bmw a jejich ne/solidni priznivci

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět

co vy na to?

pukam smichy
3
16%
k placi...
8
42%
chudak Beck, okamzite mu doval jeho vytouzenou rj.
8
42%

Celkem hlasů: 19

Blumen_071
member of yacht club Monaco

bmw a jejich ne/solidni priznivci

Příspěvek od Blumen_071 » 15. 07. 2004 22:49

takhle obchoduje mr. Beck :) pred par tydny jsme se dohodli ze mu za kilo necham rj z 318... zaznam z SZ - rozhodne neberte jako navazeni se do nekoho, ale kdyz uz jsme takova rodina tak proc to nedat do placu,ze :)

Hoj strycu, ty to faktz nejsi schopnej poslat??? Myslim tu RJ na 318i M10,
to snad takovej problem neni zabalit to a dojit na postu! Ja uz nemam nervy dal cekat...
nebo napis odkud jsi, nekoho tam poslu!

no cece fakt se mi kvuli stovce nic podnikat nechce prestoze to je pro dobrou vec
praha

Rozhodne je lepsi to poslat postou nez se nahanet nekde po Praze,
kdyz tam nekoho poslu tak urcite nebudes mit cas! Tak 150 a posli to!
Docela na to specham...

cece dyk tech jednotek musi bejt vsade hromady... zkus nakou vrakarnu
pobliz nekde u tebe...
abych kuli tomu sel na postu tak z toho chci mit petikilo. fakt te nechci prudit
ale cas je to ceho mam kurevsky malo
ale moment... o vikendu bych mel byt na morave, myslim ze u trebice tak
bych to moh pripadne pribalit...

Trebic je pro me porad pres 100km, hele bud to posli, nebo na to zapomenem,
nebudu se te doprosovat, jen jsem doufal v trosku solidarity z tve strany,
mas pravdu, za 500 tech jednotek muzu mit hafo, ale bohuzel zbytecnych 500 nemam,
jsem ted nezamestnany...

hele ja se tady kvuli par drobnejm budu mrcasit na postu a ty to pak treba ani neprevezmes.
neznam te a uprimne receno si nehodlam preorganizovavat cas kvuli komukoli jen proto ze se
mu taky libi e30.
kdyz sedis doma na dire tak mas furu casu si najit nakou rj bliz. kdyz je ti 100km moc tak
ti preju hodne stesti

Kdyz je ti zatezko dojit na postu... tak to jsi na tom teda opravdu spatne!

hele chces ty neco ode me nebo ja od tebe?
dej mi dva litry a behem pul dne ji mas na stole nebo si pro ni prijd.
fakt nechapu kde se exoti tvyho typu lihnou...

Beck píše:Za 2 litry mam celej motor, tak se vzpamatuj!
A ja si najivně myslel, ze si lidi na tomto foru domazi vyjit vstric a vzajemne pomoc... bohuzel se tu najdou tací jako jsi ty.
Tímto nasi konverzaci končím.
Mej se pěkně!
a to cekas ze za tebe polozim zivot?
jsem ti nabidl ze ti to dovezu az do trebice. a to jsem ti vysel malo vstric?
dokonale jsi mne pobavil myslim ze o to nemuzu pripravit ostatni :) treba se nekdo slituje a bude ti vozit prdylku kam si racte prat vasnosto :roll:

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 16. 07. 2004 00:36

Ja uz se posledni dobou jenom tak potouchle usmivam :lol:

thomas_a_anderson

Příspěvek od thomas_a_anderson » 16. 07. 2004 04:52

Hele Blumene, mě se nechce otáčet rukou, moh bys mi za dvacku přijet nastartovat :?: Nebo klidně kdokoliv jinej. A když za mě budeš dneska startovat (stěhuju se) pokaždý, dám Ti třeba i pajdu, to víš, chodím do práce, píšu na klávesnici, ruce mám unavený. Jsi přece fanda e30 ne? Já taky, tak to pro mě snad uděláš ne? Hele možná Ti dám i 50,50,- czk :oops:
...modrá <b>byla</b> dobrá...

Huska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huska » 16. 07. 2004 07:37

Blumene 100% Ti rozumím protože něco podobného zažívám často kvůli samolepkám. Jen to než vypíšu všechny ty podací lístky, složenky apod.. a pak jít na poštu nechat určit kolik je cena dobírky dopsat do složenky..... a ještě bych měl lítat na poštu hned druhej den co mě někdo požádá je nereálné. A to nemluvím o tom, že z toho nemám vůbec nic.

Zase na druhou stranu chci vyjít vstříc když jsem se na to jednou dal tak už tu práci udělám. Za díly dávám takovou cenu aby mi stálo jít na poštu, proto se Ti divím že vůbec nabízíš něco za 100,-. Proto i chápu Becka který chce co nejvíc ušetřit (a vzhledem k Tvé nabídce na Tebe tlačí). Já mu taky nabídl ŘJ, ale za jinou cenu a jen mě mrzí že nedokázal říct "za tolik to nechci".
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30+i30N Fastback+Hyundai SantaFe IV+Š1000MB+ 2CV+Jawa+ DAF LF+Volvo FM a EC55B, MB Atego, Hilux, Boxer,7x Caddy, Komatsu,JCB EX: GSF, MGA, E30 318i,325e,318i, E36 323i/LPGi,318iA,328i, E46 328iT-320d-320dT :-)

Mao

Příspěvek od Mao » 16. 07. 2004 09:25

no já jsem si to Blumene přečetl několikrát a pochopil jsem to tak že ses s Beckem DOMLUVIL že mu prodáš za kilo ŘJ a pak sis řekl že kvůli kilu na poštu nepoběžíš.....

tak ti nevim kdo z vás dvou je divnej.... :?
member of zewl crew

Venca.

Příspěvek od Venca. » 16. 07. 2004 14:06

A já jsem ze všech ta kua největší. :D

Mám tu stejnou jednotku 318i M10 0 280 000 328, a nikdy ji neprodam nikomu a ani za 2 litry! :P

... a budu jí tu sulcovat, křečkovat a syslovat v šuplíku 8) ,

- protože dokud mam tuhle káru, tak tu chci mít náhradní jednotku :twisted:

----
No, ale kdybych to auto někomu náhodou prodal, asi ji dostane k tomu.
Co taky s ní.

Gerchan

Příspěvek od Gerchan » 16. 07. 2004 14:38

[quote="Venca."]A já jsem ze všech ta kua největší. :D

Mám tu stejnou jednotku 318i M10 0 280 000 328, a nikdy ji neprodam nikomu a ani za 2 litry! :P

Jen nekecej, za 2 litry bys jí střelil ani bys okem nemrknul :!: :D :P 8)

Venca

Příspěvek od Venca » 17. 07. 2004 10:32

Gerchan píše:
Venca. píše:A já jsem ze všech ta kua největší. :D

Jen nekecej, za 2 litry bys jí střelil ani bys okem nemrknul :!: :D :P 8)
Cha chá, ani náhodou.
Protože za ty 2 litry bych musel sehnat jinou, přesně stejnou a se skutečnou zárukou, že funguje.
Takže to, co bych za ní dostal, by mě muselo nejníň pokrýt ty náklady na získání jiný. :twisted:

Blumen_071

Příspěvek od Blumen_071 » 18. 07. 2004 20:30

Mao píše:no já jsem si to Blumene přečetl několikrát a pochopil jsem to tak že ses s Beckem DOMLUVIL že mu prodáš za kilo ŘJ a pak sis řekl že kvůli kilu na poštu nepoběžíš.....

tak ti nevim kdo z vás dvou je divnej.... :?
ano, pochopil jsi to spravne Mao, ale nevim jestli si moc nepribarvujes... nebo jsi snad videl ze bych slibil ze to poslu? navrhl jsem cenu myslim ze vic nez prijemnou ale rozhodne to nebudu nekomu nosit pod nos. ta vec se mi tu vali bez uzitku, proto jsem byl ochotnej to nechat za tak symbolickou cenu, ovsem nez se handrkovat a nechat se prudit od takovych jako je beck, tak to zitra vynesu se smetim do kontejneru a bude po ptakach :roll:

Blumen_071

Příspěvek od Blumen_071 » 18. 07. 2004 20:37

Beck píše:Do Trebice bych projel 500 na benzine a za RJ bych dal 100, chapes ze to nema smysl... to jen pro vysvetleni! Zatím jsem tu nemel s nikym a nicim problem, spousta lidi je tu ochotnych coz se ovsem o tobe rict neda, na postu zajit cas nemas, ale sedet tady a psat blbosti to jo, uz mi prosim nepis, nestojim o to! Diky
a 600 za jednotku ti je moc? tak si mohl jet stopem gratis nebo busem za naky drobny, mimochodem na co ti bude jednotka kdyz nemas na benzin?
jinak myslis, ze cas kerej bych zabil cestou na postu, cekani ve fronte a sranim se s balickem ma cenu jen 100kc? se probud...

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 19. 07. 2004 09:58

aha ja myslel ze blumen je ten druhej :lol: ten ublizenej
no jako dobre tak za kilo kdyz ti zazvoni u dveri a vezme si ji ae na druhou stranu posilals nekdy balik na dobirku? :roll:
vezmes zabalis pudes na postu a posles a za tyden si tam pudes pro prachy.. me nerikej ze na tohle nemas cas :roll:
----------------------:)

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 19. 07. 2004 10:04

And píše: vezmes zabalis pudes na postu a posles a za tyden si tam pudes pro prachy.. me nerikej ze na tohle nemas cas :roll:
Trochu bych to opravil - zabalíš, jdeš na poštu, napíšeš milion papírů, stojíš frontu, pak tě baba seřve a pošleš to. Za týden jdeš na poštu, stojíš o5 frontu a v lepším případě dostaneš kilo - v horším zpátky nevyzvednutý balík a jsi o kilo poštovnýho chudší.

Vůbec se Blumenovi nedivím, že na to kvůli kilu nemá nervy :roll:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Mao

Příspěvek od Mao » 19. 07. 2004 10:32

Vůbec se Blumenovi nedivím, že na to kvůli kilu nemá nervy
No tak to já se teda divím dost....když něco prodávám, tak předpokládám, že s tím budu mít i nějaké starosti a běhání a tomu uzpůsobím cenu....ale říct někomu, že mu něco nechám za kilo a pak se na něj vykašlat, protože si najednou uvědomím že kvůli kilu se mi na poštu nechce, to je na palici.....

Jo a Blumene, sice nevim co děláš ale nech si prosímtě ty manažerský kecy o tom jak je tvůj čas drahej.....on zase asi tak drahej nebude když máš čas na takový stupidní témata :?
member of zewl crew

Huska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huska » 19. 07. 2004 10:48

Dan td píše:
And píše: vezmes zabalis pudes na postu a posles a za tyden si tam pudes pro prachy.. me nerikej ze na tohle nemas cas :roll:
Trochu bych to opravil - zabalíš, jdeš na poštu, napíšeš milion papírů, stojíš frontu, pak tě baba seřve a pošleš to. Za týden jdeš na poštu, stojíš o5 frontu a v lepším případě dostaneš kilo - v horším zpátky nevyzvednutý balík a jsi o kilo poštovnýho chudší. :roll:
jo jo Dane sebral jsi mi to z pusy....... zabalíš vypisuješ podací lístek adresy necháš zvážit opět vypisuješ...pak tě nechá ještě něco doplnit pak vypíšeš složenku aby jsi nemusel znovu chodit na poštu, ale dostal peníze na účet....pak ti ještě strhnou z účtu za manipulační poplatek :evil: :evil: :evil:
kolik jsi teda vyděla????? myslím že s časem stráveným cestou, vypisováním apod. jsi........min. -200,-Kč
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30+i30N Fastback+Hyundai SantaFe IV+Š1000MB+ 2CV+Jawa+ DAF LF+Volvo FM a EC55B, MB Atego, Hilux, Boxer,7x Caddy, Komatsu,JCB EX: GSF, MGA, E30 318i,325e,318i, E36 323i/LPGi,318iA,328i, E46 328iT-320d-320dT :-)

Hanis
Moderátor e30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis » 19. 07. 2004 10:50

Úplně souhlasím s Danem td, Blumen nechal tu jednotku za symbolickou cenu a pokud by jí dotyčný kupující tak moc potřebovat tak zvedne zadek ze židle a přijede si pro ní. Taky nazavoláš na vrakáč, zaptáš se jestli něco mají a když jo tak jim taky neřekneš pošlete mi to poštou mě se k vám nechce. Co udělají na vrákáči pošlou tě rovnou víš kam. Proště za dobrotu na žebrotu.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 19. 07. 2004 11:08

Mao píše:
No tak to já se teda divím dost....když něco prodávám, tak předpokládám, že s tím budu mít i nějaké starosti a běhání a tomu uzpůsobím cenu....ale říct někomu, že mu něco nechám za kilo a pak se na něj vykašlat, protože si najednou uvědomím že kvůli kilu se mi na poštu nechce, to je na palici.....
No já tomu asi nerozumím, ale když někomu slíbím něco prodat za kilo, tak mě to snad ještě nezavazuje strávit půl dne na poště ? A o tom jak je čí čas drahej si asi rozhodne každej sám, ne ? Já jsem teda asi taky manažer, ale kvůli kilu bych na poštu fakt nešel ...
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Blumen_071

Příspěvek od Blumen_071 » 19. 07. 2004 11:55

Mao píše:

Jo a Blumene, sice nevim co děláš ale nech si prosímtě ty manažerský kecy o tom jak je tvůj čas drahej.....on zase asi tak drahej nebude když máš čas na takový stupidní témata :?
jak si cenim svuj cas je moje vec a rozhodnuti. kdyz jsi takovej nadsenec tak se u me stav pro tu jednoutku a muzes ji mr. Beckovi dorucit sam :) timhle bych to tu uzavrel pac k tomu tady uz fakt nemam co rict

Venca.

Příspěvek od Venca. » 19. 07. 2004 11:58

Blumen_071 píše:
Mao píše:

jak si cenim svuj cas je moje vec a rozhodnuti. kdyz jsi takovej nadsenec tak se u me stav pro tu jednoutku a muzes ji mr. Beckovi dorucit sam :) timhle bych to tu uzavrel pac k tomu tady uz fakt nemam co rict
Tak mi ještě, prosím tě, řekni, jestli jsi skutečně nějaký ten manažer.
:twisted:
:D

Odpovědět