Prodám BMW E30 cabrio na ND
Prodám BMW E30 cabrio na ND
Prodám díly z bouraného BMW E30 cabrio , r.v 1991 , 1.8 M40. Nebo celé i s doklady. Více info mailem i foto
Cau prosim foto auta i vnitrku na bmw316@seznam.cz dik
Pošli foto na kadaba@seznam.cz hodim ti to sem.
-
bc
ahoj,nemá to náhodou velký nebo malý BC,kdyžtak cenu.děkuju
-
Foto + cena za celý vuz jsou k tomu i papíry petr4242@tiscali.cz
- Morienthez
Vis co,ta strecha se porad nekde sere,preci jenom je to 20let stary a tak se hodi vsecko.Mam uz nake veci do zasoby,kdyby se neco vysralo,ale proc nemit vicWilD píše:Už zase (nebo ještě pořád) ty motůrkyHudy J. píše:jaká střecha, manuál či el.?
Jak bylo bouraný? Hodilo by se čelní sklo s cabriáckým držáčkem na vnitřní zpětný zrcátko a levý dveře, pokud nejsou zrušený...

pan sběratelHudy J. píše:Vis co,ta strecha se porad nekde sere,preci jenom je to 20let stary a tak se hodi vsecko.Mam uz nake veci do zasoby,kdyby se neco vysralo,ale proc nemit vicWilD píše:Už zase (nebo ještě pořád) ty motůrkyHudy J. píše:jaká střecha, manuál či el.?
Jak bylo bouraný? Hodilo by se čelní sklo s cabriáckým držáčkem na vnitřní zpětný zrcátko a levý dveře, pokud nejsou zrušený...

Nemáš zač.casius007 píše:díky za vložení fotek

Prosím tě hoď mi oko na ten spolujezdcovo podběh, jak jsem ti psal. A vazl bych si i těsnění kolem zadních okenek, pokud jsou v oka stavu. Dál bych tě ještě poprosil o jeden ten malý obdelníček s pružinkou, co vzadu kryjí ten nosník střechy u spolujezdcu.
Pokud bydlíš Praha a okolí ,nebo Most, Teplice tak mi písni adresu do SZ já bych si proto zajel. Po případě by to jistila pošta, nebo nějaká spedice.
Dikes.