Presne jak rikas, je to uplne vsude, to uz snad ani neni pravda. Zajebani duchodci v oknech cumi dalekohledy na vesnicke letiste a volaj policajty hned jak se tam mihne jedno auto, protoze jim tolik entuziasmu najednou kurvi fadnej den.
Letiste u nas za vesnici - zavreno...
"Protoze sme ho museli zavrit, protoze tam lidi sypali smeti."
"V poradku, tak mi dejte klice od brany, ja se vam tady klidne podepisu a podivejte se, ze zadnej bordel sebou nemam."
"No to nemuzem protoze je to ted zavreno protoze to tak je."
Co takove krave na to rict do prdele kdyz ji jde vyslovene o to posrat nekomu den? Nic za co by vas odtamtud nevyhodili

Letiste dvacet km od nas? Zavreno...uz tam byli dva minisrazy, uz je tam zakaz vjezdu. Zas nekoho jebalo, ze je riziko, ze kdyz nekdo vylitne z drahy tak mu rozmrda plevel kolem nebo co. A pak zavolaj zasa policajty a ti prijdou a zacnou tam kontrolovat a overovat a proverovat a skoumat totoznosti a vybavu a kokotiny....protoze samozrejme nemaji co jineho na praci jen delat poskoky vsem zavistlivym curakum v dohledu.
No a pak neni kam jet, ze, tak si clovek vyjede v nedeli v pet rano na parkoviste kde neni ani nohy a zase stejna story, v niz prijedou vsichni pomahat a chranit a kdyz dostanete otazku z niz vam jednoduse nemuze nezacit skubat okem - Vite ze jste neprispusobil jizdu stavu vozovce? - co jineho na to odpovedet nez - JA TO KURVA DO ZASRANE RITE VIM, JA JSEM SEL BOKEM SCHVALNE, PROC JSEM ASI DO PICI V NEDELI V PET RANO NA PARKOVISTI????!!!!!

-----------------------------------------------------
Jeste chvili...a tady se bude strilet...!