BMWCULT 2009 25-26.7 Dolní benešov u Opavy
Ještě mám prosbu - prosím kluky kteří ví že přijedou a nejsou zaregistrovaní udělejte si jen minutu čas a regněte se je to pro nás důležité a pro ty lidi kteří se registrují taky at vidí že nás tam nebude 30 aut ale třeba 150 atd.
moc díky tady je přímo odkaz - je to tak na minutu.
http://sraz.autocult.cz/?page_id=30
moc díky tady je přímo odkaz - je to tak na minutu.
http://sraz.autocult.cz/?page_id=30
No offroad hadra hrnul jsem před sebou blato předním nárazníkem asi 100m
Je to nafocené v mobilu ale né v mojem tak hned jak to budu mít pošlu
nešly přes to blato vidět ani ty paprsky kol......Zitra ráno měním spojku dneska začnu přeleštovat ty kola ať je to na cultu leštěnka 

Ex316, 318i, 318is, 327i,335i, 535i, 540iA touring,740i 6kvalt manual na 20''BBS, 328i cabrio,740iA
Rostiku, kup si X[neco] aspon, kdyz uz nedokazes odolat takovymhle cestam
Ja jsem reglej s hezkym cislem 33, ale vzhledem k tomu, ze kabro zas odstaveno, tak dojedu jen podautem, cili moje registrace jaksi pozbyva platnosti
, nicmene v sobotu tam budu.

Ja jsem reglej s hezkym cislem 33, ale vzhledem k tomu, ze kabro zas odstaveno, tak dojedu jen podautem, cili moje registrace jaksi pozbyva platnosti

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Sakris mne zas odisiel zosik, teraz neviem ako mi to tam bude hrat
Ale aspon som dnes nahodil nove slupky 205/45 r16 ToJo T1R dopredu
Poprosim komu som co slubil doviezt na cult, daku manzetu, diel alebo nieco nech sa mi pripomenie cez SZ, par ludi mam zapisanych ale pre istotu , nerad by som nieco zabudol. Thakujem

Ale aspon som dnes nahodil nove slupky 205/45 r16 ToJo T1R dopredu

Poprosim komu som co slubil doviezt na cult, daku manzetu, diel alebo nieco nech sa mi pripomenie cez SZ, par ludi mam zapisanych ale pre istotu , nerad by som nieco zabudol. Thakujem

E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
další upřímné díky firmě www.anila.cz za přízpěvek do tomboly.
Tak zatím je regnutých 60 aut a cca 150 lidí ale minule bylo méně a přijelo 125aut a 250lidí cca.
letos počítám cca 150 aut a 300 lidí. do toho - 12Dj´s + 6000W hudby + noční Fireshow + 2km od srazu HELAX párty + spanilka, driftíky, pálení pneu, večerní projekce + turnaj ve stolním fotbálku + bungeeruning a do toho tombola o ceny od sponzorů -
- ALPINE - WWW.Perfectsound.cz
- BMW - WWW.BMWSTYLE.CZ
- HOBBY SERVIS OLDMAN - WWW.SAMOOPRAVNA.CZ
- CARHIFI & TUNING - WWW.AUTOCULT.CZ
- GAMESHOP - WWW.GAMESHOP.CZ
- ANILA - WWW.ANILA.CZ
Bude to masakr a určitě stojí za to vzít stan a spacák a přijet. spousta super lidí a samé BMW zaručují že tento sraz bude extra akce!
letos počítám cca 150 aut a 300 lidí. do toho - 12Dj´s + 6000W hudby + noční Fireshow + 2km od srazu HELAX párty + spanilka, driftíky, pálení pneu, večerní projekce + turnaj ve stolním fotbálku + bungeeruning a do toho tombola o ceny od sponzorů -
- ALPINE - WWW.Perfectsound.cz
- BMW - WWW.BMWSTYLE.CZ
- HOBBY SERVIS OLDMAN - WWW.SAMOOPRAVNA.CZ
- CARHIFI & TUNING - WWW.AUTOCULT.CZ
- GAMESHOP - WWW.GAMESHOP.CZ
- ANILA - WWW.ANILA.CZ
Bude to masakr a určitě stojí za to vzít stan a spacák a přijet. spousta super lidí a samé BMW zaručují že tento sraz bude extra akce!