No jestli bude chcat jako ted,tak to dopadne tak ze te naberu doma mojim tankem a pojedem spolu voeBOOST píše:protože už budu dávno na čerňáku kábrem.
16.6 cernak - Praha
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...
Tady nechčije a ještě nechcalo, ale pochybuju, že škodilak tam na mě bude čekat do půl desátý než se dokodrcáme zpátky.Kenny píše:No jestli bude chcat jako ted,tak to dopadne tak ze te naberu doma mojim tankem a pojedem spolu voe,stejne budes mit skodilaka u nas,tak to budes mit domu s odvozem
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
Sakra neblbněte s těma podautama, to byla legrace
Já teda nakonec nejspíš budu riskovat veřejnou ostudu a přijedu jedničkou
No aspoň ji nebudu umývat, protože přijet na BMW sraz baworákem a ještě k tomu umytým, to by bylo drbů a pomluv
Burbak: jedu ze Strašnic, ale nejsem schopna předem odhadnout čas
cca po šesté ...
Já teda nakonec nejspíš budu riskovat veřejnou ostudu a přijedu jedničkou
Burbak: jedu ze Strašnic, ale nejsem schopna předem odhadnout čas
E87 120dA & G07 4.0dx
a ja se zastavim podle toho jak me Petr na Rajsky rychle vymeni SB prednich ramen..stopnu mu to 
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990