'Když jim na oplátku Fikus přislíbí svezení, tak myslím že na to přistoupíbodie 1 píše:Na to je asi nepřekecám:-)Albert píše:Bez bikinbodie 1 píše:Tak jsem domluvil že na startech sprintu budou startovat 2 kočky v bikynách pokud máte zájem

'Když jim na oplátku Fikus přislíbí svezení, tak myslím že na to přistoupíbodie 1 píše:Na to je asi nepřekecám:-)Albert píše:Bez bikinbodie 1 píše:Tak jsem domluvil že na startech sprintu budou startovat 2 kočky v bikynách pokud máte zájem
tušil jsem že nezklamešFikux píše:Bez bikin je svezu tam i zpátky a i na benzinku, když budou chtítchamuraphi píše:'Když jim na oplátku Fikus přislíbí svezení, tak myslím že na to přistoupíbodie 1 píše: Na to je asi nepřekecám:-)
tsi vole hlavní spolukalič tam v pátek nebude to sou věcimagiccc píše:Já mám malinkou změnu a to: Místo 335iC přijede 730D (mám číslo 60 - jestli to budete chtít upravovat v té tabulce jako že asi jo) a budu tam jenom sobotu a neděli... Bohužel v sobotu dopoledne ještě musím být v plzni, ale ve 12h skáču do auta a frčím za Vámi..
Plzeňáci, držtze mi mezi vámi místo.
Co ti na to můžu říct? Snad jen: tak se šetři na sobotu....Anton píše:tsi vole hlavní spolukalič tam v pátek nebude to sou věcimagiccc píše:Já mám malinkou změnu a to: Místo 335iC přijede 730D (mám číslo 60 - jestli to budete chtít upravovat v té tabulce jako že asi jo) a budu tam jenom sobotu a neděli... Bohužel v sobotu dopoledne ještě musím být v plzni, ale ve 12h skáču do auta a frčím za Vámi..
Plzeňáci, držtze mi mezi vámi místo.![]()
to doufam jinak budu fakt na.ranej[CZ]Airwolf[OC] píše:Bud v klidu, to co bylo minule, tenhle rok Big BMW rozhodne nepotka...VendaHK píše:ty přehánky me dost znervoznujou .
fireangel píše:Mám zas soukromej dotaz, já mám vůbec pořád nějaký problémy![]()
Potřebuju v sobotu kolem oběda prckovi ohřát jídlo, klasickej fujtajblík ve skleničce. Najde se někde ochotná mikrovlnka, resp. její majitel, který by nám na dvacet sekund zapůjčil její provoz?
Jestli ne, potáhnu termosku s horkou vodou a budu ohřívat v plecháčku na koleni - což se mi, upřímně, fakt nechce![]()
![]()
Děěkujem předem
Vyšší moc tě uposlechla, zrovna mi spadlo spojení k serveru. :-/Pepper píše:Upozorňujeme, že dneska končí registrace účastníků. To platí hlavně pro soutěžící ve sprintech a rychlostní zkoušce. Vzhledem k počtu přihlášených nebude možné se registrovat dodatečně na místě. Takže neváhejte, máte poslední možnost