no hlavne uz to teda porovnejteKubajz von Odry píše:no srovnáváme a hlasujeme tu právě proto že není jasno, proč porovnávat něco co je už předem jasné?
BMW E46 VS Škoda octavia Scout
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
to jsou nějaké šmejdy ty BMW, to bude určo drahá oprava, to si může koupit jenom blázen, žere to aj trávu kolem silnice, furt se to kazí....Kubajz von Odry píše: podle slov majitele něco neni s motorm uplně ok že se mu ztráci těsně za 3000ot vykon a to same i tesne za 2000ot - jako by na chvili prestal tahnout takze to chce dat prve do poradku... nezbyva mi nez cekat ...
To je jasná, škoda ta je domácí, na tu jsou díly za hubičku a v servisu to opravujou za lidovej peníz ... .paca píše:to jsou nějaké šmejdy ty BMW, to bude určo drahá oprava, to si může koupit jenom blázen, žere to aj trávu kolem silnice, furt se to kazí....Kubajz von Odry píše: podle slov majitele něco neni s motorm uplně ok že se mu ztráci těsně za 3000ot vykon a to same i tesne za 2000ot - jako by na chvili prestal tahnout takze to chce dat prve do poradku... nezbyva mi nez cekat ...
525 TDS
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
kurnik si pripadam jako bych byl nejaky propagator škodovek a snažil se vám vnutit že to je nej auto
- ja jen vybral auto se srovnatelnýma parametrama pro test - nemůžu za to že to je zrovna škodovka tak me tu nekamenujte
já sám kdybych si vybíral tak bych z těch dvou aut volil sice scouta, ale to jen bez ohledu na cenu. s ohledem na cenu je BMW pro mne taky jasna volba
já sám kdybych si vybíral tak bych z těch dvou aut volil sice scouta, ale to jen bez ohledu na cenu. s ohledem na cenu je BMW pro mne taky jasna volba
luft senzor.....Kubajz von Odry píše:no ja sem připraveny na test, ale na BMW se delaji momentalně tlumiče a podle slov majitele něco neni s motorm uplně ok že se mu ztráci těsně za 3000ot vykon a to same i tesne za 2000ot - jako by na chvili prestal tahnout takze to chce dat prve do poradku... nezbyva mi nez cekat ...
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Vasa píše:Pouze si zapomnel dodat, ze Haldex je na houby hlavne proto, ze "nejede jako Kretén"Hayabusa píše:haldex je pekná sragora, a se 4kolkou to podle me nema co spolecnyho, kdyz 4kolka tak IX nebo Subaru
Naposledy upravil(a) Míšánek dne 06. 08. 2009 17:38, celkem upraveno 1 x.
No smoke, no fun...

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
nekde na vaze vzduchu?? nebo kde to hledat? ze bych mu aspon poradil..Lukas-e21 píše:luft senzor.....Kubajz von Odry píše:no ja sem připraveny na test, ale na BMW se delaji momentalně tlumiče a podle slov majitele něco neni s motorm uplně ok že se mu ztráci těsně za 3000ot vykon a to same i tesne za 2000ot - jako by na chvili prestal tahnout takze to chce dat prve do poradku... nezbyva mi nez cekat ...
jj luft senzor je váha vzduchu, proste je v háji, takhle se to většinou projevovalo, takže at to nechá napíchnout a bude to vědět 100%.Kubajz von Odry píše:nekde na vaze vzduchu?? nebo kde to hledat? ze bych mu aspon poradil..Lukas-e21 píše:luft senzor.....Kubajz von Odry píše:no ja sem připraveny na test, ale na BMW se delaji momentalně tlumiče a podle slov majitele něco neni s motorm uplně ok že se mu ztráci těsně za 3000ot vykon a to same i tesne za 2000ot - jako by na chvili prestal tahnout takze to chce dat prve do poradku... nezbyva mi nez cekat ...
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
v pohode - protoze odedneska sem uz zase plnohodnotne zainteresovan do BMW a konecne dokonce i do E30 - v blizke budoucnosti v klubovych autech podrobnostiPpajda píše:No to je jasný.Ale zase to má ten pověstnej krouťák, kterej se projevuje už tim výrazným zvukem motoru.Tak nevim ... .
Tovíte TDI je přece TDI.
Kubajz von Odry - nerejpu do tebe
tak tohle je nazornej priklad E30klubu...dohady o hovne s nakejma zavodama proti skodovce...nesmyslny vysvetlovani picovin, to trva tak dlouho az se bmw rozesere a resi se zavada, odbornik se nachazi temer hned...je to prece jasny...nenadarmo se totiz pouziva slogan BMW RADOST Z JIZDY...vono kdyz to jede dva dny v roce aby byl clovek este nasranej zejo
takze podle me vysledek je jasnej, vyhrala skodovka
takze podle me vysledek je jasnej, vyhrala skodovka
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- iCeClimber

325e e30; 325i e30; 325i e30 baur; 318is e30; 530d e39; 330ci e46; 730d e65; 325i e36; 325i e30; 325i e30 cabrio.