Jak si prosim te upravil rozchod a vysku pneu? da se upravit ii sirka pneu nekde? a co se tyce tech brzd to upravujes kde?Tweety píše:Tak jsem si hrál s TweakemMotor přeplňovaný 5 válec s obsahem 2300ccm, výkon 360ps, krouťák 687Nm, tlak turba 1,2psi, pohon 4x4. Upraven rozchod a výška pneu. Jiná zadní světla, přední světla, brzd. kotouče, třmeny, momo volant. Upravil bych XFR GT, jelikož tam je při odfouknutí slyšet blow off, ale tam mi nejde zvýšit tlak turba v tweaku. Jen kola mi nejdou zvětšit
![]()
Rozchod a výška pneu se upravuje v tweaku v pravé části pod záložkou wheels. Šířku gumy jsem tam nenašel (popr. jsem ji zatím ani nehledal). Brzdy, sedačky, světla, skiny...to vše stahuju z www.lfs-database.comKubajz von Odry píše:Jak si prosim te upravil rozchod a vysku pneu? da se upravit ii sirka pneu nekde? a co se tyce tech brzd to upravujes kde?Tweety píše:Tak jsem si hrál s TweakemMotor přeplňovaný 5 válec s obsahem 2300ccm, výkon 360ps, krouťák 687Nm, tlak turba 1,2psi, pohon 4x4. Upraven rozchod a výška pneu. Jiná zadní světla, přední světla, brzd. kotouče, třmeny, momo volant. Upravil bych XFR GT, jelikož tam je při odfouknutí slyšet blow off, ale tam mi nejde zvýšit tlak turba v tweaku. Jen kola mi nejdou zvětšit
![]()
je, díky. Koukal jsem co mám za verzi - 0.5X10 , což je hodně straý už. Ale co si vzpomínám tak po tom byla nějaká verze jak tam přibyl do dema ten malej monopost BMW , tak ta ještě šla. Ale pak byal další verze a ta mi nešla hrát už ani jako demo . a to to ještě nebylo Ztko, tak to zkusim teda.Hoonnza píše:musíš si sehnat patch Z13 .. zkusim to někam nahrát ok..?
edit .. tady to je .. nahradíš tím stavající patch .. pak myslim jen klikneš a nějak to zaktualizuješ nebo taak .. http://uloz.to/2165408/lfs-patch-z-to-z13.exe