Příště si to vydupuKenny píše:Co,to uz budes vedet driv,ze te mlada nepusti?marty87 píše:POčkej další měsíc![]()
![]()
Neboj prijedem,my zase chceme videt tvoje fackoWild píše:Opovazte se neprijet... Ja bych se rad mrkl na Vase kabra![]()
![]()
21.7. čerňák - Praha
To doufám, že dorazíš pane, už jsem tě neviděl ani nepamatuju.zahy píše:zitra se snad po dlouhe dobe ukazu,konecne prijedu poradnym vozem,bmw uz me nebavi![]()
PS:doufam ze tam jeste nekdo bude po sedme hodine,a ne jak je zvykem ze se vse rozutece
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
tak a tady pár fotek z Nonacu 40D ode mě, Alberta a Míši - díkes 
http://bmw.zpevak.net/cernak/090721/
apropo - chodící reklama na BMW - schválně kolik lidí ho tady ještě zná

http://bmw.zpevak.net/cernak/090721/
apropo - chodící reklama na BMW - schválně kolik lidí ho tady ještě zná
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
heh, a ja se tam nakonec nemel moznost dostat..musel jsem doma hlidat.....
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
Hele,tohle vyznelo dost blbe ne,aby si nekdo nemyslel,ze jsem stejnyho zamereni jako tymarty87 píše:Seru na ženskou, jedůůů. Ať má Kenny radost![]()
To si byl ty s tou tricatoudevatou na jihoceskejch SPZtkach?KuaJa píše:vyrazim
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
KENNY to je trochu neopatrné vyjádření - marty napíše, že sere na ženskou, abys měl radost a ty mu napíšeš, že bys nechtěl, aby to vypadalo, že máš stejnou orientaci jako on - z toho plyne ale, že on má ženskou 
jinak ta e39 je moje - na rozdíl od mnoha z vás s ní mám jenom výborné zkušenosti
Jinak já poznal tvoje kábro, ale až pak z dálky mi tě ukázal Zahy.
jinak ta e39 je moje - na rozdíl od mnoha z vás s ní mám jenom výborné zkušenosti
Cekal jsem kdo se chytne slovickareniKuaJa píše:KENNY to je trochu neopatrné vyjádření - marty napíše, že sere na ženskou, abys měl radost a ty mu napíšeš, že bys nechtěl, aby to vypadalo, že máš stejnou orientaci jako on - z toho plyne ale, že on má ženskou
Me bylo divny,kdo tam muze bejt z jihu,ale ja uz na foru nebyl,kdyz si psal,ze vyrazis,takze me to ani nenapadlo. Jinak teda covece mas to pekny,furt jsem laboroval,proc se mi u tebe libi ten cumak,jestli to delaj ty svetla,nevim,kazdopadne pekny
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
a