Vaše místa
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
neviem, nepoznam tvoj pripad.. uvediem ale vlastnu skusenost s letiskom u nas - je volne pristupne, chodime tam jazdit, robime tam male zrazy... to letisko si niektpo prenajal (mozno uz aj odkupil), nie je tam ziadna zavora, proste len tiche vlastnenie danej plochy... ALE! kedze je volne pristupne, niektore hovada a kurvy v ludskej kozi tam vynasaju odpad, bordel, stavebnu sut... vysypu ju na koniec drahy, alebo tesne vedla do travy... ako k tomu pride majitel ktory za toto moze byt pojebany od uradu? nebudem sa divit tomu, ked tam raz najdeme rampu.. kvoli par hajzlom ktori si zasluzia iba zdochnut....
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Samozrejme. Toto bezvyhradne beriem! Kazdopadne! To je presne pripad toho naseho, ako som pisal vyssie. Obec to zavrela presne kvoli tomu istemu problemu. Lenze oni ta tam nepustia ani ked im neviem ako preukazes, ze tam ides za uplne inym ucelom nez sypat bordel.Max-Max píše:neviem, nepoznam tvoj pripad.. uvediem ale vlastnu skusenost s letiskom u nas - je volne pristupne, chodime tam jazdit, robime tam male zrazy... to letisko si niektpo prenajal (mozno uz aj odkupil), nie je tam ziadna zavora, proste len tiche vlastnenie danej plochy... ALE! kedze je volne pristupne, niektore hovada a kurvy v ludskej kozi tam vynasaju odpad, bordel, stavebnu sut... vysypu ju na koniec drahy, alebo tesne vedla do travy... ako k tomu pride majitel ktory za toto moze byt pojebany od uradu? nebudem sa divit tomu, ked tam raz najdeme rampu.. kvoli par hajzlom ktori si zasluzia iba zdochnut....
Dalej riesit sa to dalo aj inak. Dedina nie je mesto a ked sa chce tak sa nieco zorganizuje, takze stacilo vyvesit, ze hladaju dobrovolnikov na nejaky dozor a par ludi by sa uz naslo. Stacilo by tam byt tyzden a pod dvoch exemplarnych pripadoch by tam uz nikto nechodil. Sam by som tam kludne zadarmo siel strazit par noci...uz len preto aby som toho zmrda mohol chytit. Alebo to mali dat mestskej policii. Stejne robia hovno, okrem vyberania poplatkov za parkovanie pre Slotu a spol.