je tio i s prahamaMao píše:Jistě ti neuniklo že jsem tě za zvláštní zásluhy jmenoval jako prvního
Trochu mě zarazily ty plasty na dveře ( M - Technik II ) za 47 000,-![]()
to je celkem peklo
to sem si nevšim

mas u me velke bezvyznamne plus

je tio i s prahamaMao píše:Jistě ti neuniklo že jsem tě za zvláštní zásluhy jmenoval jako prvního
Trochu mě zarazily ty plasty na dveře ( M - Technik II ) za 47 000,-![]()
to je celkem peklo
Díky a pošli mi prosím na sebe kontakt ať - až mě zase někdo zboří - si tě můžu vzít sebou a ty už to likvidátorovi vysvětlíšDymak píše:Mao píše:Trochu mě zarazily ty plasty na dveře ( M - Technik II ) za 47 000,-![]()
to je celkem peklo
no vidiš to, jak se ti rázem zvedla hodnota auta![]()
jednoduše, ukažem mu cenik kolik stoji nový plasty, a atž se snažíMao píše:Díky a pošli mi prosím na sebe kontakt ať - až mě zase někdo zboří - si tě můžu vzít sebou a ty už to likvidátorovi vysvětlíšDymak píše:Mao píše:Trochu mě zarazily ty plasty na dveře ( M - Technik II ) za 47 000,-![]()
to je celkem peklo
no vidiš to, jak se ti rázem zvedla hodnota auta![]()
![]()
u check-kobntrolu je vše co je unej, kabely a pod nejsou u nej a souv sekci "kaabely" a fakt sem nemel naladu hledat kterej tam přide.Max-Max píše:2 Lukas: ale mam dojem, ze v cene napr. check-controlu nie su cidla, kabelaz a tak., detto BC, atd atd. Ja viem, stalo by to tyzdne hladania. Tym len chcem naznacit, ze zaujemca o plnu, ale fakt PLNU palbu vratane cidiel, kablov, prace, nech si pripravi len hrubym odhadom okolo 1,5 mega![]()
![]()
SAKRA!
Mna dorazila napr. cena za Recaro sedaky.
Neviem ci teraz nahodou rapidne nestupnu ceny v rubrike -Bazar-.
el uzaverka an e30 nebyla, a je to v kolonce samosvorny diferenciálBigMara píše:Bud jsem spatne cetl nebo neco ale v seznamech chybi tzv. el. Wegfahrsperre, nevim co to je
ale vypada to na el.uzaverku diferencialu. Nemate o tom nejaky informace?
njejsemBigMara píše:Tak to ses teda na omylu http://www.mobile.de/SIDNQoWbR.x1ReVrC. ... 7517&top=2&
No to si me fakt potesilDymak píše:BigMara píše:![]()
![]()
imobilizer
![]()
![]()
![]()
Nemecky neumim a ze by to mohl bejt imobilizer me teda nenapadlo![]()
dik Dymaku
2 Lukas:ok ok ok, peace![]()
uz se nehadam.
jestli tě to potěší, tak kdysi - když sem ještě nevěděl, že je to immo, tak sem byl taky přesvědčenej o tom, že když fahršpéra, tak jedině v diffu![]()