jde o bejvaly auto clena zahy...to cerne dieselove kupe s taznym zarizenim...bejvala na kouli napichnuta guova slepice, je to chromak
zmizelo 7. srpna ze vsi Ohrobec (Praha) z prostranstvi pred pekarnou Beruska, spolu s kradezi toho vozu grazkove jeste vykradli druhou e30 stojici hned vedle, ta ale nejede takze zustala na svem miste s rozbitym oknem
a ted popis
autu chybi predni lizatko, diry po mlhovkach, ma dve desivy koncovky o promeru asi deset centaku a leva pulka zadni casti je vzdy zahalena cernymi sazemi, na aute jsou prahy Mtechnik1 prilepeny montzani penou, cely auto je nastrikany litrem barvy za 100 korun coz je na nem poznat,
na aute jsou nalepky ze srazů z Plesnic, a na stinitku i z prvniho Lanovaauto jsem pred dvema rokama od zahyho koupil ja a po roce prodal znamymu, ten dalsimu znamymu...ma najeto asi 700tisic ale motor prede jak hodiny

je mi jasny ze to auto se najde az se nekdo sveze na poli a nebo se nenajde vubec coz je vesmes fuk ale pokud by nekdo videl cokoli napovidajici o tom kdo to ukrad dejte prosim vedet, zlodeje bych rad vyzkoumal,