E30 Touring Diamantschvarzmetalic všechny dveře a haubna
E30 Touring Diamantschvarzmetalic všechny dveře a haubna
Ahoj,
mám navíc 5 dveří na touringa a haubnu černá metla. Neshání někdo ?
Márty
mám navíc 5 dveří na touringa a haubnu černá metla. Neshání někdo ?
Márty
haupna e30
Ahoj prosímtě v jakém stavu máš tu kapotu na e30?,kdyby byla top vzal bych ji 

Re: haupna e30
Ahoj, na jednom místě lehce ťuklá zespoda, (zaklepnout a přelakovat ten kousek) je docela pěkná, ale top stav to neniTom.... píše:Ahoj prosímtě v jakém stavu máš tu kapotu na e30?,kdyby byla top vzal bych ji

To jsou kšefty mezi kamarádamaTweety píše:Pokud jsou zadní pravý netknutý a nejsou nijak dobitý co se týká laku, tak co za ně ? Holý, vše budu beztak přehazovat z mých

Nerad mluvim o ceně něčeho nad čím se nehádáme face to face.
Nejraději bych je prodal všechny najednou, ale pokud se ti budou líbit udělám ti kamarádskou cenu.
Zadní pravý mám dvoje, jedny pěkný a druhý s dírou jak nechci řikat kam - ty ti dám jako bonus.
Kdy máš čas se na ně mrknout a kde ?
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Ještě že já Vás kluci mám
Ale jestli se snažíš to prodat nějak pohromadě, tak nechi kazit kšeft...já na to až tak nespěchám, tak klidně vydrž, jestli to někdo nebude chtít a když se nikdo neozve, tak já pak budu rezerva.
Kdyby něco, tak já v příštím týdnu bych se asi nějak zastavil, tenhle týden je zabitej. Mě stačí, když budou vypdat líp, jak ty moje

Kdyby něco, tak já v příštím týdnu bych se asi nějak zastavil, tenhle týden je zabitej. Mě stačí, když budou vypdat líp, jak ty moje