BIG BMW 2009 14. - 16. 8. - VÝSLEDKY str. 25 a 26
to už bude areál zavřenej, takže se mi ozvi na telefon až budeš přijíždětLuckyn píše:bude problem kdyz dorazim v patek tak kolem 24:00 ??? Sem do 22:00 v práci a nevim jak to udělat a dřív mě nepustí =( bude to velkej problém ???
P.S.: nejsem ani zaregistrován =(
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
-
bodie 1
- Kontaktovat uživatele:
prostě u vězdu zabušíš DCimu na dveře karavanu a vzbudíš hoDC píše:to už bude areál zavřenej, takže se mi ozvi na telefon až budeš přijíždětLuckyn píše:bude problem kdyz dorazim v patek tak kolem 24:00 ??? Sem do 22:00 v práci a nevim jak to udělat a dřív mě nepustí =( bude to velkej problém ???
P.S.: nejsem ani zaregistrován =(
Pepper píše:Prosíme Vás, jen pro info:DC píše:tak tady máte vzor jak má vypadat označení aut
děkuji Brilantisovi
Toto opatření platí pro všechny soutěžící na RZ, sprintech, driftech, atd.
Ty cedulky vytisknout na A5 nebo A4 a nalepit přesně tak jak je uvedeno výše.
Jedná se o lepší přehled pořadatelů a hlavně časoměřičů.
V případě deště nebude docházet ke smývání start. čísel a každý bude spolehlivě identifikovatelný![]()
Děkuji za pochopení
Tak jak to teda je? Mají mít tohle označení všichni registrovaní nebo jen ti, co soutěží?
je to doporučení pro všechny - pro ty co nesoutěží je to minimálně zrychlení na vjezdu do areálu - ušetříte tím čas sobě i ostatním často čekajícím v kolonách na vjezduTery píše: Tak jak to teda je? Mají mít tohle označení všichni registrovaní nebo jen ti, co soutěží?
PS: počasí nezakřiknout
Docent Chocholoušek BMW světa...
JJ, už vím a cedulku mám vyrobenouDC píše:je to doporučení pro všechny - pro ty co nesoutěží je to minimálně zrychlení na vjezdu do areálu - ušetříte tím čas sobě i ostatním často čekajícím v kolonách na vjezduTery píše: Tak jak to teda je? Mají mít tohle označení všichni registrovaní nebo jen ti, co soutěží?
PS: počasí nezakřiknout![]()
čupr, moc díky, zkusím jí to vnutit studený a když se bude tvářit tak, jako já se tvářím na pivo, vyrazíme k vámmaca píše:budu mit karavan a v nem mam plotynkovej varic, tak kdybys potrebovala, tak se stav, treba i ohrat vodu a pod, jen se ozvi, bily kabro s bilym karavanemfireangel píše:Mám zas soukromej dotaz, já mám vůbec pořád nějaký problémy![]()
Potřebuju v sobotu kolem oběda prckovi ohřát jídlo, klasickej fujtajblík ve skleničce. Najde se někde ochotná mikrovlnka, resp. její majitel, který by nám na dvacet sekund zapůjčil její provoz?
Jestli ne, potáhnu termosku s horkou vodou a budu ohřívat v plecháčku na koleni - což se mi, upřímně, fakt nechce![]()
![]()
Děěkujem předem
Brzdi!!!Nejsi Fitipaldi 
Dej blbci funkci a vymyslí práci..
Nella, 4.2.2009 v 17.56, Mělník, 3250g a 49cm
..a jsou z nás rodičové
..
..a od 4.6.2010 i samostatná správní jednotka
Dej blbci funkci a vymyslí práci..
Nella, 4.2.2009 v 17.56, Mělník, 3250g a 49cm
..a od 4.6.2010 i samostatná správní jednotka
- podkolenka
- člen E30.cz
:-(
Ahoj,
taky možná nedorazím. Chcípe mi čerpadlo ačkoli je letos nový - kdyby někdo tušil čím to může být .......... včera mě táhli z města a jak se s tim zahrkalo, tak doma za bránou šlo nastartovat, nechápu. Mazlik je v servisu a uvidíme jestli něco vykoumaj.
taky možná nedorazím. Chcípe mi čerpadlo ačkoli je letos nový - kdyby někdo tušil čím to může být .......... včera mě táhli z města a jak se s tim zahrkalo, tak doma za bránou šlo nastartovat, nechápu. Mazlik je v servisu a uvidíme jestli něco vykoumaj.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: :-(
Měl jsem stejnej problém a zlobil jen konektor na čerpadle. Zkoumal jsem to týden než jsem na tu ptákovinu přišelpodkolenka píše:Ahoj,
Kdyby náhodou měl někdo navíc levou lištu na nárazník plast černou a kabely svíček na M40 a nevadilo by mu to v autě cestou na BIG, tak bych se nezlobil
Cena bud v kuži, třebas novou mažetu, nebo prachy no
Díky a sorry že to seru sem, ale určitě každej sleduje a těší se kua, já taky 

[oo]=[][]=[oo] E36 328 Coupe+OO=[][]=OO E34 520iLPG Touring
-
bodie 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: :-(
Mě to zase dělalo relé... (v pojistkové skřïňce)Tweety píše:Měl jsem stejnej problém a zlobil jen konektor na čerpadle. Zkoumal jsem to týden než jsem na tu ptákovinu přišelpodkolenka píše:Ahoj,