Vaše místa

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
pip

Příspěvek od pip » 02. 06. 2009 20:31

At jdou vsichni do hajzlu. Dali vam alespon nejake vysvetleni proc se to tam (na zasranym lestisti do prdele) nemuze? By me zajimalo co je asi rizikovejsi...zabokovat si na rovne asfaltove plose bez prekazek nebo pristavani zasraneho letadla.
Presne jak rikas, je to uplne vsude, to uz snad ani neni pravda. Zajebani duchodci v oknech cumi dalekohledy na vesnicke letiste a volaj policajty hned jak se tam mihne jedno auto, protoze jim tolik entuziasmu najednou kurvi fadnej den.
Letiste u nas za vesnici - zavreno...
"Protoze sme ho museli zavrit, protoze tam lidi sypali smeti."
"V poradku, tak mi dejte klice od brany, ja se vam tady klidne podepisu a podivejte se, ze zadnej bordel sebou nemam."
"No to nemuzem protoze je to ted zavreno protoze to tak je."
Co takove krave na to rict do prdele kdyz ji jde vyslovene o to posrat nekomu den? Nic za co by vas odtamtud nevyhodili :roll:

Letiste dvacet km od nas? Zavreno...uz tam byli dva minisrazy, uz je tam zakaz vjezdu. Zas nekoho jebalo, ze je riziko, ze kdyz nekdo vylitne z drahy tak mu rozmrda plevel kolem nebo co. A pak zavolaj zasa policajty a ti prijdou a zacnou tam kontrolovat a overovat a proverovat a skoumat totoznosti a vybavu a kokotiny....protoze samozrejme nemaji co jineho na praci jen delat poskoky vsem zavistlivym curakum v dohledu.

No a pak neni kam jet, ze, tak si clovek vyjede v nedeli v pet rano na parkoviste kde neni ani nohy a zase stejna story, v niz prijedou vsichni pomahat a chranit a kdyz dostanete otazku z niz vam jednoduse nemuze nezacit skubat okem - Vite ze jste neprispusobil jizdu stavu vozovce? - co jineho na to odpovedet nez - JA TO KURVA DO ZASRANE RITE VIM, JA JSEM SEL BOKEM SCHVALNE, PROC JSEM ASI DO PICI V NEDELI V PET RANO NA PARKOVISTI????!!!!! :x :x :x :x :x

-----------------------------------------------------

Jeste chvili...a tady se bude strilet...!

navalone

Příspěvek od navalone » 02. 06. 2009 20:34

zkousel nekdo pribramske letiste? uz jsme tam dlouho s klukama nebyli ale driv to bylo v cajku...
ObrázekObrázek

Hoonnza

Příspěvek od Hoonnza » 02. 06. 2009 20:49

Jirko a takže to znamená že nám s hoškovicema odzvonilo nebo je to pořád to samí akorát když budou mít správci blbej den tak na tebe zavolaj cajty .. ? Jestly že se tam od ted nesmí bokovat tak už chápu proč to prodáváš :lol: :D
Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour

TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 02. 06. 2009 20:54

Hoonnza: Já jsem to podepsal a normálně jsem bokoval, asi jsem měl štěstí že nikdo nepřijel...Ten můj kouř asi přehlídnout nešel :lol:
Obrázek

Ropák
E30.cz mecenáš
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše místa

Příspěvek od Ropák » 02. 06. 2009 23:04

Ondráš píše:Schánim nějaký místo na prasení a drifty(spíš se něco naučit) větší asfaltovou (nebo nějakej lepší povrch než sou panely) plochu nebo letiště čim větší tim lepší
Vidím, že jsi ze St. Boleslavi. Já když makal v Brandejse, jezdil jsem na letiště v Ralsku (Mimoň, jak se pořádají ty srazy). V životě jsem tam neměl problém, i když je tam zákaz vjezdu...

http://www.mapy.cz/#x=133793920@y=137839488@z=13@mm=FP

Je fakt, že to není úplně za rohem...
Nemám třícu 8)

WilD

Příspěvek od WilD » 03. 06. 2009 07:01

Tuňák: Taakze s treninkama v Hoškovicich pokracujete, papir srat...? :twisted:

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke

Ada_CZ
člen E30.cz

Příspěvek od Ada_CZ » 03. 06. 2009 07:03

pip píše:Zajebani duchodci v oknech cumi dalekohledy na vesnicke letiste a volaj policajty hned jak se tam mihne jedno auto, protoze jim tolik entuziasmu najednou kurvi fadnej den.

Vite ze jste neprispusobil jizdu stavu vozovce? - co jineho na to odpovedet nez - JA TO KURVA DO ZASRANE RITE VIM, JA JSEM SEL BOKEM SCHVALNE, PROC JSEM ASI DO PICI V NEDELI V PET RANO NA PARKOVISTI????!!!!!
:mrgreen: :mrgreen: to mě pobavilo:))

adam320

Příspěvek od adam320 » 03. 06. 2009 07:58

jako berte to zase z druhy strany, nekdo proste zodpovida za to co se na tom letisti deje a za vsechno co se tam pripadne stane, jizda smykem je proste riziko nehody, zraneni nebo umrti...nemuzeme se divit ze nam to nechtej dovolit, i z letiste muzes vyjet do pole dostat drnem nebo nakou jamu chytit a votocit to na strechu, pak tam budes lezet nekde nikdo te neuvidi pac je to dlouhy jak prase ta ranvej treba apod...taky kazdej to nevodi bokem se stejnou jistotou, navic si vemte ze smykovat se snazej treba i lidi s jinejma autama, dejme tomu favorita obratis na strechu pri spravnym pouziti rucni brzdy jako nic...a ted jak ma pani na vratnici poznat ze ty to nedokazes( ty myslim naprosto obecne)

samozrejme je skoda ze se tu jezdit dverma da malo a na malo mistech nicmene stejne si myslim ze si kazdej celkem poradi
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

Venca

Příspěvek od Venca » 03. 06. 2009 08:10

adam320 píše:jako berte to zase z druhy strany, nekdo proste zodpovida za to co se na tom letisti deje a za vsechno co se tam pripadne stane, jizda smykem je proste riziko nehody, zraneni nebo umrti...nemuzeme se divit ze nam to nechtej dovolit, i z letiste muzes vyjet do pole dostat drnem nebo nakou jamu chytit a votocit to na strechu, pak tam budes lezet nekde nikdo te neuvidi pac je to dlouhy jak prase ta ranvej treba apod...taky kazdej to nevodi bokem se stejnou jistotou, navic si vemte ze smykovat se snazej treba i lidi s jinejma autama, dejme tomu favorita obratis na strechu pri spravnym pouziti rucni brzdy jako nic...a ted jak ma pani na vratnici poznat ze ty to nedokazes( ty myslim naprosto obecne)

samozrejme je skoda ze se tu jezdit dverma da malo a na malo mistech nicmene stejne si myslim ze si kazdej celkem poradi
No ono to tak nějak je.

Dřív neměl káru kdejakej bezmozek, co ho zajímá jen sekání machrů.
Zpravidla na auto musel vydělat a taky ho umět udržovat.
Logicky tedy bylo krizovek poskrovnu.

Teď je jiná doba, dutohlavů za volantem jak kobylek, takže přichází opatření - bohužel to je jen flastr na problém, skutečný řešení bych viděl v obnovení skutečných autoškol spolu s účinnou represí.

marlin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marlin » 03. 06. 2009 08:31

udelame sbirku a postavime sio vlastni soukromy placek na bokovani :twisted:
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska

Ada_CZ
člen E30.cz

Příspěvek od Ada_CZ » 03. 06. 2009 08:35

hmm.. tohle je o lidech. Ze současné podoby zkoušek na řidičák bych kritizoval akorát podobu testů.. Fakt jednoduché, stačí naučit nazpaměť asi 800 otázek s jednou správnou odpovědí... Takže vpodstatě není třeba číst vyhlášku... Ale ty otázky přecijen pokrývají důležité věci. A tak či tak si myslím, že bezmozek se naučí i složitější variantu. Alkorát to možná přiláká více zájemců a myslím, že tady šlo hodně o prachy..

Dřív měli lidé větší vztah k hodnotám, protože nemohli mít všechno.. To se těžko změní aniž by to zasáhlo ty, kteří si to nezaslouží...

TUŇÁK

Příspěvek od TUŇÁK » 03. 06. 2009 08:37

Tak v tom případě bych podespisoval místo zákazu jízdy bokem Vstup na vlastní nebezpečí a bylo by to....
Obrázek

Raaadja

Příspěvek od Raaadja » 03. 06. 2009 09:45

Podepsání vstupu na vlastní nebezpečí bohužel moc neřeší, protože justice v našm absurdistánu je schopna vymyslet mimo jiné i tohle.
Touring 318i E30 M40 - po výměně motoru -> 318i E30 M43 - díky, brácho...

Pomozte mi vymýtit smrt z našich silnic - jezděte po chodníku

Venca

Příspěvek od Venca » 03. 06. 2009 10:09

Raaadja píše:Podepsání vstupu na vlastní nebezpečí bohužel moc neřeší, protože justice v našm absurdistánu je schopna vymyslet mimo jiné i tohle.
"..."Obdobně jako v případě úvahy, že za škodu způsobenou tímto provozem odpovídá provozovatel vozidla, je třeba vycházet z toho, že za nemajetkovou újmu, způsobenou osobnosti fyzické osoby tímto provozem, analogicky nutně odpovídá též tento provozovatel," uvedl v odůvodnění senát nejvyššího soudu vedený Karlem Podolkou.
.."

Hezký.

Beru kudlu a jdu, určitě mi na ní někdo naběhne.
Odpovědnost ponese Mikov.....

- - -
Nojo, ale psaly to Lidovky, sračka a bulvár stejná, jak Blesk....

.

pip

Příspěvek od pip » 03. 06. 2009 10:36

Venca píše: Hezký.

Beru kudlu a jdu, určitě mi na ní někdo naběhne.
Odpovědnost ponese Mikov.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Venca píše:Nojo, ale psaly to Lidovky, sračka a bulvár stejná, jak Blesk....

.
Tot pravda, proto jsem se koukal do rozhodnuti NS. Ono na tom nic tak prelomoveho jak je vsude psano neni. Je to podle obc. zakonniku, kde odpovednost nese provozovatel. Akorat ze v nekterych situacich se sbehnou takove okolnosti, ze drzet se takhle strnule zakona vyusti do totalni absurdity. Coz nikoho evidentne nezajima. Je to podle zakona a rozhodnuto spusobem jakym bylo rozhodnuto v dalsi tisici vecech...ale je to kokotina, o tom zadna.

Takze co k tomu...
soud :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=yZ6eEKetnak

zalujici pribuzni :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=6PaHcZUHI00

ed - Asi bych se docela stydel sam pred sebou zalovat neco takoveho...ale lidi jsou kurvy, takze me to vubec neprekvapuje.

Raaadja

Příspěvek od Raaadja » 03. 06. 2009 10:44

Mně šlo spíš o tu část, kde oba novináři podepisují, že s autem jedou na vlastní nebezpečí, což je dokument, který soud měl k dispozici a neuznal jako relevantní.

Tenhle článek je sice z lidovek, ale podobný byl i v hospodářkách, které považuju za seriózní (ten teď zrovna nemůžu najít)
Touring 318i E30 M40 - po výměně motoru -> 318i E30 M43 - díky, brácho...

Pomozte mi vymýtit smrt z našich silnic - jezděte po chodníku

pip

Příspěvek od pip » 03. 06. 2009 11:05

A k tem letistim.
Tady to s tou odpovednosti zase neni tak jednoznacne. Je treba to urcite odlisovat od okruhu, kde je potreba mit veci zabezpecene a kde skutecne odpovida provozovatel, ovsem s moznosti se v konkretni situaci vyvinit, kdyz prokaze, ze bylo vse zapezbeceno mirou objektivne pozadovatelnou a nebylo mozne udalosti predejit.
Na druhe strane mame letiste, ktere neslouzi primarne k bokovani a kdyz predpokladame, ze z toho nekdo nema zivnost ale pouze vlastni pozemek (dejme tomu obec) s tim, ze tam nekoho pusti "na vlastni odpovednost", melo by to byt posuzovano skutecne na vlastni odpovednost.
Tady vam muze dat provozovatel podepsat papir o zakazu bokovani, o pravidlech atd atd... V pripade nejake nehody a nejakeho sporu o nahradu skody ovsem nevim jestli tento papir bude bran v uvahu, protoze provozovatel je podle zakona porad odpovedny za skodne udalosti na letisti. Ale za ty, ktere "jsou zpusobeny provozni cinnosti" letiste. A to je ted otazne. Letiste se nepouziva, nebo se pouziva primarne k pristavani letadel a ne k bokovani. To se musi taky shodovat s realitou, takze proto to "prilezitostne nevydelecne vpousteni aut na letiste".
Na druhe strane jsem porad provozovatel a porad je nekdo na mem letisti a pali tam gumy. V pripade nehody ale porad zustava moznost onoho vyvineni se v pripade, ze dokazu, ze misto bylo radne zabezpecene a nebylo v mych silach nehode predejit. A letiste, coz je dejme tomu pas asfaltu a kolem pouze trava, tezko vic zapezpecit, ze...
Pak je tu ale zase moznost, ze vas nejakej iniciativni curak "nachyta" na male jamce v travniku vedle drahy, o kterou se mu kouslo kolo a hodil si tri vertikalni. A za dobrotu na zebrotu.

Neni to jednoduche a jednoznacne posouzeni a je to hodne idnividualni. Jeden pripad muze u ruznych soudu s ruznymi pravniky dopadnout ruzne. Takze chapu, ze nekomu se to nechce riskovat, kdyz se dejou veci jako viz. vys - Hyundai. Tohle ale zase prameni z povestne lidske kokotnosti, jako vzdycky vsechny takovehle veci.
Kokot je duchodce, ktery na tebe vola policajty, kdyz nic nedelas.
Policajti jsou kokoti kdyz to iniciativne zbytecne resi nad miru nezbytne nutnou.
Kokot je ten kdo udelal ten predpis, ktery jim to resit prikazuje.
Kokot je ten kdovymyslel system, kde se musi kazdy ridit presne zakonem a racionalne oduvodnene odchylky jsou nepripustne.
Kokot je ten kdo podle toho zakona rozhodne a tvari se, ze je vse v poradku, protoze tak to prece zakon rika.

Proste furt je to o tom samem. Nebyt na svete kokoti - nejsou problemy. A nejvetsi sracka ze vsech je v samotne podstate kokotismu, ze kokot se vzdy dostane "dal", nez nekokot, protoze nema charakter a tudiz ho nema co brzdit...

pip

Příspěvek od pip » 03. 06. 2009 11:07

Raaadja píše:Mně šlo spíš o tu část, kde oba novináři podepisují, že s autem jedou na vlastní nebezpečí, což je dokument, který soud měl k dispozici a neuznal jako relevantní.
No to mas presne ono :arrow: Ne, ani za boha vole, zakon rika provozovatel tak provozovatel. :roll:

ed - Plus je samozrejme ve vsech predpisech (a cim novejsi, tim "lepsi") zohlednena ona bajecna moda vodit lidi za rucicku, protoze pak nas budou za to asi milovat, nebo buhvico. Protoze dospelej clovek nevi, ze v trave muze byt krtinec, protoze nevi, ze kdyz si nezapne pas, ze si rozflaka hubu o volant (v lepsim pripade), protoze nevi, ze kdyz strci prsty do zasuvky, ze si s nim hezky zatanci, protoze nevi, ze kdyz jde pres halu, kde se premavaji vysokozdvizni voziky, ze se musi nejdriv podivat napravo a nalevo jestli muze projit, protoze nevi....atd...atd...atd... :roll:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 03. 06. 2009 11:58

ad 1 - Hoskovice jsou oficialni mezinarodni letiste, byt jen pro letadla do jiste velikosti
ad 2 - gumovani nese jiste riziko - zasira se draha gumou, a tenhle fakt muze zpusobit kolizi pri pristavani, pokud bude vrstva gumy zachycena na letisti dost tlusta.

jina vec je, ze urcite PIP ani TUNAK tam nenechaji centimetr gumy v souvisle plose po cele draze, nicmene je to argument pro zakaz jizdy bokem.

to ze duchodce se nudi, je jasna vec, je to vetsinou clovek co si nekolik let budoval svuj malej "hrad" a najednou mu ho nekdo plnej radosti a chuti do zivota nici, tak na nej zavola policii. Jeden takovej dokaze v pohode pokryt uzemi par ctverecnich km. Takhle to treba podat policajtum, ve vsi slusnosti a i oni to dle mne pochopi, teda alepson ja mam takove zkusenosti a netyka se to jen letiste, ale i treba zakazu zastaveni a zakazu vjezdu.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

pip

Příspěvek od pip » 03. 06. 2009 16:54

Max-Max píše:ad 1 - Hoskovice jsou oficialni mezinarodni letiste, byt jen pro letadla do jiste velikosti
ad 2 - gumovani nese jiste riziko - zasira se draha gumou, a tenhle fakt muze zpusobit kolizi pri pristavani, pokud bude vrstva gumy zachycena na letisti dost tlusta.

jina vec je, ze urcite PIP ani TUNAK tam nenechaji centimetr gumy v souvisle plose po cele draze, nicmene je to argument pro zakaz jizdy bokem.
Argument to rozhodne je. Ale tu ide prave o to, ze nikdy ziaden argument pre zakaz vstupu nikde nedostanes, pretoze nikdy ziaden nie je. Vzdy ide o cistu schvalnost.
Keby mi niekto povedal takyto dovod, tak ok, berem...hoci by som mal aj k tomu teda co povedat, lebo to by si tam musel fakt doslova "gumovat" denno-denne ako pominuty aspon pol roka, aby sa objavila na drahe nejake nebezpecenstvo pre lietadla.
Lenze neviem preco som si skoro isty, ze napriklad tento (alebo akykolvek iny racionalny dovod) nikomu z tych co ti vsade mozne po letiskach zakazu vstup ani nenapadne.

Ja som napriklad hovoril o letiskach na ktorych pristavali akurat praskovacie lietadla raz do roka a z ktorych na jednom pristalo naposledy lietadlo asi pred desiatimi rokmi.

Odpovědět