Pokud je opravdu v cajku, cena odpovídá, je to unikát !!!!!!!

par kacek do ni pustis, ale rek bych tak 10tis, možna ani to ne.Ace píše:Jo hoši, tak ta M5 u Bychla je fakt nádherná, byl jsem se tam včera podívat, škoda, že bylo zavřeno. Ty kola BBS RS (?) jsou 16", že? Mám dojem 9,5x nebo 10x16 vzadu a 225/45 - nebylo to vidět ze strany, čuměl jsem přes plot![]()
Pokud je opravdu v cajku, cena odpovídá, je to unikát !!!!!!!
ma najeto 187k,Albert píše:cca 160k , aspon to pisoupetr e28 píše:takový motor se zrovna moc nešetří, takže to vypadá na GO
a kolik má najeto?
Klidek, nikdo te nenuti aby sis tema nasima blabolama "zatezoval" hlavu,Lukas-e21 píše:ma najeto 187k,Albert píše:cca 160k , aspon to pisoupetr e28 píše:takový motor se zrovna moc nešetří, takže to vypadá na GO
a kolik má najeto?
nevim co řešíte, jel set s tim někdo??? nejel.
Chce to někdo z Vás koupit????, Nechce tak uz toho nechte, a věnujte se užitečnějšim věcem, než psanim blábolů o aute ktery neznate a viděli ste ho přes plot.
Albert píše:Klidek, nikdo te nenuti aby sis tema nasima blabolama "zatezoval" hlavu,Lukas-e21 píše:ma najeto 187k,Albert píše: cca 160k , aspon to pisou
nevim co řešíte, jel set s tim někdo??? nejel.
Chce to někdo z Vás koupit????, Nechce tak uz toho nechte, a věnujte se užitečnějšim věcem, než psanim blábolů o aute ktery neznate a viděli ste ho přes plot.
takze jestli te tohle tema nezajima, tak si ho necti.