To je pravda
Komplex jménem BMW.
Táta jel do bazaru pro auto a mamku vzal samozdřejmě sebou. ta si vybrala a on s tím nic neudělal. čekal sem doma co přivezou a přijely se stříbrným chromem 324d no a protože se mi na zadních sedačkách už nelíbilo tak tedka si i já jezdím v 318i a sem spokojený. e30 už zůstane v rodině 
Bmw e30 318i coupé
m10
Teď e30 325i coupé 24V
Teď e30 325i coupé 24V
- Chuck47
- E30.cz mecenáš
sakra takovou mámu chcu takyJardžíno píše:Táta jel do bazaru pro auto a mamku vzal samozdřejmě sebou. ta si vybrala a on s tím nic neudělal. čekal sem doma co přivezou a přijely se stříbrným chromem 324d no a protože se mi na zadních sedačkách už nelíbilo tak tedka si i já jezdím v 318i a sem spokojený. e30 už zůstane v rodině
levně prodámChuck47 píše:sakra takovou mámu chcu takyJardžíno píše:Táta jel do bazaru pro auto a mamku vzal samozdřejmě sebou. ta si vybrala a on s tím nic neudělal. čekal sem doma co přivezou a přijely se stříbrným chromem 324d no a protože se mi na zadních sedačkách už nelíbilo tak tedka si i já jezdím v 318i a sem spokojený. e30 už zůstane v rodiněno když se té mojí líbí felcka
![]()
Bmw e30 318i coupé
m10
Teď e30 325i coupé 24V
Teď e30 325i coupé 24V
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
moje mati miluje BMW kdyz sem si pritahl svuj prvni kousek (kterej stale mam) tak nez sem dozavrel dvere uz stala s natazenou rukou a slovy: Dej to sem jedu se projet...zvlastni je ze miluje BMW ale pred barakem stoji Yaris...
samozrejme po projizdce v BMW zacala pomyslet o 118i a vypada to velmi slibne:)
jinak vsichni moji kamaradi nejsou ti roznaseci mytu o drahych dilech apod.
najdou se i taci kteri mi pri zjisteni ze sem si koupil E30 rekli: kdy se pujdem projet? nebo uz aby byla zima cooo
pak je tu ovsem par jedincu vyznavacu "Czech made cars" kteri prisli s hlaskama typu: to si koupil na pole? nebo jiz ohranou pisnickou "sis mel radsi koupit facko a byl bys v klidu pod timhle budes vecne lezet......
a reknu vam seru jim na cely jejich kecy pokazdy kdyz mi tyhle hlody nekdo rika rozzarim se jako zarovka nasadim milej usmev a v tu ranu mam pred ocima tu svou tricu a sem spokojenej
BMW je proste srdcovka ta to tmeli!!! (pak je tu teda jeste Dodge Charger)
jinak vsichni moji kamaradi nejsou ti roznaseci mytu o drahych dilech apod.
najdou se i taci kteri mi pri zjisteni ze sem si koupil E30 rekli: kdy se pujdem projet? nebo uz aby byla zima cooo
a reknu vam seru jim na cely jejich kecy pokazdy kdyz mi tyhle hlody nekdo rika rozzarim se jako zarovka nasadim milej usmev a v tu ranu mam pred ocima tu svou tricu a sem spokojenej
BMW je proste srdcovka ta to tmeli!!! (pak je tu teda jeste Dodge Charger)
[quote="navalone"(pak je tu teda jeste Dodge Charger)[/quote]
Jj, vždycky říkám, že bych se dokázal BMW vzdát kvůli dvoum autům a to Dodge Charger nebo Ferrari F40...
Neříkám, že není spousta dalších superaut, ale pro ty jsem u BMW schopen najít něco, co by se jim v mých hlediscích vyrovnalo...
Jj, vždycky říkám, že bych se dokázal BMW vzdát kvůli dvoum autům a to Dodge Charger nebo Ferrari F40...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Jj, vždycky říkám, že bych se dokázal BMW vzdát kvůli dvoum autům a to Dodge Charger nebo Ferrari F40...WilD píše:[quote="navalone"(pak je tu teda jeste Dodge Charger)
jj ale rozumis ta spotreba!!! ty dily dit je to starej kraaaaaam!!!kde s tim budes jezdit????
Pro E30:navalone píše: jj ale rozumis ta spotreba!!! ty dily dit je to starej kraaaaaam!!!kde s tim budes jezdit????![]()
![]()
ad1: Spotřeba, dokud je do 10ti, tak neřeším...když jedu pilu, počítám, že to bude víc, ale vždycky to za to stojí
ad2: Jo je to stará plečka a co jako...
ad3: Na díly si pořídím další, případně na ně mám E30 forum...
ad4: Všude, kam sníženej podvozek dovolí... Když budu chtít něco nezničitelnýho, pořídím si Ladu Niva
Chvíli jsem to takhle vysvětloval...ted už na tyhle dotazy říkám "naser si"
Pro ty dva dreamcars:
1.stejně s tím najezdím max 1000km/rok
2.ne vole, to je rarita...
3.hmm...tak to nevím...samovýroba...
4.nikam, bude to stát v obyváku či v ložnici
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
tak to je asi taky u filcky budeš potřebovatkouBaMW píše:jenze felda nema konkurenci v cene ND
ale tady vsechny vyhody konci
nehledě na to, že sehnat jetej díl na filcku je nemožný, protože je to všecko špatný-šecko musí na feldu jít nový.
Ano, nové díly na třícu sou možná krapet dražší, ale stále je tu mžnost koupě solidních jetých dílů.
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power