Omluva
-
Návštěvník
Omluva
martinmasat:Tak jdu po dlouhe dobe na net kounu sem a nemuzu se sem dostat no nic tak menim ip adresu a koukam na ty moc hezke prizpevky chvily pred tim me porad nekdo prozvani a pise ale to mi nevadi mam na mobilu filtr takze mi to na anonymi ani nereaguje a sms si moc nectu. Zjistuju proc mam zablokovanej pristup a po chvily je mi to jasny.Na internet se pripojuju z domova a od kamaradu a to je chyba protoze tam vzdy odkliknu polozku ulozit jmeno a heslo a oni toho pak zneuzivaj ne ze by mi chteli ublizit ale jsou to vtipalci a maji z toho prdel. Zjistil sem ze ode mne psali maily atd. Takze ten mail daniel2@centrum.cz je muj ne jak tu max max psal ze jsem nejsem blbej a nedal bych sem svuj mail. to ze tu pisete inzeraty na moje cislo mi nevadi jelikoz mam kamarady vtipalky a ty to delaj taky (no je to oboustrane) takze to nebylo nic moc novyho. Timto prispevem bych se chtel vsem co se to dotklo omluvit ne za moje kamarady ale za me ze si nedavam pozor na sva hesla a chci vas ujistit ze se to uz nebude opakovat aspon ne z te mistral ip adresy o to se postaram.Akorat me mrzi ze se ted musim pripojovat prez Rusko protoze bych se sem jinak nedostal mam totiz zablokovane vsechny ip adresy ze kterych sem se pripojoval na e30.cz. Moc se omlouvam martinmasat.
-
martinmasat.