ORLÍK
ORLÍK
Pánové a dámy od 28.7 do 31.7 bude pár lidiček z klubu e30 na Orlíku kemp Podskalí. Pokud budete mít někdo zájem klidně doražte na pivko a na pokec 

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
??? ok...tak TRIP jsem myslel jakoze jedem na ROAD TRIP na orlik...akorat jsem to prehodil do jineho vyznamu abych to tady rozproudil aby dorazilo co nejvice lidi...nemyslel jsem to "v tom" smyslu...Fikux píše:Jak já se těšim na to studený pivko a na ty slečinky tam ... hmmmm
A Gerox zase nic neuvidí ... škoda

timto se vsem dotcenym omlouvam...

Ty si hroznej žvatlal, kdyby sis radši už začal balit na cestu!GeRoX píše:??? ok...tak TRIP jsem myslel jakoze jedem na ROAD TRIP na orlik...akorat jsem to prehodil do jineho vyznamu abych to tady rozproudil aby dorazilo co nejvice lidi...nemyslel jsem to "v tom" smyslu...Fikux píše:Jak já se těšim na to studený pivko a na ty slečinky tam ... hmmmm
A Gerox zase nic neuvidí ... škoda![]()
timto se vsem dotcenym omlouvam...
Prosim tě už mi nepiš co si máš vzít sebou, já ti to nadiktuju.
Vem si čistý trenýrky ( to neznamené že je obrátíš naruby), ponožky, kartáček s pastou, něco teplého na sebe pro případ, že bude třeba pršet, můžeš i holinky, plavky + ručník, jeden ručník na osobní hygienu nějaké kapesné.

mam to napsany...
kolik jsi rikal ponozek?
kridélka jeste nemam...ale snad se mi je podari cornout od sousedky co ma ted naky mimco ci co?
anebo jsi myslel na always? nebo na redbull? ty me mates...
jo ja mam jen obyc kartacek...s pastou dohromady jsem jeste nevidel...ale jak znam vietnamce nedivil bych se ze by neco takovyho vymysleli? kdes to sehnal? jako obvykle vsechno co mas .... na trzisti na pankraci ?

kolik jsi rikal ponozek?

kridélka jeste nemam...ale snad se mi je podari cornout od sousedky co ma ted naky mimco ci co?

anebo jsi myslel na always? nebo na redbull? ty me mates...

jo ja mam jen obyc kartacek...s pastou dohromady jsem jeste nevidel...ale jak znam vietnamce nedivil bych se ze by neco takovyho vymysleli? kdes to sehnal? jako obvykle vsechno co mas .... na trzisti na pankraci ?

Co mas proti ty trznici?GeRoX píše:mam to napsany...![]()
kolik jsi rikal ponozek?![]()
![]()
![]()
![]()
kridélka jeste nemam...ale snad se mi je podari cornout od sousedky co ma ted naky mimco ci co?![]()
![]()
anebo jsi myslel na always? nebo na redbull? ty me mates...![]()
![]()
jo ja mam jen obyc kartacek...s pastou dohromady jsem jeste nevidel...ale jak znam vietnamce nedivil bych se ze by neco takovyho vymysleli? kdes to sehnal? jako obvykle vsechno co mas .... na trzisti na pankraci ?![]()

E39 535i sedan