Mam dotaz na tvurce fora, chci udelat to same forum od phpBB ale nedari se mi to. Mam hosting s MySQL, vse jede bez problemu, nastavim hesla a vse a dam spustit instalaci, objevi se text ze budu presmerovan na dalsi krok nastaveni, ale nic se nedeje, po kliknuti na UKONCIT INSTALACI se mi objevi forum ale uplne prazdne....
Jak to mam chapat ? Forum se tvori pres textak nebo nejaky editor.... ? Dival jsem se na demo na jejich strankach a myslel jsem ze je to neco takoveho....
PORAD PROSIM::: DIKY ZDDRAHY
TVURCE FORA ?
Re: TVURCE FORA ?
potom co se nainstaluje na server tak se vlastne "tvori" pres admina, takze se tam prihlasis jako admin, ktery se zadava pri instalaci a pak si muzes lozitZdrahy píše:Mam dotaz na tvurce fora, chci udelat to same forum od phpBB ale nedari se mi to. Mam hosting s MySQL, vse jede bez problemu, nastavim hesla a vse a dam spustit instalaci, objevi se text ze budu presmerovan na dalsi krok nastaveni, ale nic se nedeje, po kliknuti na UKONCIT INSTALACI se mi objevi forum ale uplne prazdne....
Jak to mam chapat ? Forum se tvori pres textak nebo nejaky editor.... ? Dival jsem se na demo na jejich strankach a myslel jsem ze je to neco takoveho....
PORAD PROSIM::: DIKY ZDDRAHY
5er
-
Zdrahos