Kdo "zabyl" cesky "jazik"...?
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Obvykle si toho nevšímám, ale občas je to dost i na mě. Slovo jako "kolyk" a "skladba" vět je na předškolní úrovni

lukys147 píše:ahoj moc prosim o radu budem menit retez atd vse uz mame odkryte jen se ptam jetli to nekdo delal co a jak si zabezpecil aby se ty kola nehly
prej se dava nejakej kolyk do setrvacniku na zajisteni klikove hrideli a ani neevim kde se nachazi jinak dik za vsechny rady budu moc
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
k tomu testu ja měl 29 samotnýho mě to překvapilo když mam z CJ za 4 je tedy taky pravda, že za tohle pololetí tam mám jen jednu známku a to 2 ze slohovky....a prýže nezáleží na sympatiích:D:D:D:D

BMW 530dAt M-paket - Dailycar
BMW 544iAt - 400m 15,51 - Plný auto lidí a plnej kufr

BMW 320i - Showcar, funcar, oldcar etc.
29 bodů, ale nad spoustou otázek jsem váhal. Holt těch pár let od maturity už je znát 
Navíc spousta z těch otázek je spíš pro nějaké jazykovědce nebo pro ty, kdo se to aktuálně učí. Přijde mi, že podstatné je vědět, jak něco napsat a vyjádřit tak, aby když už to není úplně správně, ať aspoň okolí pozná, co chci říct
Bohužel dneska má každý doma aspoň ten parní internet, kde je plno chyb, a pak už to nikomu asi nepřijde... Nějaké to i/y a podobně - kdo by se tím dneska zabýval, že?

Navíc spousta z těch otázek je spíš pro nějaké jazykovědce nebo pro ty, kdo se to aktuálně učí. Přijde mi, že podstatné je vědět, jak něco napsat a vyjádřit tak, aby když už to není úplně správně, ať aspoň okolí pozná, co chci říct

Bohužel dneska má každý doma aspoň ten parní internet, kde je plno chyb, a pak už to nikomu asi nepřijde... Nějaké to i/y a podobně - kdo by se tím dneska zabýval, že?
E39 535i sedan
A za vsechno muze koncepce maturity
...test mam za plnej (u 2 to bylo spis stesti) a je mi to k hovnu, pac nemam jeste zmaklejch vsech 25 mat otazek z literatury... "du se zabyt, objesym se, jestly to nedam"
Jinak nad chybama jako "jestly", "vydim", "samozdrejme", "napys my" apod. uz se tu prestavam pozastavovat, bohuzel je to tu az prilis casto

Jinak nad chybama jako "jestly", "vydim", "samozdrejme", "napys my" apod. uz se tu prestavam pozastavovat, bohuzel je to tu az prilis casto

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Exoty lze rozdelit na:
- nepozorne
- nevedouci
- salamisty
- extremisty
"Toto" je nova kategorie
PS:vzdy mne nejvic desi, ze i podobna individua maji pravo volit (ne, ze by chodili a navic bylo koho. Ale i tak)
citace:
Baxi napsal:
AD1:
pica hoši kurna ja sem az z olomouce tam nesmim chybet ale nez tam dojedu tak to ze svoji jizdou trikrat uvarim a cepnu tak tri nadrze ale nebudu chybet loni sem to nestih pac sem rosekal svoji ml
AD2:
bmw320 cabrio az SNITZER PO NEVOM CERNRM LAKU BILA KUZE SPORT SEDACKY KOMPLET AUTO PEVNA I PLACHTOVA STRECH SAMOZREJME ELEKT. KOMPLET V ELEKTRICE I SEDADLA NOVY SPORTOVNI PODVOZE RUCNE NASTAVILETNY KOMPLET I RAMENA CELY PODVOZEK GUMA I KAROSERIE MOTORU ORIGINAL SPORTOVNI VYFUK NA BMW CCA 15000 KOLA CHROM STINZEN LIMEC CCA 11CM VZADU 25 VEPREDU 23 LUXUSNI KARA KDO NEVIDEL NEUVERI ZITRA HO JDU KUPOVAT CCA ZA MESIC HO PRODAM PAC TA PICA ANI NEVI CO PRODAVA KDO CHCE FOTO DO PONDELI ZASLU CENU AT SI KAZDY PREDSTAVY JO A JETO 24 VENTIL 120KW A MOTOR PO TOP PRESTAVBE
- nepozorne
- nevedouci
- salamisty
- extremisty
"Toto" je nova kategorie

PS:vzdy mne nejvic desi, ze i podobna individua maji pravo volit (ne, ze by chodili a navic bylo koho. Ale i tak)
citace:
Baxi napsal:
AD1:
pica hoši kurna ja sem az z olomouce tam nesmim chybet ale nez tam dojedu tak to ze svoji jizdou trikrat uvarim a cepnu tak tri nadrze ale nebudu chybet loni sem to nestih pac sem rosekal svoji ml
AD2:
bmw320 cabrio az SNITZER PO NEVOM CERNRM LAKU BILA KUZE SPORT SEDACKY KOMPLET AUTO PEVNA I PLACHTOVA STRECH SAMOZREJME ELEKT. KOMPLET V ELEKTRICE I SEDADLA NOVY SPORTOVNI PODVOZE RUCNE NASTAVILETNY KOMPLET I RAMENA CELY PODVOZEK GUMA I KAROSERIE MOTORU ORIGINAL SPORTOVNI VYFUK NA BMW CCA 15000 KOLA CHROM STINZEN LIMEC CCA 11CM VZADU 25 VEPREDU 23 LUXUSNI KARA KDO NEVIDEL NEUVERI ZITRA HO JDU KUPOVAT CCA ZA MESIC HO PRODAM PAC TA PICA ANI NEVI CO PRODAVA KDO CHCE FOTO DO PONDELI ZASLU CENU AT SI KAZDY PREDSTAVY JO A JETO 24 VENTIL 120KW A MOTOR PO TOP PRESTAVBE
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Kdo z vás si všiml v aktuální reklamě na antiperspirant Gillette, že ve zvukovém doprovodu mu říkají opakovaně antirespirant?
Značkové dusítko, to bych si fakt koupil... Já přece jenom nechci smrdět, ne přestat dejchat
Nebo že by to udusilo všechny v mém okolí a tím pádem by necítili ten smrad? 
Značkové dusítko, to bych si fakt koupil... Já přece jenom nechci smrdět, ne přestat dejchat

E39 535i sedan
Uroven se stale nelepsi, takze vsechny co najdu davam SEM:
Kony píše:čistě teoreticky, sme ještě málo problém je v tom že oficielně se rozlyšuje občaství a národnost jakožto "rasa" nehraje žádnou roli. Na jednu stranu dobře, na druhou nic moc.
V6 blazen píše:Jinak musím pochvalit porodce a že se tam našel i nějaky ten klasik na stare žraloky to mě těší nejvic ..Jinak sluboxi uspořadej takovy sraz ty na Slovensku a budeš frajer víš jak takove keci po srazu umí ze sebe vytahnout každy..
- kdyby to bylo jednou, ale 3x ?!?Paja píše:Jinak ano řeknu to na rovinu kdyby přijel méďa a já byl porodce má 10b jelikož je to krutá pecka a pokud někdo vyhraje tuningcup za BMW tak nechápu jak by jsi chtěl pochybovat nad jeho umístěním. všichni porodci by museli potom oceňovat pouze origo stav a tím by jsi zase šel na bodech dolů že? Takže ano máš to krásné a moc a určitě ti to krásně i hraje a já ti říkal - ten zesák to je ten problém i porodci mi to potvrdili ale smůla. Příště to třeba už klapne.
Naposledy upravil(a) Vasa dne 29. 07. 2009 13:51, celkem upraveno 1 x.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
No když jsem už toto téma otevřel,tak taky přidám svůj výběr,který mně dokáže vytočit,když to čtu
(možná je to tu už zmiňované,nevim)
Za 1. zrDcátko - ty vole kdo toto vymyslel? Kravina na n-tou
za 2. Teď aktuální slovní spojení nejmenovaného člena (určitě bude vědět o koho jde,pokud si to přečte) JEDE JAKO KRETÉN(případně drží jako KRETÉN). Kurva můžeš mně vole říct,jak auto může jet jako KRETÉN?! Za chvíli teda budem psát,že mně auto brzdí jak chcanky, zatáčí jak debil a teče z něj nafta jak hajzl? To se mám teda na co těšit...
tak,už mně je o něco líp

Za 1. zrDcátko - ty vole kdo toto vymyslel? Kravina na n-tou
za 2. Teď aktuální slovní spojení nejmenovaného člena (určitě bude vědět o koho jde,pokud si to přečte) JEDE JAKO KRETÉN(případně drží jako KRETÉN). Kurva můžeš mně vole říct,jak auto může jet jako KRETÉN?! Za chvíli teda budem psát,že mně auto brzdí jak chcanky, zatáčí jak debil a teče z něj nafta jak hajzl? To se mám teda na co těšit...

tak,už mně je o něco líp

No smoke, no fun...