Koupě Bmw 7 e32 3.5litr
Koupě Bmw 7 e32 3.5litr
Ahojte všichni! Potřeboval bych poradit! Mám možnost koupit Bmw řady 7 e32 3.5l motor,r.v. 1988,plná výbava,zimní kola plech+letní 17kola borbet ,origo stav,servisní knížka(jeden majitel v Německu,1majitel u nás),Údajně udělané brzdy+přední ramena. Lehká koroze na předním levém blatníku,jinak vzhledově pěkná kára! Odzkoušenou jí zatím nemám.Sám mám e34 525 TDS Touring a jsem do Bmw Blázen,už mám čtvrté! Potřebuju vědět,kolik tak za ní mám dát? V inzerci jsou všechny od 15-40tis.Jo a jak je to s tou pitomou eko daní,platí jí kupující,nebo prodávající Poraďte mi někdo prosím! Předem dík! Semír Plzeň 

Re: Koupě Bmw 7 e32 3.5litr
minimalne bez fotek tezko posoudit ale ani to zas tak moc nerekne, plna vybava..no jo to zname
eko dan plati kupujici. A ja nevim, za opravdu peknou 3,5 se solidni vybavou, rok 88 bych dal do 40ti ale musela by byt fakt vonava

5er
Eko dan si budes platit sam tak se podivej jestli to ma vubec nejake euro aspon 1, jelikoz rok 88 bude mit spis nic nez neco
A co bys chtel tak po netu radit dal? Si to projed a poznas snad OK napravu a brzdy, zda nemlati kardan apod klasicke neduhy
a o plne vybave bych hodne u 735 pochyboval
ale kazdy pod tim bere neco jineho

A co bys chtel tak po netu radit dal? Si to projed a poznas snad OK napravu a brzdy, zda nemlati kardan apod klasicke neduhy
a o plne vybave bych hodne u 735 pochyboval

prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
Jem mala zkusenost:
VZDY, kdyz ctu u E32, nebo E38 PLNA VYBAVA, uz vim, ze plna neni. 7er vypada v plny jinak, nez si prodavajici umeji predstavit, proto duveruj, ale proveruj. 735i pravdepodobne v plny nebude (statisticky).
Naopak jsem nasel v inzeratu na mobile.de inzerat na 750iL, evidentne v provedeni Highline (lednice, 4zonyklima, stolecky atd.), o ktere se prodavajici zapomel zminit.
Kupoval jsem E32 750i, zeje v plny, a taky jsem tomu veril. Nemela ale nic, oproti plny palbe. Doslova plna vybava obsahuje pro nadbytek elektricke vybavy i 2 alternatory (750) atd.
735 urcite nema napr.NIVO, kde se za nej priplacelo (videt jen vyjmecne, mimo M60, M70)
Jen argument pro kupujici.
VZDY, kdyz ctu u E32, nebo E38 PLNA VYBAVA, uz vim, ze plna neni. 7er vypada v plny jinak, nez si prodavajici umeji predstavit, proto duveruj, ale proveruj. 735i pravdepodobne v plny nebude (statisticky).
Naopak jsem nasel v inzeratu na mobile.de inzerat na 750iL, evidentne v provedeni Highline (lednice, 4zonyklima, stolecky atd.), o ktere se prodavajici zapomel zminit.
Kupoval jsem E32 750i, zeje v plny, a taky jsem tomu veril. Nemela ale nic, oproti plny palbe. Doslova plna vybava obsahuje pro nadbytek elektricke vybavy i 2 alternatory (750) atd.
735 urcite nema napr.NIVO, kde se za nej priplacelo (videt jen vyjmecne, mimo M60, M70)
Jen argument pro kupujici.
Naposledy upravil(a) Martin_BMW dne 17. 06. 2009 21:34, celkem upraveno 1 x.
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
zadny auto v plny neni nikdy v plny...
hlavne pojem plna vybava, je dost relativni, kdyz je to vsechno za priplatek, tak si kazdej mohl urcit, co do ty svoji plny chce a co ne..
hlavne pojem plna vybava, je dost relativni, kdyz je to vsechno za priplatek, tak si kazdej mohl urcit, co do ty svoji plny chce a co ne..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...