Omluva

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Návštěvník

Omluva

Příspěvek od Návštěvník » 18. 07. 2004 12:54

martinmasat:Tak jdu po dlouhe dobe na net kounu sem a nemuzu se sem dostat no nic tak menim ip adresu a koukam na ty moc hezke prizpevky chvily pred tim me porad nekdo prozvani a pise ale to mi nevadi mam na mobilu filtr takze mi to na anonymi ani nereaguje a sms si moc nectu. Zjistuju proc mam zablokovanej pristup a po chvily je mi to jasny.Na internet se pripojuju z domova a od kamaradu a to je chyba protoze tam vzdy odkliknu polozku ulozit jmeno a heslo a oni toho pak zneuzivaj ne ze by mi chteli ublizit ale jsou to vtipalci a maji z toho prdel. Zjistil sem ze ode mne psali maily atd. Takze ten mail daniel2@centrum.cz je muj ne jak tu max max psal ze jsem nejsem blbej a nedal bych sem svuj mail. to ze tu pisete inzeraty na moje cislo mi nevadi jelikoz mam kamarady vtipalky a ty to delaj taky (no je to oboustrane) takze to nebylo nic moc novyho. Timto prispevem bych se chtel vsem co se to dotklo omluvit ne za moje kamarady ale za me ze si nedavam pozor na sva hesla a chci vas ujistit ze se to uz nebude opakovat aspon ne z te mistral ip adresy o to se postaram.Akorat me mrzi ze se ted musim pripojovat prez Rusko protoze bych se sem jinak nedostal mam totiz zablokovane vsechny ip adresy ze kterych sem se pripojoval na e30.cz. Moc se omlouvam martinmasat.

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 19. 07. 2004 00:56

No, ak teda ty s tym nic nemas, mal by si pouvazovat, kto z tvojich super kamosov by mohol byt Honza. A tlmocit mu, nech sa da liecit.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 19. 07. 2004 08:35

:lol:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

martinmasat.

Příspěvek od martinmasat. » 19. 07. 2004 11:15

Ja uz vim kdo co psal ale oni ted jsou pryc a vrati se az za 2 tydny. Oni si delaly jen prdel nemysleli to spatne chteli si jen poprudit. tak fakt sorry.

Marosh

Příspěvek od Marosh » 19. 07. 2004 12:37

No tak pokud to fakt je tak, jak tvrdis (uz nevim cemu se tady da verit), tak se omlouvám za všechna příkoří co jsme Ti prováděli. Do budoucna bych si ale asi rozmyslel "odklikavat polozku ulozit jmeno a heslo", zvlast kdyz to neni u vlastniho PC.

Odpovědět