21.7. čerňák - Praha
21.7. čerňák - Praha
Tak uz se to blizi
...,kdo se prijede podivat?

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
To jen aby nikdo nemel vymluvy jako...to se to sem nemohlo dat driv,ted uz mam jiny plany,atd....marty87 píše:Ty voe dyť je to až za tejden, neplaš![]()
Já dojedu a zase podautem

Co mas zase za podauto? Jeste neco mensiho nez predtim

Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
To jde?Kenny píše:To jen aby nikdo nemel vymluvy jako...to se to sem nemohlo dat driv,ted uz mam jiny plany,atd....marty87 píše:Ty voe dyť je to až za tejden, neplaš![]()
Já dojedu a zase podautem![]()
Co mas zase za podauto? Jeste neco mensiho nez predtim

Nech se překvapit, zase tě pobavím, neboj

Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
Co takhle buřty u tebe na zahradě, nebude to lepší?Kenny píše:No,to nas tam bude teda![]()

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Covece taky si rikamBOOST píše:Co takhle buřty u tebe na zahradě, nebude to lepší?

Kdyz tady na zahrade budou tri bawa,bude to mozna vetsi seslost jak na cernaku,nehlede na to,ze to mam jaksi o neco bliz

Jdi do vole prdele...,co zas mas ty podpantoflaku?marty87 píše:Ty voe, tak já nebudu.![]()
Ty ženský, to je peklo![]()

Ideal...17:59 jsem tam jak na koniAlbert píše:Měl bych tam být od 18 tak do cca 20, pak taky něco mám..WilD píše:AlbertoA v kolik tak... Ja si to chci taky vyzvednout, jak jsem psal, jen musim zas na 19. letet do haku, kua

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Jj to je pro mě taky o něco blíž jak na čerňák.Kenny píše: Covece taky si rikam![]()
![]()
Kdyz tady na zahrade budou tri bawa,bude to mozna vetsi seslost jak na cernaku,nehlede na to,ze to mam jaksi o neco bliz![]()
![]()

E30 340ic V8 6q- EX

Opovazte se neprijet... Ja bych se rad mrkl na Vase kabra, kdyz moje nejakou chvili neuvidimBOOST píše:Jj to je pro mě taky o něco blíž jak na čerňák.Kenny píše: Covece taky si rikam![]()
![]()
Kdyz tady na zahrade budou tri bawa,bude to mozna vetsi seslost jak na cernaku,nehlede na to,ze to mam jaksi o neco bliz![]()
![]()
Uvidíme zítra až k tobě dorazím, se rozhodneme.

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Neni na co koukat, Kennyho kábro je mrdka a moje ještě větší.WilD píše:Opovazte se neprijet... Ja bych se rad mrkl na Vase kabra, kdyz moje nejakou chvili neuvidim![]()

E30 340ic V8 6q- EX

POčkej další měsícKenny píše:Covece taky si rikamBOOST píše:Co takhle buřty u tebe na zahradě, nebude to lepší?![]()
![]()
Jdi do vole prdele...,co zas mas ty podpantoflaku?marty87 píše:Ty voe, tak já nebudu.![]()
Ty ženský, to je peklo![]()
![]()
![]()

Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla