Sem se ani nedívej měl sem o něj zajem ale už to není hodně dlouho aktualni, ale majitel nemá čas to smazat...Scratchy píše:muzes se podivat jaeste na tohle EURO 2
http://auto.bazos.cz/inzerat/3445711/31 ... -KLIMA.php
BMW ANO NE?
- GEORG_iS
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:

E30 ´90 M42 Coupe Diamantschwarz Metallic
E34 ´94 M52 Sedan Orientblau Metallic
E91 ´08 N47 Black Sappihire Metalic
Jestli BMW ano nebo ne, to není otázka rozumu, BMW je prostě srdeční záležitost
Rozhodně být tebou jdu na začátek do E30, hodně se na ní naučíš a sám si pak uděláš představu, kam dál v bavorákách jít, zda tě bude bavit dál se zabývat "veteránama" nebo si budeš chtít přišetřit na novější, případně vyměnit trojkovou řadu za pětkovou ...

E87 120dA & G07 4.0dx
-
Tady nejde ani o rozum mám k tomu docela blizko moc se mi libi ale reakce!
TÁTA::D HAHAHA to si ze me děláš prdel kupovat takovouhle starou sračku..Kolik to stojí?
JÁ:neco kolem 20-30
TÁTA:prosimtě kdo prodává auta za takovouhle cenu to zas bude něco.Kolik je povinny nemysli si že ti to budu platit.Víš kolik to žere a za kolik jsou díly počkej zavolám kubovi(sestřin manžel).
po 5 min.
TÁTA:Tak řikal že hrozný vubec nekupovat drahý díly, ale řekl at mu zavoláš prej prodávaj dobry Feldy a to jede prej taky dobre.
TÁTA:prosimtě kdo prodává auta za takovouhle cenu to zas bude něco.Kolik je povinny nemysli si že ti to budu platit.Víš kolik to žere a za kolik jsou díly počkej zavolám kubovi(sestřin manžel).
po 5 min.
TÁTA:Tak řikal že hrozný vubec nekupovat drahý díly, ale řekl at mu zavoláš prej prodávaj dobry Feldy a to jede prej taky dobre.

Ceny náhradních dílů na E30 a na Filetu jsou docela podobný ... Však koukni na nějakym E-shopu s dílama a porovnej ceny ... Prosě si vyber co chceš, mě doma řikaly - 2,5 litru, na co tak silný, o tě sežere, a kombik - na co tak velký, budeš v tom ležet ... Hned na začátku se udělal základní údržba vychytaly se zanedbaný věci a od tý doby auto po mechanický sránce jede furt bez problému
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
voleeee to je peckaholli píše:Tady nejde ani o rozum mám k tomu docela blizko moc se mi libi ale reakce!
TÁTA::D HAHAHA to si ze me děláš prdel kupovat takovouhle starou sračku..Kolik to stojí?
po 5 min.

navalone píše:voleeee to je peckaholli píše:Tady nejde ani o rozum mám k tomu docela blizko moc se mi libi ale reakce!
po 5 min.
no a takhle to pokracovalo proste mu nedomluvim takže čím víc mi to rozmlouvaj tim víc mě serou a tím víc to chci už jenom proto abych je nasral a dokázal opak že to tak neni...hej Holli az neco objevis tak mi hlavne pisni a sjedem spolu je ti to jasny???:)
STOPRO!
Reakce rodičů je normální a ve svý podstatě má i význam - holt E30 dneska už nejsou nový auta a i když je to ještě poctivý BMW, zub času se na něm projevuje zhruba podobně jako na feldách, ať už co do koroze nebo co do poruchovosti. Koukáš se na auta v cenový relaci hodnoty tlumičů, brzd a rozvodů, což nemusí nutně znamenat, že to budou šroty a kasičky, ale holt se u toho dá nějaká ta závada očekávat... Což se ostatně dá i u Felicie.
A hlavně ať není závada mezi volantem a sedačkou
Přeju hodně štěstí a pokud si E30 nakonec koupíš, ať se ti vyhnou závady a nemusíš potom doma poslouchat, jak měli pravdu 
A hlavně ať není závada mezi volantem a sedačkou

E39 535i sedan
Diky moc ale reakce rodicu by byla opodstatnena kdybych mel neco novejsiho a chtel to vymnenit za bmw, já mám Fazona po tatovi a porad do toho neco cpu:D a vyjde to nastajno, ale diky..Fx píše:Reakce rodičů je normální a ve svý podstatě má i význam - holt E30 dneska už nejsou nový auta a i když je to ještě poctivý BMW, zub času se na něm projevuje zhruba podobně jako na feldách, ať už co do koroze nebo co do poruchovosti. Koukáš se na auta v cenový relaci hodnoty tlumičů, brzd a rozvodů, což nemusí nutně znamenat, že to budou šroty a kasičky, ale holt se u toho dá nějaká ta závada očekávat... Což se ostatně dá i u Felicie.
A hlavně ať není závada mezi volantem a sedačkouPřeju hodně štěstí a pokud si E30 nakonec koupíš, ať se ti vyhnou závady a nemusíš potom doma poslouchat, jak měli pravdu
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
ja to mel takhle s mamou, ta to domu nechtel ze to je stary drahe dily apod. No a pak sem ho privezl a rekla proc doma nebyl jeste driv ze lepsim autem nejela.holli píše:Tady nejde ani o rozum mám k tomu docela blizko moc se mi libi ale reakce!
po 5 min.

Imho ja s tim jezdim a liju do tohojen olej a benzin. +nejake serepeticky co rposte delam. ALe pro je to auto tak jako takove bez poruchove.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
pokud se v tom nechceš hrabat, tak si to nekupuj, dyk je to stejně starý, jako Fazol, tak co čekáš. Kup si zachovalou felicii, ta chvíli vydrží.holli píše:jojo jen kvuli cenovejm relacim:) tak sem to myslel... proto se tady pisu jak to bude financne narocnymarlin píše:celni sklo u 30tky si vymenis sam doma
píšu někde že se v tom, nechci hrabat?? fazon žere nejede a pořád se tam něco sere tak nestartuj...DoDo píše:pokud se v tom nechceš hrabat, tak si to nekupuj, dyk je to stejně starý, jako Fazol, tak co čekáš. Kup si zachovalou felicii, ta chvíli vydrží.holli píše:jojo jen kvuli cenovejm relacim:) tak sem to myslel... proto se tady pisu jak to bude financne narocnymarlin píše:celni sklo u 30tky si vymenis sam doma
- Jech
- Kontaktovat uživatele:
Popravdě, sám sem taky uvažoval zprvu třeba o felce, cliu nebo o podobnejch autech, ale byla to hovadina.
S otcem jsme se nakonec shodli, že to bude e30 kombi (ba na tom přímo trval) a chyba to rozhodně nebyla. tříca je pecka, s feldou se nedá rovnat ani náhodou.
Teď jsem o ni přišel a hádej co, shánim opět třícu toura, nic jinýho nechci ... a to žádnej extrémní srdcař nejsem, jen je to prostě skvělý auto ...
S otcem jsme se nakonec shodli, že to bude e30 kombi (ba na tom přímo trval) a chyba to rozhodně nebyla. tříca je pecka, s feldou se nedá rovnat ani náhodou.
Teď jsem o ni přišel a hádej co, shánim opět třícu toura, nic jinýho nechci ... a to žádnej extrémní srdcař nejsem, jen je to prostě skvělý auto ...
e46 330d, e46 325i cabrio, e46 320i LPG
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
holli píše:píšu někde že se v tom, nechci hrabat?? fazon žere nejede a pořád se tam něco sere tak nestartuj...
nestartuju, snažim se ti poradit. Tříca je prehistorický auto, má velice drahý náhradní díly, spotřebu taky vysokou. E36 v tvym rozpočtu je past.holli píše:...Ze záčátku sem měl strašnej zájem o e30, ale teď mě moc nadchla e36, ale nevim jestli něco za tyhle prachy seženu, taky se chci vozit a ne pořád opravovat a za jaký prachy:)...
Všichni ti tu řeknou, že tříca je dokonalá, proto se to jmenuje e30 fórum.
Ty si pak koupíš třícu, nebude ti sedět a budeš smutnej. Káždej člověk je jinej, a každýmu sedí jiný auto, e30 není lék na všechno.
Nevim, co čekáš, že se tu dozvíš, nejlepší zkušenost je koupit a půl roku se vozit+opravovat+platit. Pak buď budeš smolit nějakej srdceryvnej text do klubovejch aut a nebo budeš jen a pouze o pár desítek tisíc lehčí

jj diky.. ale vim ze e30 chci jel sem v ni nekolikrat a bylo to super.Ted sem hodil inzerat ze prodavam pc:) abych mel vic penez doufam ze ho nekdo koupi...Kdybyste o nekom vedeli kdo chce pc:) http://holli.rajce.idnes.cz/pc_prodej/ tady fotky... vim ze to sem nepatri ale precejenom