BMW 325 KABRIOLET 50 000,-
BMW 325 KABRIOLET 50 000,-
Prodam BMW 325i kabriolet, 125kw - 171 PS, SAMOSVOR, ABS, servo, el. okna, sportovni podvozek, imobilizer, origo central,vyhrev zrcatek a odstrikovacu, xenony, ALU vpredu 215/40/17, vzadu 225/45/17, kozeny sedaky modro bezove, podsviceny interier, sportovni filtr K/N, pedaly, vyfuk a volant VICTOR, barva tm. modra metal, STK+ME do 5/2010, auto plni EURO 2, jen je potreba zajet na DEKRU a tam zapisou do TP. stav karoserie viz. fotoradio pioneer usb/mp3, repro magnat+ vysky+ subwoofer magnat, zesilovac magnat 1000w+ origo zesilovac BMW, nove platinove svicky, novy olej+filr , palivovy filtr. CENA:50 000kc dohoda..
Naposledy upravil(a) lukase30 dne 31. 08. 2009 18:12, celkem upraveno 5 x.
Zajimalo by me kolik si videl"DOST" nabouranych aut na predek.. Bylo tukle na fotkach je to i videt, je tam jina kapota blatnik a celo...Wocky píše:Nepochází auto původně z Vlašimi? Naposled když jsem ho viděl tak bylo celkem dost bourané na předek. Možná jsi to měl uvést do inzerátu pro potencionální kupce... Ale nadruhou stranu, které starší auto bourané nebylo
Auto jsem měl možnost si po nehodě celekm dobře prohlídnout a následně ho koupit, ale pak jsem to kvůli stavu vzdal. Teď nemyslím jen ten předek, ale celkový stav. Třeba jsi dal technický stav a střechu do cajku takže auto může být OK. Nechci ti tu kazit prodej, takže to nech klidně promazat. Ten kdo o auto má zájem, přijede, omrkne atd. Každé auto má svého kupce.