Co jste kdy pokousali??????
S Matyasovo bejvalou 325i v Chráštanech Porshe 944 + spousty jinejch ...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
chceš říct, že Tě dala Fabie RS?BlackM píše:Mě ( 325i ) před pár dny hecovala stříbrná Fábie, tak jsem jí při rozjezdu ukázal záda, akorát mě pak dojela a předjela....![]()
Mno, a pak jsem si teprv začal všímat RS detailů![]()
BlackM....W
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Souhlasím s Petrem E28.
Kdybych byl sprostej, tak prostě řeknu, že mi natrh prdel, ale to neřeknu
Dozvěděl jsem se později, že ten chlapík si dával sprinty s jinejma machrama než jsem já a 325ky se nechytaly
Ale to RSo má prej ještě trochu upravovaný.
Když vezmu v úvahu váhu Fábie a váhu 325 a výkony obou, tak se zas tak nedivím
Kdybych byl sprostej, tak prostě řeknu, že mi natrh prdel, ale to neřeknu
Dozvěděl jsem se později, že ten chlapík si dával sprinty s jinejma machrama než jsem já a 325ky se nechytaly
Kdo pak z vás včera se mnou závodil u sazka arény byl to černej kombík asi 325i
Tak si stojím na červenou u Totalu a najednou vedle mě kolega tak koukám jestli je z klubu a on hned máčo za 1 plnej 2 plnej....
tak teda jedu za nim a koukám 180 tak to néé z toho už jsem vyrostl.
Tak kterej blázen to byl

tak teda jedu za nim a koukám 180 tak to néé z toho už jsem vyrostl.
Tak kterej blázen to byl
Bohužel jsem nikde nenašel váhu nový Fabie RS ale řekl bych že míň než 1200 kg to nebude, čili hmotnostně to bude +/- stejný a výkon má ta Fabka o o 30 kW menší - to krouťákem nenaženeš. Opravdu seriový RS nemá na sprint podle mýho názoru proti dvouapůli šanci. Úpravy jsou jiný kafe, taky jsem se potkal s chlapíkem co měl ochcávku TDI (81 kW ) čiplou na 180 koní...BlackM píše:Souhlasím s Petrem E28.
Kdybych byl sprostej, tak prostě řeknu, že mi natrh prdel, ale to neřeknu![]()
Dozvěděl jsem se později, že ten chlapík si dával sprinty s jinejma machrama než jsem já a 325ky se nechytaly![]()
member of zewl crew
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
jo a taky si vzpomínám že v mém bývalém zaměstnéní pokousal máš šéf jednoho mýho kolegu do nohy to bylo hustý se praly kvůli výpovědi a my na to koukali a když šéf už ležel na zemi a nemohl se hýbat tak se mu hustě zakousl do nohy a my se smály jako blázni a tek kluk pak šel k lékaři aby ho vyšetřily jestli nemá vzteklinu to bylo super pokousání

Život je jen náhoda .....
No nevím jak v zatáčkách, ale ten chlapík s Fábií přiznal, že jak to jede nad 150, tak je to k neudržení.
Mě když to ve 160 začne na pětku zrychlovat, tak o nestabilitě nemám ani ponětí
Musel si prej koupit širší gumy a prej to stejně není ono... Nevím jak to přesně je, ale nadával, jak mohli postavit takhle "silnou" káru na podvozku 1.2ky
BlackM....W
Mě když to ve 160 začne na pětku zrychlovat, tak o nestabilitě nemám ani ponětí
Musel si prej koupit širší gumy a prej to stejně není ono... Nevím jak to přesně je, ale nadával, jak mohli postavit takhle "silnou" káru na podvozku 1.2ky
BlackM....W
ja myslim ze fabie RS je jako akce v TESCU jednim slovem pos*r a chytak na lidi..Ace píše:proč myslíšGeRoX píše:vsadil bych se litr ze vyhraje fabka...Ace píše:Zajímalo by mne srovnání výše uvedené Fóbie RS vs. 325i na technické, hodně zatáčkovité trati - čili FWD vs. RWD![]()
jako je to hezky ospojlerovany a zere to 5 litru nafty to je super sportak zejo?
a v technicky trati se dostava ke slovu podvozek kterej ve skodovce posr*li snad s umyslem protoze tak jak to zjeb*li to nemohlo byt nahodou
----------------------:)