E36 dojezd el. okna - video
E36 dojezd el. okna - video
Kdyz zmacknu dojezd okna, kousek to popojede a vrati se zpatky, abych zatahl cely okno musim nejmin 4x az 5x zmacknout aut. dojezd. Dela to jen pri zavirani.
V cem muze byt chyba? Ma s tim nekdo zkusenost? Predem dik za odpovedi.
Pro presnejsi predstavu video
V cem muze byt chyba? Ma s tim nekdo zkusenost? Predem dik za odpovedi.
Pro presnejsi predstavu video
podle mě to máš špatně nastavený,nevím jak to má E30,ale jiná auta jako má např. koncern VW , Renault nebo Citroen to mají udělané tak,že se musí zajet s oknem až úplně doů,tam přidržíš čudla na stahování zhruba 10-30 vteřin,pak s oknem vyjedeš nahoru a tam uděláš to samý jako dole akorát,že přidržíš čudla na zavírání,ŘJ si tak nahraje horní a dolní polohu okna
M10B18 Power e30....
M21D24 dehet Power e28......
M43B19 Compact Power ISádlo...
M40B18 Sněhulák Power e30......
Zajištění STK + ME , autoservis
M21D24 dehet Power e28......
M43B19 Compact Power ISádlo...
M40B18 Sněhulák Power e30......
Zajištění STK + ME , autoservis
Ptá se na e36 a navíc to takhle teda nemá. Dojezd ti funguje i když máš okno z 2/3 stažený. Dělá to i u spolujezdce nebo jen u řidiče ?Kejzi píše:podle mě to máš špatně nastavený,nevím jak to má E30,ale jiná auta jako má např. koncern VW , Renault nebo Citroen to mají udělané tak,že se musí zajet s oknem až úplně doů,tam přidržíš čudla na stahování zhruba 10-30 vteřin,pak s oknem vyjedeš nahoru a tam uděláš to samý jako dole akorát,že přidržíš čudla na zavírání,ŘJ si tak nahraje horní a dolní polohu okna
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Dela to i kdyz mam okno z 2/3 stazeny. Jinak dela to jen u ridice.Zavarenec píše:Ptá se na e36 a navíc to takhle teda nemá. Dojezd ti funguje i když máš okno z 2/3 stažený. Dělá to i u spolujezdce nebo jen u řidiče ?Kejzi píše:podle mě to máš špatně nastavený,nevím jak to má E30,ale jiná auta jako má např. koncern VW , Renault nebo Citroen to mají udělané tak,že se musí zajet s oknem až úplně doů,tam přidržíš čudla na stahování zhruba 10-30 vteřin,pak s oknem vyjedeš nahoru a tam uděláš to samý jako dole akorát,že přidržíš čudla na zavírání,ŘJ si tak nahraje horní a dolní polohu okna
u e36 stáhneš okna až uplně dolu vypojíš na chvíli baterku pak sedneš do auta a podržíš čudl až okna vyjedou až nahoru a je to
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
Stahnul jsem okno, vypojil jsem baterku, chvili poseckal, zapnul baterku, drzel prvni polohu tl. ze chci vyjet nahoru a porad to samy, jak na prvni polohu tak na druhou (aut. dojezd) se to zastavi a kousek vrati dolu, musim s oknem "krokovat" aby to vubec vyjelo nahoru cely...M40TURBO píše:u e36 stáhneš okna až uplně dolu vypojíš na chvíli baterku pak sedneš do auta a podržíš čudl až okna vyjedou až nahoru a je to

- [CZ]Airwolf[OC]
Jak píše Míšánek, pokud ti to na dojezd aspoň chvíli reaguje, ale pak se to "šprajcne", bývá to buď zkřížená stahovačka, nebo silonové pojezdy v kolejnici nůžek. Silonové pojezdy jsou v každých dveřích dva a jeden vyjde na cca 50 Kč. Mají je v BMW a viděl jsem je i v katalogu Mjauto.
Znám případy, kdy to pomohlo, i případy, kdy ne. Jak budeš mít oddeklované dveře, tak mrkni na stav zubů na stahovačce a její vůli od dveří - je tam přinýtovaná a krutem při vlastním pohybu se umí docela uvolnit na těch nýtech.
Znám případy, kdy to pomohlo, i případy, kdy ne. Jak budeš mít oddeklované dveře, tak mrkni na stav zubů na stahovačce a její vůli od dveří - je tam přinýtovaná a krutem při vlastním pohybu se umí docela uvolnit na těch nýtech.
E39 535i sedan