Nic mi nedají, tak nemám co ztratit, když se odvolám. Teď jen skoumám jestli má cenu se odvolávat, když se nedá dokázat vina, ale prokazatelně řídil, když měl zákaz řížení a neměl tam tím pádem co dělat.PÁREK píše:vem co ti daji
Bouračka - rozhodnutí str. 8
e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
to je ale jinej prestupek, napr: mas krizovatku do krize. chces odbocit do prava a vis ze je tam jednosmerka ze by tam odtud nic prijet nemelo. bez rozjlednuti odbocis a vyjede tam odtud nakej vul a placne to do tebe. Tvoje chyba nedal si mu prednost z prava. to ze on udelal presupek kdyz vjel do jednosmerky nikoho "nezajima". z vlastni zkusenosti: Chrastany u prahy. je tam T krizovatka a za ni prechod na kterym sou semafory. prechod je cca 3-4 m od krizovatky. jel jsem ze strany kde neni prechod, na semaforech byla cervena tak sem to pred nima stocil na vedlejsi, smer Chyne, a semaforem prolitl cyklista a naboural mi zadni sloupek u favorita, projel na cervenou. Moje chyba nedal sem mu na krizovatce prednost, cervena je jen jiny prestupek
hm já ti nevim, ale pokud jel na červenou způsobil tim nehodu, viník je on, to je snad jednoznačný. to už bych mohl jet nalitej způsobit nehodu, tim že projedu na červenou a budu portrestán je za alkohol.PÁREK píše:to je ale jinej prestupek, napr: mas krizovatku do krize. chces odbocit do prava a vis ze je tam jednosmerka ze by tam odtud nic prijet nemelo. bez rozjlednuti odbocis a vyjede tam odtud nakej vul a placne to do tebe. Tvoje chyba nedal si mu prednost z prava. to ze on udelal presupek kdyz vjel do jednosmerky nikoho "nezajima". z vlastni zkusenosti: Chrastany u prahy. je tam T krizovatka a za ni prechod na kterym sou semafory. prechod je cca 3-4 m od krizovatky. jel jsem ze strany kde neni prechod, na semaforech byla cervena tak sem to pred nima stocil na vedlejsi, smer Chyne, a semaforem prolitl cyklista a naboural mi zadni sloupek u favorita, projel na cervenou. Moje chyba nedal sem mu na krizovatce prednost, cervena je jen jiny prestupek
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Radek_750iA
mel jsem nehodu kdy do me narazil v obci debil...jel cca. 80km/h, mel 2,3promile, zpusobil mi zraneni s dobou leceni 5tydnu a trest dostal jako by to byla normalni nehoda....takze nevim
i kdyz vjetim do krizovatky na cervenou je asi jednoznacne vina na tom cyklistovi

205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d
spatne sem to napsal, semafor se vztahoval pouze k prechodu ne ke krizovatce, i kdyz krizovatka byla cca 3m za nim. moje vina nedal sem mu prednost. i kdyz projel na cervenou. to co jsi psal tak tresty se ti nescitaji ale dostavas jen za ten nejvetsi prohresek. coz v rozdilu alkohol a rychla jizda je paradoxne rychla jizda. alespon nedavno tomu tak bylo
nooo... tohle je ale vsechno pri duslednym postupu na spoluucast.
Muj znamej vjel v protismeru do jednosmerky a srazil se s motorkarem. Na prvni pohled jasna situace, nakonec to ale po docela velkym sr*ni dopadlo na spoluucast, protoze ten motorkar jel po tramvajovym pasu.
Neco by se s timhle delat urcite dalo, ale neni to jednoduchy.
Muj znamej vjel v protismeru do jednosmerky a srazil se s motorkarem. Na prvni pohled jasna situace, nakonec to ale po docela velkym sr*ni dopadlo na spoluucast, protoze ten motorkar jel po tramvajovym pasu.
Neco by se s timhle delat urcite dalo, ale neni to jednoduchy.
Předjíždění
Ponaučení pro příště: neuhýbat a prásknout to do něj, kde je kontakt, bude i vinník.
jj tohle platilo uz pred rokem kdy sem jel v 0430 rano domu pres prazdny mesto... a vcecer sem predtim byl na pivku... uz sem myslel ze sem vystizlivel,pac sem mel asi 3 , no a stopka... na ty sem pribrzdil pac doleva 500m zadny auto a z prava 500m zadny auto ( je to docela prehlednej usek ) tak sem jel tak 5km/h... ale nezastavil a hned za mnou auto..tak sem jel tak 65 a majak.. rikam hmmm.tak me stopli dejch sem 0,13 pul hodiny sem je zkousel ukecat ,pak sme jeli na krev ( mel sem teda projeti stopky,nedodrzeni 50 ,alkohol) ale jelikoz je alkohol nejvic tak se resil jen ten... ) odebrali krev cekal sem na vysledky,na radu,sem si nevyzved potvrzteni a zabaveni ridicaku,takze mi ho vratili.. ( na mesic nez vyjde vysledek krve ) prisel.. tam bylo 0.00 a neplatil sem ani korunu... takze 3 prestupku ani jeden, diky tomu ze sem si nevyzved ten papir o zabaveni ridicaku... kdybych vyzved,tak zacne spravni rizeni.. a kdyz alkhool 0 tak by se resila ta stopka.... takle 00 nic ,ale od ty doby hodne zvazuju jeslti si dam 1x 10ku kdyz potom mam nekam za 2-3 hodiny jet vetsinou si dam nealkoPÁREK píše:spatne sem to napsal, semafor se vztahoval pouze k prechodu ne ke krizovatce, i kdyz krizovatka byla cca 3m za nim. moje vina nedal sem mu prednost. i kdyz projel na cervenou. to co jsi psal tak tresty se ti nescitaji ale dostavas jen za ten nejvetsi prohresek. coz v rozdilu alkohol a rychla jizda je paradoxne rychla jizda. alespon nedavno tomu tak bylo