuj názor na auta a nehodlam se s nikym kvuli tomu hádat, v celku je mi to jedno
o tom co jsem měl v autě já i mý kamarádi, včetně servisních knížek ze švajcu i techničáků se s tebou Hanisi přít nebudu
k předstevě že na osmiventyl co má 66kw dáš mechanickej vstřik a turbo a získáš tim 77kw (viz údaj o XR3i podle tabulek)ve výsledku se zase vyjadřovat nebudu já, nejsem sice automechanik ale myslim že tohle je nějaký divný
plus to že jsem měl KE-Jetronic osmiventyl bez turba?
chceš říct ře jsem tam to turbo měl a mělo to 66kw, děláš si srandu ne?hodně výkoný turbo asi, že bych ho při repasi motoru přehlídl?
Nechci aby to vypadalo že se s někym chci jako prudit, přiznávam že neznam ty motory v kulatejch typech ani cosworth a nepřesvědčuju tě o mý pravdě, že zetec je záležitost 90 a 91 je pravda, ale o tomhle vstřikování jsem nic nebrblal, já znam prostě XR3i 16v s mechanikou, to je těch 1OO koní asi a jinak prosim už se na to vyserme timhle způsobem, přijedu třeba někdy na sraz a můžem vo tom pokecat, třeba se něco novýho dozvim, můžeš mi ti v klidu vysvětlit nebudem se handrkovat takhle vo nějaký plečce malý, já taky ford nemusim zrovna dvakrát tak užijme v klidu zbytek volna ne?