Dá se do třici sehnat origo pěkná kůže?
Dá se do třici sehnat origo pěkná kůže?
Nemáte někdo zkušenosti se sháněním kůže do třici? Já se koukám po světlé kůži už pěkně dlouho a ještě jsem nic nenašel. Nakonec se na to asi vykašlu a a nechám si sicny počalounit u čalouníka, nebo nevím...
Ty si stěžuj buď rád, že nemáš toura sehnat kůži nadlidskej úkol scháním ji od té domy co ho mám a všeho všudy byla možnost 2x jednou šedá kůže, který se mě nelíbí a podruhé tu byl ten červenej tour s KO motorem bylo to tu na foru. No a s tím přečalouněním počítej, že se pěkně prohneš nejsu odborník, ale čekal by sem tak 20 za materiál a práci.
Na blbou otazku blba odpoveded...
Mysli si tady nekdo, ze lze sehnat zdravou peknou kozenou sedacku do 25 let stareho auta???? Zijete s nohama na zemi????
Jedina sance jak mit pekne kozene calouneni je najit dobreho autocalounika a rozbit velke prasatko. Nad nicim jinym ani nepremyslejte.
Mysli si tady nekdo, ze lze sehnat zdravou peknou kozenou sedacku do 25 let stareho auta???? Zijete s nohama na zemi????

Jedina sance jak mit pekne kozene calouneni je najit dobreho autocalounika a rozbit velke prasatko. Nad nicim jinym ani nepremyslejte.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
většinou jsou prošoupane bočnice a většinou u řidiče, pokud mu nejde z toho dělat leštěnku tak vyměna bočnic je minimalni investice než přečalouněni celeho introšeVasa píše:Na blbou otazku blba odpoveded...

chceš top interier Jakube?

no zajímám se třeba o americký veterány a tam je naprosto normální, že je v tom kůže stará 40 let a v super TOP stavu... proč ne u e30?
veřím, že se to nějak sehnat dá... na ebayi jsem párkrát kůži viděl a vypadala podle fotek super... jenomže to bylo na americkém ebayi... což je dost naprd... to už by vyšlo stejně draze jak ten čalouník
samozřejmě mě nezajímá kůže která má potrhanou bočnici, popř. pod zadkem atd... to by pak šlo stejně za čalouníkem a pochybuju, že by to udělal do stejné barvy jako zbytek
veřím, že se to nějak sehnat dá... na ebayi jsem párkrát kůži viděl a vypadala podle fotek super... jenomže to bylo na americkém ebayi... což je dost naprd... to už by vyšlo stejně draze jak ten čalouník

samozřejmě mě nezajímá kůže která má potrhanou bočnici, popř. pod zadkem atd... to by pak šlo stejně za čalouníkem a pochybuju, že by to udělal do stejné barvy jako zbytek

černá, béžová, šedá určitě .... viděl sem na netu cábro s bílou kůží, ale nevim, jestli se to dávalo i do sériemarlin píše:kdyz uz se to nakouslo. chci se zeptat. Jake barvy kuze se davaly do tric?
(tady to je:)

Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power

- marlin
- Kontaktovat uživatele:
ja bych spise potreboval fotky.... Ja bych chtel davat interier do piskove kuze, ale jestli se nedelal origo. Prave bych chtel docilit toho, aby tam byla proste origo barva co se tam davala pred 20ti lety
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
a ještě červená ...
tu je ta béžová:

ale někde sem viděl i víc dožluta ... je to asi dost o tom, jak to kdo udržoval a ošetřoval
tu je ta béžová:

ale někde sem viděl i víc dožluta ... je to asi dost o tom, jak to kdo udržoval a ošetřoval
Naposledy upravil(a) curich dne 13. 06. 2009 21:52, celkem upraveno 1 x.
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power

Jak sem psal ... jak se tak dívám, tak někde je ta kůže světlejší, někde žlutější ... buď zkreslujou fotky a nebo prostě záleží jak se kdo o tu kůži staral ... jestli chceš 100% origo, tak di do bmw a tam ti snad poradímarlin píše:Curichu a ted nekde najdi tricu s tou barvou natur

Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power